این رو هر سال مینویسن ... ولی روزانه ها خوابگاه دارن (برای اطمینان با یه نفر که اونجا درس میخونه یا خونده صحبت کنید) و شبانه بهتره روی خوابگاه هیچجا حساب نکنید!نقل قول:
Printable View
این رو هر سال مینویسن ... ولی روزانه ها خوابگاه دارن (برای اطمینان با یه نفر که اونجا درس میخونه یا خونده صحبت کنید) و شبانه بهتره روی خوابگاه هیچجا حساب نکنید!نقل قول:
ممنون بهم بچهای اونجا گفتن روزانه رو میدن اما شبانه و تکمیل ظرفیت نه!این نوشته دفترچه یکم ترسوندمنو...بازم ممنوننقل قول:
سلام شما دانشگاه تهران هستید؟نقل قول:
اطلاع دارید دانشگاه تهران در مقطع دکترا به دانشجویان خوابگاه تعلق می گیره یا نه؟ یا فقط برای کارشناسی و کارشناسی ارشد هست
رشته هم ویروس شناسی (روزانه) / البته اگه قبول شد
خواهش میکنمنقل قول:
جالبه که برگردید به پست اول تاپیک که مال من هست (موقع قبولی کنکور کارشناسیم یعنی 8 سال پیش حدودا!) که دقیقا با سوال مشابه سوال شما بهونه شکل گرفتن تاپیک شد :n31:
سلام ... بله. دانشجویان دکتری روزانه همگی خوابگاه میگیرن، کوی دانشگاه که فقط ارشد و دکتری هستن.نقل قول:
سلام
کسی میدونه تهران علوم تحقیقات قبول بشیم باید برای خوابگاه چیکار کرد؟ اوضاع خودگردانای ارشد چطوریه؟
درود دوستان، کنکور ۹۶ هم نتایجش اومد انتظار داشتم الان اینجا بحثش داغ داغ باشه D:
من منطقه ۲، کرمان، رتبه ۳۸۰۰ شدم (زیرگروه ۱: ۳۷۳۶)
یه کم احتمال داره شیراز قبول شم، در واقع بعد از اصفهان و مشهد که شانس کمی دارم اولویتم شیرازه ولی یه چیزی منو نگران کرده...
دفترچه نوشته که به ۴۰۰ نفر (۲۰۰ پسر) خوابگاه تعلق میگیره، به نظرتون اگه قبول شم با این رتبه که خیلی هم خوب نیست، بهم خوابگاه میدن؟ چون اگه ندن اصلا نمیتونم از پس مخارج بر بیام.
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید، اگر کسی هم هست که الان داره شیراز میخونه به من پی ام بده، خیلی به مشورت نیاز دارم.
سلام
از دوستان کسی اطلاعی از خوابگاه های سمنان داره؟ چه دولتی چه خصوصی؟
اسم وهزینه ی ترم هم اگه میدونید راهنمایی کنید
ممنون
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان شدیدا نیاز به راهنمایی دارم. یکی از همکلاسی هام که اتاقی هاش تو خوابگاه انتقالی گرفتن و رفتن و خودش تنها مونده الان اومده به من (که بومی شهر هستم و خوابگاهی نیستم) میگه که میخواد با کمک من و جند نفر دیگه شبیه من کاری کنه که تو اتاق خودش تنها باشه. یعنی من بیام بگم مثلا احتیاج به خوابگاه دارم ولی در واقع خوابگاه نرم و اینجوری این همکلاسیم فقط تنها خودش تو اتاق باشه؟ بهش چی بگم؟ نمیخوام بعدا برام دردسر ایجاد شه خواهشا راهنمایی کنید.
سلام. ما سال آخر دوره کارشناسی در یکی از دانشگاههای دولتی این کار را کردیم.نقل قول:
اسم یکی از دوستان که ساکن شهر بود و خوابگاه نمیخواست را دادیم و او فقط بعضی شب ها برای درس خواندن پیش ما می آمد. در نهایت، در آخر سال و موقع تسویه حساب، هزینه ی خوابگاه ازش گرفتند که پرداخت کرد و بعد من و دوستم که در اصل ساکن خوابگاه بودیم، عین این هزینه را به او پس دادیم.