سلام
این سئوال رو از این جهت پرسیدم که من خودم هم از کامپیوترم به همین عنوان استفاده می کنم و چون در گرفتن صدای چند کاناله مشکل داشتم گفتم شاید این سیستمها که به همین عنوان فروخته میشن به صورت پیش فرض دارای پلیر مناسب باشن
اگه این طوری باشه که گرفتن صدای چند کاناله یه مقدار مشکل میشه ( البته فکر کنم به سیستم خانگی فرد هم ربط داشته باشه )
این که میگم چند کاناله منظورم اینه که اگه ایزوی بلوری با فرمت صوتی dts master رو پخش میکنید خروجی امپ سیستم خانگی هم همونو نشون بده ( و گرنه اکثر نرم افزار ها صدا رو چند کاناله پخش می کنند )
-----------------------------------------
رایان عزیز مبارکت باشه امیدوارم که به مشکل من بر نخوری ( فکر کنم اخر مجبور شی یه hd پلیر بخری )
اگه در این مورد به تجربه جدیدی رسیدی مار و هم بی نصیب نذاری ( به سیستم صوتی وصل می کنی دیگه ؟ )
من اکثر نرم افزارها رو امتحان کردم :
km player
vlc player
splash player
classic .m . player
gom player
از اینها نتونستم صدای چند کاناله بگیرم ( در پخش ایمیج بلو ری هم مشکل دارن )
دو نرم افزار:
power dvd
TotalMedia Theatre
حرفه ای این کار هم هستند و ایمیجهای بلوری رو به خوبی پخش می کنند ولی ممکنه ( مثل من ) کارت گرافیک رو نشناسند و از همه قدرت کارت گرافیک استفاده نکنند ( مثلا کارت گرافیک من 6870 ati تمام صداهای hd رو ساپورت می کنه اما power dvd در حالت hd / dts audio یکی دو تا از از صداهای hd رو نمیشناسه مثل dolbi true hd )