این کت وومن باید یه دوره چجوری از دیوار بالا رفتن و پریدن رو به الطایر و ازیو وبرو بچ یاد بده لا مذهب:31:
راک استیدی هم اموزش ساخت بازی به اینفینییتی وارد و راک استارویوبی سافت و کلیه سازندگان مزخرفات اول تا چندم شخص :5:
Printable View
این کت وومن باید یه دوره چجوری از دیوار بالا رفتن و پریدن رو به الطایر و ازیو وبرو بچ یاد بده لا مذهب:31:
راک استیدی هم اموزش ساخت بازی به اینفینییتی وارد و راک استارویوبی سافت و کلیه سازندگان مزخرفات اول تا چندم شخص :5:
دیگه شما خیلی تو جو بازی رفتی ها.نقل قول:
1- اتزیو یا الطایر مثل ادم از دیوار میرن بالا نه مثل یک گربه. مطمئنا روش بالا رفتن گربه و آدم از دیوار کاملا متفاوته و نمونش رو هم تو بازی میبینیم. cat woman میپره ولی اونو باید هی لبه های مختلف رو بگیرن برن بالا.
2- اینکه بتمن بازی خوش ساختیه درست ولی این دلیل نمیشه باقی شرکت ها ضعیف باشن. مخصوصا راک استار که اگر گیمر باشی میدونی که هیچوقت بازی معمولی پخش نمیکنه همیشه شاهکار پخش میکنه.
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بازی چون open world هست میتونی توی هر مرحله اگه علامت سوالی دیدی اسکن کنی بعدا بیای بگیری.نقل قول:
ماموریت جانبی زیاد داره بازی. به مثال من بعضی جاها میبینم تلفت زنگ میخوره یا حتی با یک نفر اشنا شدم اسمش watcher هست هر وقت بهش میرسی میاد رو زمین علامتی میزاره و در میره:46:
من منظورم اینجور قفسای کوچیک بودا:نقل قول:
خیلی جاها ازین هس...:41:کد:http://up9.--------.com/images/6d7ffmx34klcgi1fksm.jpg
امروز بعد اینکه بازی رو تموم کردم داشتم برای خودم تو آرکام میگشتم و کوئیست های جانبی و معماهارو حل می کردم که به چنین صحنه ای بر خوردم...
محتوای مخفی: ...
رفتم جلوتر صحنه ی زیر رو دیدم! (عکس از جسد 2 نفر، یک زن و یک مرد به همراه یک دسته گل و یک گل رز )
بعد از برداشتن یه نوار رفتم کنار اون گل و اسپیس رو زدم!
بتمن نشست رو زمین ( زانو زد ) و دوربین هم برای خودش شروع به حرکت کرد، تو همین لحظه یه آهنگ فوق العاده زیبا و احساسی پخش شد که واقعا روحم رو نوازش داد! : )
کلی لذت بردم...
-------------------------------
اینم 2 تا عکس از بتمن و نایت وینگ...
---------------------------------
اینم یه عکس همین جوری :31:
حمید جان برو تو حالت Detective بعد میبینی یک یا چند تا سیم به این قفسه وصل شده، اونارو دنبال کن خودت متوجه میشی داستان از چه قراره. در واقع باید یه سری معامارو حل کنی تا قفسه ها باز بشن...نقل قول:
آرین منم به این عکس برخورد کردم ولی گلی ندیدم کنارش.اگه میتونی جاشو تو نقشه برام بذارنقل قول:
راستی این dlcهای که گرفتی،لینک دانلودشو برام بذار.
بعد اینکه لباسای بتمنو چجوری آزاد کردی؟
اینجاست:نقل قول:
--------------------
DLC رو برو تو پروفایلم لینک دانلودشو گذاشتم (چون از منبع فارسی هست یکم ناجوره اینجا بزارم)
بازی رو که تموم کنی اسکین ها باز میشن و می تونی با اونا تو ارکام بگردی...کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=94909
تو قسمت چلنج و ... هم هستن.
آقا این DLC ها دقیقا چه چیزهایی اضافه می کنند به بازی ؟!
چیز هایی مثل MAP های جدید یا مثلا اصلحه های جدید و ...
دوستان من هر کاری که میکنم توی مرحله موزه نمی تونم با آسانسور بالا برم
هر چی با این تفنگه بشون شارژ می دم بازم آسانسوره تکون نمیخوه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو تاشون رو هم شارژ میکنم ولی سریع خاموش میشن ... لطفا راهنمایی کنید .