آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .:31:(نقل قول:
اتفاقا هست،چرا نباشهنقل قول:
Printable View
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .:31:(نقل قول:
اتفاقا هست،چرا نباشهنقل قول:
سلام
شنیدم تولید آیپد متوقف میشه و بجاش آیپد2 تولید میشه و نسبت به آیپد افزایش قیمت نخواهد داشت.
درسته؟
بله ، تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمتش مثل قبلیه هستنقل قول:
نداشتن تعداد نرم افزار مناسب واقعا فاکتور مهمی نیست ؟نقل قول:
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .(
شما تبلت داشته باشی ، هرچی هم قوی باشه و پردازنده فلان و رم فلان داشته باشه وقتی امکانات نرم افزاری خوبی نداشته باشه میخوای چیکارش کنی ؟
توی این مدت زمانی که Honey comb معرفی شده فقط 100 تا app ؟ فکر میکنید این مدت زمان مشابه برای iOS iPad چند تا app شد ؟
بعد شما(ها) کلا برای ایراد گرفتن از iPad چیزی به جز نداشتن USB و درگاه SD و ... فاکتورهای دیگه ای پیدا میکنین ؟
اصلا آقا سالی که نکوست از بهارش پیداست .
وقتی تو 1 سال 100 تا اومده تو 2 سال 200 تا میاد .
تو 3 سال 300 . تا .
ایشاللا 10 سال دیگه به هزار تا میرسه .
..
ول کنین بابا بحثارو .
هر کی هر چی داره با همون حال کنه .
شما برین با آندرویدتون صفحه رو Lock / Unlock کنین حال کنین .
تازه حتی قفلشم اومده . Andriod Lock XT
...
آقا اصلا اگه آندروید 100 تا App داره 110 تاش واسه آیفون اومده .
..
به چی مینازین . ؟؟؟
وريزون اعلام كرد همين جمعه آي پد 2 رو عرضه خواهد كرد :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : 9to5mac
دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.نقل قول:
برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.
اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
نقل قول:
سلام به همه اقا یون چرا هر دفه ادم میاد اینجا یا جنگ دعوا است یا یه نفر یه خبر عجیب غریب میده ؟
ما نفهمیدیم این ipad 2سیم کارت ایران رو جواب میده یا نه؟
اقایون عزیز دعوا نکنین من به شخصه طرف دار هیچ برندی نیستم ولی یه چیزی هست به نظر من ادم نمیتونه به سامسونگ اعتماد کنه یه دفه یچی میشه یا تبلتش یا گوشی هاش یه غوزشون در میادولی واقعا خدا وکیلی من هیچ تعریف بدی از اپل نشنیدم
الکی هی هم به خاطر سیستم تو سر و کل هم نزنید تا نیان مشخس نمیشه
باید دید اجزایی که که کناره هم قرار دادن با هم دیگه مچ هستن یانه دیگه انو من نووب نباید بهتون بگم همین تگرا 2 رو هر چیزی یه جور جواب میده
ممکنه سامسونگ یه چیز های خدایی رو تبلت و گوشی هاش گذاشته باشه ولی تازمانیکه از حداکثر امکاناتش بهره نبره چه فاییده ای داره؟
ولی خدایش من همچین چیزی رو تو اپل ندیدم
باید قبول کرد کهipad 2 و ipad چیز های شاخین از همه نظر
ولی مثلا به من باشه سرمم بزنن نمیرم iphone بگیرم galaxy s2 یه شاخیه که دو نداره از همه نظر
نقل قول:
جالبه همه حرفاتو میزنی بعدشم میگی من طرفدار برندی خاصی نیستم ؟ ... :31:
خوبه !!!
دوست عزیز ما دعوا که نمی کنیم.خیلی محترمانه بحث می کنیم.نقل قول:
به نظر من آی پد ظاهر زیباتر و وزن کمتری داره ولی در مجموع سخت افزار زوم بهتره.
البته در مورد گوشی آیفون رو بیشتر می پسندم.