چطوری ، پاک شده ؟نقل قول:
یعنی ، الان روشن میکنی ، چه اتفاقی میافته ؟؟
سیستم امنیتی FW Password Utility رو که فعال نکردی ؟؟
-------------------------------
آموزش ، بفر مایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
چطوری ، پاک شده ؟نقل قول:
یعنی ، الان روشن میکنی ، چه اتفاقی میافته ؟؟
سیستم امنیتی FW Password Utility رو که فعال نکردی ؟؟
-------------------------------
آموزش ، بفر مایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید! :11:
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید! :46:
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من! :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
امید
من آخر این پارتیشنای مکو نگرفتم چه جوریه!
یعنی اگه هم وین داشته باشیم هم مک، فایلای پارتیشنامون تو هر دوتاش قابل رویته؟
من اینجوری گرفتم که مثل فورمت های NTFS و FAT ه که مثلا NTFS تو وین 98 خونده نمیشه ، فورمت درایوای مک هم تو وین و بالعکس خونده نمیشه!
(لطفا راهنمایی):10:
ببینید ، اشتباه شما همینجاست!نقل قول:
ببینید فرمت FAT که هم توسط مک و هم توسط ویندوز خوانده و نوشته میشه!
فرمت پارتیشن مک + HFS ه ، که در ویندوز با نصب بوت کمپ خوانده میشه ولی نوشته نمیشه!
فرمت پارتیشن ویندوز NTFS ه ، که در مک بصورت پیش فرض خوانده میشه ولی نوشته نمیشه!
حالا ، راه حل ؟
با نصب Mac Drive در ویندوز ، قابلیت نوشتن در فرمت +HFS به ویندوز اضافه میشه! در مک هم با نصب NTFS 3G نوشتن NTFS بهش اضافه میشه!
پس هیچ مشکلی نیست !
پس امید جان ببین پس اگز اون نرم افزار بالا رو که گفتین نصب نکنیم پس نمیشه تو ویندوز پارتیشن مک رو تغییر دادنقل قول:
پس ببین در این حال پارتیشن مک هم نمیتونه الوده بشه درسته (منظورم آلودگی ویروسی هست ها)
دقیقا !همینه!نقل قول:
ببینید ، فکر می کنید ، اپل چرا نوشتن NTFS رو در snow leopard پنهان کرده؟؟
چون سیستم بوت کمپ و ویندوز رو بهم میریزه!
حالا چرا ، نوشتن +HFS رو در درایور های بوت کمپ قرار نداد؟
برای جلوگیری از ویروسی شدن! و یا استفاده به عنوان TEmp!
به نظر من ، اجازه ی نوشتن + HFS رو به هیچ وجه به ویندوز ندهید!
لطفن در مورد ویروس هایی که برای مک وجود داره یکنفر توضیحات خوب و مفیدی اگر داره لطفن اینجا بیان کنه ( فکر کنم یه چندتایی ویروس واسه مک وچود داره )
اگر تجربه ی ویروسی شدن با راه حل دارید بیان کنید
آهان، پس وقتی میخوایم هاردو پارتیشن کنیم یه قسمتیش میره برای hfs+ یه قسمتیشم میزاریم برای ntfsنقل قول:
حالا اون قسمت مکش ویروس نمیگیره ولی اون قسمت وینش ویروسی میشه!!
اصلا چه جوری میشه پارتیشن ویندوز و پارتیشن مکو تعریف کرد؟
I :40: APPLE
با عرض سلام و دست مریضاد خدمت M24 عزیز من یگ مک بوک پرو با سیستم ۱۰.۵.۸ و ۶۴ بیتی و ۲ رم دی دی آر ۳ دارم و بوت کمپ روش نصب است و در ویندوز ۷ دو تا پارتشن دارم پارالل ۵ رو نصب کردم خودش بوت کمپ رو ماشین کرده ولی پارالل تولزش نصب نمیشه ووقتی خودم می خوام نصبش کنم نصفه کاره رول بک می کنه و یه پیغام میده که هیچ کد خطا نداره و فقط می گه که در نصب پارالل تولز مشکلی پیش امده بعد از ری استارت دوباره نصبش کنید و بعد از اوکی کردن ماشین ری استارت می شه چه کنم؟
دوم این که از پارت مکم ۲ گیگ بیشتر نمونده و یک هارد پاسپورتی سیگیت خریدم و ۲ پارتش کردم یکی را تایم ماشین کردم و وقتی می خوام این رو با پارت مک اچ دی رید کنم درست نمیشه چه کنم؟
اگه محبت کنید و جواب بدید خیلی ممنون میشم.
ببین ، امیر ارسلان خان ، برای Leopard و Snow Leopard ویروسی جود نداره!نقل قول:
برای Tiger یدونه دیدم که Menu Bar رو بصورت اریب قرار میده!
غیر از این ، دیگه هیچی ندیدم!
موفق باشید ،
امید