خسیس نبود ، خسیس هست !نقل قول:
قلمچیه نامرد اب خالیم نمیداد خیلی خسیــــــــــــــــــــــ ـس بود
دو برابر گزینه پول میگیره ، اونوقت هیچی نمیده !
Printable View
خسیس نبود ، خسیس هست !نقل قول:
قلمچیه نامرد اب خالیم نمیداد خیلی خسیــــــــــــــــــــــ ـس بود
دو برابر گزینه پول میگیره ، اونوقت هیچی نمیده !
شما ها دیگه آخره گشاد بازی هستین. خب قبل از آزمون برو از سر کوچتون یه کیک و ساندیس بگیر.نقل قول:
همه از سوالای آزمونا تعریف میکنن شما از اینکه سر آزمون کیک میدن یا پفک یا چیپس....
خدایا شفا بده....:42:
راستی بچه ها من آزمون هایی که میدین رو ازتون میخرم.
سعی کنید بفروشید که همتون همشو یا میریزید دور یا میزارید برای چهارشنبه سوری.:46:
دوست عزیز من در این مورد به شما پیغام خصوصی دادم لطفا بررسی کنینش
نظرتون چیه؟نقل قول:
گزینه دو میگن سوالاش بیش از حد سخته اینطوره؟
مساله گشاد بازی نیست من خودم نمیتونم کیک اینا بخورم بغل دستیمم نگام کنه :31: (خب نگاه نمیکنه ولی هر چی باشه دیگه...)از گلوم پایین نمیره :31:نقل قول:
دقیقا همینطوره ، آدم نمیتونه وسط حوضه امتحانی که صدای نفس کشیدن کسی هم شنیده نمیشه ، خش خش صدای بسته ی کیک و ساندیس رو راه بندازه !!! : دینقل قول:
مساله گشاد بازی نیست من خودم نمیتونم کیک اینا بخورم بغل دستیمم نگام کنه (خب نگاه نمیکنه ولی هر چی باشه دیگه...)از گلوم پایین نمیره
نه بابا توی کنکور که همه جور صداها هستن از همین باز کردن کیک و بیسکویت گرفته تا صدای شرشر آب توی لیوان :Dنقل قول:
توی گزینه دو خدا کنه که ویفر بدن چون هم خوشمزه تره هم صداش کمتره :)
راستی بچه ها سعی کنین برای آزمون هیچ وقت آب معدنی نبرین چون ممکنه هنگام باز و بسته کردن درش بریزه روی پاسخنامه و براتون دردسر ایجاد بشه . خودم این مورد رو 2 سال پیش توی کنکور دانشگاه آزاد مشاهده کردم . بهترین نوشیدنی که میتونین با خودتون ببرین از این آب میوه های سان ایچه که که پاکت مقوایی دارن و راحت میتونین زیر میزتون بزارینش و هیچ خطری هم براتون نداره :)
خرما و ... هم نبرین با خودتون هیچوقت چون اگه یه زره از شیره مالیده بشه به انگشتاتون بیچاره میشین :31:
مساله گشاد بازی نیست من خودم نمیتونم کیک اینا بخورم بغل دستیمم نگام کنه :31: (خب نگاه نمیکنه ولی هر چی باشه دیگه...)از گلوم پایین نمیره :31:[/QUOTE]
مثل اینکه شما تا حالا کنکور ندادین.اگه برین سر جلسه واقعا تعجب میکنید که بعضی از افرادی که میان کنکور بدن مخصوصا دخترا یه گونی با خودشون تنقلات از پپسی یا رانی گرفته که با صدای باز کردنش کل حوزه امتحانی میریزه به هم تا تنقلاتی که وقتی بوش میخوره به بینی آدم اصلا آدم آزمون رو فراموش میکنه میارن.البته این فراگیر شده و همه میارن.نقل قول:
من هنوز توصیه ام به شما ها اینه که تنبل بازی در نیارین برید سر کوچتون هرچی میخواید بخرید با این حرفا نمیتونید تنبلیتون توجیه کنید.وقتی برید سر جلسه کنکور میفهمید چه اشتباهی کردین که تنقلات مورد علاقه خودتون رو نیاوردید.:27:
این ها همه دلیل های بی معنی هستش. فقط برای اینکه خودتون رو گول بزنید این حرف ها رو میزنید.
بابا برو سر جلسه بشین ازمونت رو بده و بعدش بیا دیگه. خیلی خیلی مشکل داری برو یه چیزی بگیر با خودت ببر سر جلسه بخور.
با این حرف های بیخودی داری ازمون ها رو هم زیر سوال میبری.
سلام، من تازه عضو انجمن شدم ،میخواستم اسامی کتابهای که مربوط به آزمون 29 مهرماه است را بدانم؟ممنونم