-مبارك باشه دوست عزيز لطف داريننقل قول:
-انتخاب خيلي خوبي كردين
- وظيفشون هست بايد اينكار رو ميكردند
-هر چند روش فعال كردنش رو هم به لطف دوستان در همين فروم داريم
Printable View
-مبارك باشه دوست عزيز لطف داريننقل قول:
-انتخاب خيلي خوبي كردين
- وظيفشون هست بايد اينكار رو ميكردند
-هر چند روش فعال كردنش رو هم به لطف دوستان در همين فروم داريم
من تو این چند صفحه دیدم که هر کی مشکلی با این سامسونگ داره گیج شدم کدوم خوبه کدوم اصل
-منظورتون چه مشكلاتي هست ؟نقل قول:
-دوستان زيادي اين پنل رو دارند و مشكلي وجود نداره
-ميتونيد از همين دوستي كه تازه گرفته نظرش رو در مورد اين TV بپرسين
یافتم ----t داره آقانقل قول:
سرچ کردم 10 تا رادیو 14 تی وی
بازم ممنون:31:
سلام
چند ماهی میشه c685 گرفتم و تو این مدت آنتن نداشت (الان هم نداره)و کانالهای خودمون رو اصلا نگاه نمی کردم ولی میخواستم ببینم که تیونر دیجیتال داره یا نه
همینطور که توی منوی کانال کنکاش میکردم یه چیز جدید دیدم(مطمئنم چند ثانیه قبل توی منو نبود) گوشه تصویر نوشته بود که برای انتخاب نوع آنتن A (قرمز) رو بزنید و من هم زدم چند تا گزینه داشت که یکشون ماهواره بود که اینو انتخاب کردم و از اون به بعد منوی جستوجوی اتوماتیک فرق کرد و وماهواره و ترانسپردر و نوع کانال(مجانی و همه کانالها) اضافه شده بود
تازه یه تیکه هم داشت که کیفیت سیگنال رو نشون میداد!!(صفر بود)
دیگه هم نتونستم نوع آنتن رو پیدا منم و مجبور شدم ریست فکتوری کنم تا برگرده به حالت قبل
حالا سوال:
1-اصلا این انتنها چی بودن(4 یا 5 تا بودن ) و چرا دیگه نتونستم عوضش کنم
2-تیونر دیجیتال داره و میارزه راهش بندازم؟
-در مورد سري هاي C6 گويا تيونر ديجيتال دارند از طريق منوي مخفي و تاپيكي كه ايجاد شده مسير ها رو برين و ببينيد فعال ميشه يا نه كه البته در C695 ها اكثرا به صورت ديفالت موجود هستنقل قول:
-در مورد سوال اولتون هم ممن قابليت نرم افزاري باشه و سخت افزار ----S روش موجود نباشه
سلام دوست عزیز .نقل قول:
من لینک فعال سازی این منوی مخفی رو تو انجمن پیدا نکردم . اگه میشه راهنمایی کنید
-مدل شما c650 هست ؟نقل قول:
وارد منوي مخفي بشين و ببينيد local set قابل تغيير هست و روي ed -iran بگزارين
در غير اين صورت تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671[/HTML]
درخواست کمک فوری از تمامی دوستان من 40 c695دارم یواس بی هاش کار نمکنه از دوستان که این مدل رو دارند تقاضا دارم بزگواری کنند وراهنمای بفرمایند.
اگر لطفی بکنند عکسهای از منو مخفی بگذارندممنون میشم
درخواست کمک فوری از تمامی دوستان من 40 c695دارم یواس بی هاش کار نمکنه از دوستان که این مدل رو دارند تقاضا دارم بزگواری کنند وراهنمای بفرمایند.
اگر لطفی بکنند عکسهای از منو مخفی بگذارندممنون میشم