سلام
طبق سایت مخابرات چند برابر دانلود آپلود دارم در حالی که اصلا آپلود نمی کنم.شما هم این مشکل رو دارید؟می دونید چجوری باید درستش کنم؟
Printable View
سلام
طبق سایت مخابرات چند برابر دانلود آپلود دارم در حالی که اصلا آپلود نمی کنم.شما هم این مشکل رو دارید؟می دونید چجوری باید درستش کنم؟
از دست کارمند شرکت مخابرات که سرویس پر سرعت ارائه میده هیچ کاری برنمیاد ..یه کارمند شرکت مخابرات هیچ فرقی با یه کارمند از شرکت برق یا گاز نداره پنلی هم که توی کامپیوترش هست پنل خدایی نیست بلکه صرفا یه پنلی هست که میزان ترافیک مصرف شده و میزان ترافیکی که میتونه مصرف بشه و اطلاعات خط و کاربر درش نوشته شدهنقل قول:
مطلب دوم اینکه در قانون جرائم رایانه ای فیلم دیدن (هر فیلمی میخواد باشه) ، عکس دیدن (هر عکسی میخواد باشه) ، سایت دیدن و یا استفاده از چیزشکن! جرم محسوب نشده! بلکه ترویج و اشاعه اونها جرم محسوب میشه بنابراین شما اگر 24 ساعت هم فیلم دانلود کنی یا سایت با چیزشکن ببینی کسی نمیتونه بهت گیر بده برای اینکه قانونی که این کارت رو جرم بدونه وجود نداره
موارد قضائی به این صورت هست که یه موقع یه نفر ازت شکایت می کنه (شاکی خصوصی) یا یه ضابط قانونی ردت رو میزنه و گزارشت رو میده به دستگاه قضایی و مقام قضایی شکایت تنظیم می کنه (مدعی العموم) بعد مقام قضایی بواسطه گزارش ضابط یا شکایت شاکی حکم صادر میکنه حکم میره مرکز دیتای مخابرات (نه پیش اون کارمندی که سرویس پر سرعت ارائه میده) مرکز دیتای مخابرات از روی اسم حقیقی یا آی پیت که مقام قضایی استعلامش کرده اطلاعاتت رو میده به دستگاه قضائی و از طرف دستگاه قضائی احضاریه میاد دم خونه تون یا اینکه مامورشون میاد
کارمند ارائه دهنده ی سرویس پرسرعت هیج نقشی در این پروسه نداره ...یعنی اصلا در این حد نیست که بخواد از این کارا بکنه... و به هیچ عنوان به یه کارمند جزء چنین قدرتی نمیدن حتی به ضابطش (اعم از پلیس و اطلاعات) اینهمه اختیارات نداره و فقط مامور ارسال گزارش و یا اجرای دستور مقام قضائی هست
ما همیشه عادت داریم از تخیلات مون خوب بهره ببریم و خلاءهای اطلاعاتی مون رو با داستان های عجیب غریب پر کنیم :20:
ن سرویس شاتل 128 اکو لات دارم البته شبانه نداره ماهی 500 مگابایت ترافیک! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 3600 تومن منطقه بنیاد 270 تازگی ها سرعتا رو بدرن بالا مثلا سرعت 17 دانلود رو رسوندن به 130 وپینگسک اومده پایین چون چند ماهی بود که سرعت این منطقا افتضا ح بود به قول خودشون کمبود پهنایی باند
تا یک ماهه دیگه قراره جابه جا شیم به منطقه نیروگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوضاع اینترنت اونجا چه جوری هست ایا مخابراتی ائنجا را ساپورت میکنه یا روی همین شاتل بمونم!
سلام دوستان من کارمند IT شرکت مخابرات قم هستم سوالی داشتید در خدمتم
اگه واقعا هستی بگو ببینم اینترنت شبانه چی شد؟نقل قول:
فعلا منتفی استنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که به این سایت آمدید
چند سؤال داشتم
سؤال اول:
چرا وضعیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ای دی اس ال بین شرکتهای مخابرات در استانهای مختلف این قدر متفاوت است؟ مثلاً استان خراسان رضوی اینترنت پرسرعت نامحدود ارائه می دهد ولی استان قم خیر، چرا؟ البته چون از استان خراسان رضوی اطمینان کامل دارم این مثال را زدم و فکر می کنم در سایر استان ها هم شرکت مخابرات آن استان اینترنت نامحدود پرسرعت ارائه می دهد ، پس چرا قم این طور نیست؟
سؤال دوم:
وقتی برای تمدید سرویس اینترنت پرسرعت به مخابرات مراجعه می کنم اغلب تعداد زیادی طلاب خارجی (مثل طلبه های کشورهای اروپایی مثل بلژیک) را می بینم که آنها هم برای تمدید اشتراکشان مراجعه کرده اند، فکر نمی کنید ، اگر مثل شرکت مخابرات سایر استانها مثل خراسان رضوی شما نیز اقدام به ارائه سرویس پرسرعت اینترنت نامحدود برای استان قم بکنید ، تأثیر مستقیمی در گسترش تشیع در جهان داشته باشد؟ طبق آمار جامعه المصطفی العالمیه ، طلاب حدود 140 کشور خارجی در شهر قم زندگی می کنند اگر این طلبه های 140 کشور خارجی که ماهها از خانواده خود دور هستند بتوانند به راحتی و ارزانی از اینترنت پرسرعت ای دی اس ال نامحدود استفاده کنند می توانند براحتی با توجه به تسلط شان به زبان خارجی معارف شیعی را در جهان گسترش دهند. البته منظورم ارائه یارانه نیست ، بلکه خدمات اینترنت نامحدود در حد شرکتهای مخابرات سایر استانها است.
سلام دوست عزیزنقل قول:
جواب سوال اول شما
همانطور که میدونید شرکت مخابرات قم ارائه سرویس نامحدود میداد اما مشترکین هم باید یک مقدار انصاف داشته باشند مشترکی داشتیم که در مدت اشتراکش 1.5 ترا دانلود داشت و این را در نظر بگیرید که پس از خصوصی شدن پهنای باند باید از شرکت زیرساخت خریداری شود و دیگه مجانی برای شرکت نیست از این نمونه مشترکین با مصرف زیاد خیلی داشتیم پس انتخاب دیگر مخابرات قم محدود کردن بود
جواب سوال دوم شما
با توجه به فرمایشات شما شرکت مخابرات قم درخواست حضور نمایند در شورای قیمت گذاری کرده است که شرکت مخابرات قم بتواند با قیمت بهتری سرویس ارائه نماید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
جواب سوال اول شما
همانطور که میدونید شرکت مخابرات قم سرویس نامحدود ارائه میداد اما مشترکین هم باید یک مقدار انصاف داشته باشند مشترکی داشتیم که در مدت اشتراکش 1.5 ترا دانلود داشت و این را در نظر بگیرید که پس از خصوصی شدن پهنای باند باید از شرکت زیرساخت خریداری شود و دیگه مجانی برای شرکت نیست از این نمونه مشترکین با مصرف بالا خیلی داشتیم پس انتخاب دیگر مخابرات قم محدود کردن بود
جواب سوال دوم شما
با توجه به فرمایشات شما شرکت مخابرات قم درخواست حضور نمایند در شورای قیمت گذاری کرده است که شرکت مخابرات قم بتواند با قیمت بهتری سرویس ارائه نماید.
دوست عزیزنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما
بهرحال من متوجه نشدم که چگونه شرکت های مخابرات استان هایی مثل خراسان رضوی مشکلی با ارائه اینترنت ای دی اس ال نامحدود به مشترکان خود ندارند ولی شرکت مخابرات قم دچار مشکل است؟
یعنی مشترکان مخابرات خراسان رضوی کمتر از مشترکان مخابرات قمی دانلود می کنند که شرکت مخابرات خراسان رضوی می تواند اینترنت ای دی اس ال نامحدود بدهد ولی مخابرات قم نمی تواند؟
ولی ظاهراً مقدار دانلود مشترکان اینترنت شهرهای مختلف ایران مثل قم یا مشهد باید مشابه با یکدیگر باشد؟ یعنی اگر مشترک قمی دانلود دارد ، مشترک مشهدی هم همان مقدار دانلود دارد و تفاوتی با یکدیگر در میزان دانلود ندارند ، پس چگونه است که مخابرات خراسان مشکلی با اینترنت نامحدود ندارد ولی مخابرات قم نمی تواند اینترنت ای دی اس ال نامحدود بدهد؟
باز هم از حضور شما در این انجمن تشکر و سپاسگذاری می کنم ، موفق باشید