محسن جان خیره خیره .
از آقا بهروز و آقا نوید(ووکمن) هم خواهش می کنم ایمیل رو بزارن ( خیلی واجبه )
در ضمن وقتی همه ی ایمیل ها رو گرفتم با هم ایمیل می زنم.
Printable View
محسن جان خیره خیره .
از آقا بهروز و آقا نوید(ووکمن) هم خواهش می کنم ایمیل رو بزارن ( خیلی واجبه )
در ضمن وقتی همه ی ایمیل ها رو گرفتم با هم ایمیل می زنم.
سلام بازم قرار کرمانشاهی ها هم هی قرار بذارن اخه خوبیت نداره یه غریبه می بینه میگه اینا چه جوادن.
لواب جان كارت چي بود؟
دوستان کجایید؟
کسی دیگه نمی خواهد با هم قرار بزاریم دوستان؟
دلم براتان تنگ شده بی وفاها...
اگه دوستان هنوز هم حوصله دارند اين 5 شنبه زمان قرار ملاقات است .
اگه دوست داريد بگيد تا بياييم .
دلم براي ووكمن تنگ شده
از تمامی آقایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خانم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسیو ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مادام ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیبیل ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کد بانوها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقاضا دارم در چهارمین قرار ملاقات عمومی کرمانشاهی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت بنمایند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور شما باعث دل شادی منه حقیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دل انگیزم خواهد شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از آوردن کادو و شیرینی دریغ نفرمائید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا سرده هیزم هم با خودتون بیارید آتش روشن کنیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله در مورد ساعت و تاریخ قرار صحبت خواهیم نمود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ما هستیم داداش
شما فقط وقتش رو بگو ...
منم هستم