بازی خوبی نبود
مخصوصا نیمه ی دوم
کریس هم man of the match شد
:40:
Printable View
بازی خوبی نبود
مخصوصا نیمه ی دوم
کریس هم man of the match شد
:40:
اینو خیلی خوب اومدی...همش داشت مانیتور و نگاه می کرد...یاد نیکبخت افتادم...:دینقل قول:
دم سزار گرم : فوق العادست این بشر
کریس هم که ... :دی
بازی زیاد جذابی نبود...
توی برزیل فقط فقط سزار...
خوب چون مربی بازیکن خوب دعوت نکرده بود باختیم...............:5:نقل قول:
آها شما همه بازیکناتون ترکونده بودن فقط مشکلتون مربی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چی؟:31:
کاش این برزیل حذف بشه تا حال دونگا جا بیاد.
بازی خوبی بود نیمه اول بخصوص کمی تا حدی برزیلی بود نیلمار اگه اون توپش گل میشد ولی واقعا حرکت زیبایی بود کلا برزیل نیمه اول خوب بود نیمه دوم نسبتا این رو هم بدونیم پرتغال هم تیم خوبیه البته دفاعی بازی میکرد:31:به نظرم رونالدو نمی تونه اسطوره باشه!منظورم کریس هست هم مغروره هم مغروره هم خلی مغروره اصلا هم از بالا پایین نمیخواد بیاد!نمی دونم نظر من اینه خولیو سزار هم بهترین دروازبان جهان هست یک سر و گردن از همه بهترین ها بالاتره من فکر کردم دیگه مصدوم شد رفت چنان میپره جلو توپ یکی بگه اخه عزیز دل بازیه جدی نگیر یه گل میخوری چی میشه مگه انقدر گل نمیخوره برزیل به وجد نمیاد نمیخواد انتقام بگیره:31:دستش طلاییه واقعا.
امسال برترین دروازبان سزار بوده : موقعی که کاسیاس و وندرسار و ... سوتی میدادن یکه تازی سزار ادامه داشت
یک نمونه فرانک ریبری تون که خیلی هم اسم و رسم داره چیکار کرد ؟ چیکار تونست بکنه ؟نقل قول:
ما حداقل در حد اسم اسپانیا و خیلی زیبا بازی کردیم . :20:
بابا تو تاپیک برزیل دعوای اسپانیا و فرانسه؟!! جل الخالق!!!
خوب خوردیم به شیلی...خوبه به نظرم...از سوئیس دفاعی بهتره...