والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!:31:ولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...نقل قول:
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش
Printable View
والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!:31:ولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...نقل قول:
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
طالبان مگر یک نفره که به این راحتی از بین بره!؟!!نه طالبان همچنان هست بعد از پایان بازی..نقل قول:
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
من 4 ساعته تمومش کردم و رو نرمال...
منم همون 4 ساعتا طول كشيد واسم.(رو Normal)
برا Hard يه 6 ساعتي شد.
تموم شد بالاخره در کل بازی قشنگی بود و البته پر از باگ
به نظر من دوستان نسبت به این بازی خیلی کم لطفی کردن اون قدر ها هم بد نبود (شاید به خاطر بالا رفتن توقعات از مدال )
گرافیک خوب نور پردازی عالی دیالوگ و صدا گذاری معرکه و داستان قابل قبول
در ضمن دوستانی که میگن از cod تقلید کرده بود بد نیست یه بار دیگه mw2 رو بازی کنن تا یادشون بیاد چی بوده
فعلا تا بعد :11:
از من میشنوی بیخیالش شو من رو xbox مولتی بازی کردم به مفت نمی ارزه.هر کیتش کلا 4 تا تفنگ داره 3 تا کیت هم هست لول دهی هم که در حد تیم ملی.یک لول بخوای بگیری پدرت در میاد.کلا من با اینکه 800 ساعتی mw2 بازی کردم و الان خیلی برام تکراریه بازم mw2 رو به این ترجیح میدم.نقل قول:
نه اتفاقا حرف شما درسته! منم هم دوشکا رو شنیدم و هم دیدمنقل قول:
این دوستمون که اطلاعات نظامیش قویه میتونه با سازندگان بازی در میون بزاره تا تو بازی بعدیشون از این اشتباهات پیش نیاد :46:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :31:
یک صفحه قبل جواب داده شده به این مشکلنقل قول:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :دی
نگفتید کسی نفهمید اون سرباز های دشمن که افغانی نبودن و حرفه ای تر هم بودند با یونیفرم های متفاوت کی بودن؟