تاثیر DNS در وبگردی و پینگ
به نظر من کسانی که فکر میکنن DNS روی سرعت مرور صفحات تاثیر قابل توجهی میتونه داشته باشه یه نکته ی مهمی رو در نظر نمیگیرن و اون وجود DNS cahce هستش.... DNS cache هم توی مرورگر و هم توی سیستم عامل وجود داره..... شما وقتی یه سایت مثل google.com رو باز میکنی فقط یک بار query زده میشه(یعنی فقط یکبار url به آی-پی تبدیل میشه) و آی پی گوگل توی DNS cache ذخیره میشه.... بعد از اون هر بار که نیاز باشه از توی کش(cache) خود مرورگر یا سیستم عامل ای-پی خونده میشه و دوباره مرورگر نمیاد DNS query بزنه.... یعنی به طور متوسط موقع مثلا یک ساعت وبگردی شاید حداکثر 10-15 تا DNS query زده بشه.... حالا این 10-15 تا واقعا چه فرقی میکنه که 100 میلی ثانیه طول بکشه یا 300؟؟؟؟ اگه خواستید به این مقاله یه نگاهی بندازید:
در مورد تاثیر DNS روی پینگ هم باید بگم که:
DNS به هیچ وجه روی پینگ تاثیری نداره....
دلیلش هم خیلی سادست.... پینگ زمان رفت و برگشت پکت ها به یک آی-پی مشخص هستش.... خوب حالا DNS این وسط چه کاری میتونه انجام بده؟ توی پینگ اصولاً url وجود خارجی نداره که پای DNS بخواد بیاد وسط... شاید بگید توی دستور ping میشه url هم نوشت... حب این فقط در واقع یه قابلیت برای ساده تر شدن این دستور هستش و مدت زمان مورد نیاز برای تبدیل url توی محاسبات شرکت داده نمیشه.... در ضمن این تبدیل فقط یکبار ابتدای کار انجام میشه چه پینگ شما 4 تایی باشه چه 100تایی....:n01:
افزایش سرعت دانلود و لود صفحات با راه حل قدیمی ولی کار آمد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل اینکه مطالب زیاد بودن از نوشتنشون شونه خالی کردم
خوب روش اول( پیدا کردن mtu)
برای mtu
از استارت راین رو باز کنید و تایپ کنید cmd
در صفحه باز شده تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -f -l 1492
خوب ما باید از عدد 1492 هی کم کنیم تا جواب...بگیریم
عدد بدست آمده رو با 28 جمع می کنیم
ping 4.2.2.4 -f -l 1272 + 28 = 1300 = mtu
خوب این عدد رو در مودم قسمت mtu وارد می کنیم و ذخیره می کنیم
ما به این شکل به اینترنت متصل هستیم...
خوب این شکل البته کامل نیست من جزئیات رو حذف کردم و خیلی ساده گفتم
خوب شب که میشه سرور سرویس دهنده ما برای سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان داره سرعت رو محدود می کنه ولی برای بقیه سرور ها نه
حالا ما بخوایم این وسط یه سرور پراکسی بزاریم چی میشه
خوب سرور ای اس پی برای سرور های vps هیچ گونه محدودیتی نداره
شما می تونید پراکسی پیدا کنید که یکم دردسر داره یا م یتونید با پول کمی از همین اسیا تک یه هاست دانلود ویندوزی تهیه کنید و روش پراکسی راین کنید
و خیلی راحت از تمام پهنای باندتون استفاده کنید دارم می گم از تمام پهنای باندتون یعنی شما سرعتتون بیشتر نمیشه فقط از تمام حقتون استفاده می کنید.
این روش برای من که داره جواب می ده اما نمی تونم بگم واسه همه جواب می ده بهتره 1 روز یا 2 روز برای تست از کسایی که هاست دانلود می فروشند وقت برای تست بگیرید و خودتون تست کنید
سروری که می خرید بهتره در تهران یا اصفهان باشه و لی بازم بستگی به مکان شما و مکان سرور شما داره بهتره این سرور نزدیک سرور اصلیتون باشه
توجه : کانکشن هایی که در بعضی از فروم های همسایه بفروش میرسه هیچ فرقی با پراکسی نداره....فقط به صورت وی پی ان هستش که برای راحتی کار کاربراست و وی پی اسی که روی اون وی پی ان راین شده مال شرکت های اسیا تک و پارس انلاین هستند این روش 100% جواب داده برای شرکت های اسیا تک و پارس انلاین و مخابرات و شاتل ....