خوب بله نسخه ارجینال میاد و مشکلی نداره و مردم هم به قانون کپی رایت رو رعایت میکنن و 50 دلار یا معادل 50 هزار تومن میدن بازی رو میخرنو بازی میکنن و لذت میبرن.
اما همزمان با پخش بازی و یا چند روز زودتر لینکهای دانلد بازی بر روی اینترنت میاد.من بازی رو دانلد میکنم ولی برای اجرای بازی نیاز داره تا توسط سرور بازی ارجینال بودن و همچنین شماره سریال پشت پاکت بازی تست بشه.ولی خوب من که بازی رو دانلد کردم و نخریدم و اون شماره سریال رو ندارم پس باید منتظر دوستان هکر باشم تا با کرک کردن بازی کاری کنند که با یک شماره سریال هزاران نفر بازی کنند و البته اون تست اولیه هم گهگاه نیاز به اتصال به اینترنت داره رو انجام ندم.
وقتی شما بازیو ارجینال میخری میری راحت یا تو کنسولت میزاری و یا نصبش میکنی و بازی میکنی و البته 50 دلار هم پیاده میشی که البته تو امریکا انچنان پولی نیست و مثل 5 هزار تومنی خودمونه ولی وقتی تو ایران با این تورم صفر درصدی و وضعیت اقتصادی عالی که مارو تبدیل کرده به ژاپن اسلامی:41: 50 هزار تومن خیلی زیاده و هیچ پدری به بچش این مقدار پول برای بازی نمیده و اگر بده پس اجاره خونه رو چیکار کنه ؟ پس ما مجبوریم بازی کرک شده رو که نهایت 5 تومن برایمون اب میخوره رو بازی کنیم.وو البته اینقدر هم برای اجرا شدنش سختی بکشیم.
البته تو خوده کشورهای توسعه یافته که به سختی هم قانون کپی رایت رعایت میشه هستند افراد قانون شکنی که بدشون نمیاد بازیو دانلد کنن تا بخرن.ولی بیشتر این قانون شکنی ها در کشورهای اروپای شرقی و مخصوصا کشور دوست و همسایه و برادر (این برادری تنی نیست......!) روسیه اتفاق می افته.:46:
ببخشید طولانی شد.