سلام دوستان
من الان adsl مخابرات دارم
ولی بیچارم کرده!
نمی خواستم تمدیدش کنم که خودشون تمدید کردن
می خوام عوضش کنم
به نظرتون چی بگیرم هم سرعت دانش بالا باشه هم پشتیبانیش که قیمتشم زیر 15 باشه ماهی!:40:
Printable View
سلام دوستان
من الان adsl مخابرات دارم
ولی بیچارم کرده!
نمی خواستم تمدیدش کنم که خودشون تمدید کردن
می خوام عوضش کنم
به نظرتون چی بگیرم هم سرعت دانش بالا باشه هم پشتیبانیش که قیمتشم زیر 15 باشه ماهی!:40:
خوشم میاد بچه های اراک دختر بازهای تیری هستند :5:نقل قول:
این دختر که تو ساتیاست دمو دقیقه می خنده و متلک مینداره کسی میدونه اسمش چیه؟ خونش کجاست؟ شمارش چیه؟
پس شما هم رفتی تو کار ساتیا ... آخه شاتل هم یکی داره اسمش نغمه معظمیه .. رفتیم تو کارش :46: جوری دستش میندازم آخر سر نمیدونه چی بگه .. هرچیزی میگه من با تیکه جوابشو میدم کف و خون قاطی میکنه :8:
فقط بگین کدومشون شبا سرعت اصلی که خریدی رو میدن.
می خوام ماهی 20 هزار تومن بیشتر نشه.
البته من حد اقل 256 می خوام.
نقل قول:
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا خودشونو لو نمی دن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یکیشونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که فهمیدم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه سرعتم اینه که می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شش گیگی میشه.
سامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یعنی شما پارس آنلاین یا شاتل داری ؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه آره چجوری انقدر دانلود میکنی ؟؟؟؟
چجوری اینقدر سرعتت شبا بالاست ؟؟؟؟
ما که مردیم از بی سرعتی.
سرعت های شبانه نجومی چی هست حالا ؟؟؟؟
اگه میشه سرعت رو زیاد کرد لطفا کمک کنید.
ممنون.
تاپیک زیاد به بیراهه نره که درشو تخته می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: اراکی ها تیرن!!!!!
محتوای مخفی: اضافه کاری 2
سرعت شبانه نجومی کجا بود برادر ..........شانسی یه چند روزی در هفته برات یه کم سرعت رو باز می زارن که یهکمی دانلود داشته باشی بعد به همون حالت آب یاری قطره ای در میارن!!!!!!!!!!!!!! اگه شبانه نجومی بدن که دیگه کسی ازشون شارژ اضافه نمی خره ...این خط های محدود همه سودش به همین خرید شارژ های اضافه هست .................نقل قول:
سرعت های شبانه نجومی چی هست حالا ؟؟؟؟
سلام من از گذرگاه اشتراک میگیرم زیاد دانلود ندارم بیشتر ps3 بازی میکنم و با پینگ سروکار دارم .
پینگم معمولا 250 هست دوستانی که از شرکتهای دیگه پینگشونو بگن ممنون میشم
فقط کافی دستور زیرو دنبال کنن
start >Run>command>ping yahoo.com
یکی از دوستان بگه که کدوم شرکت شبا سرعت درست و حصابی میده.
ممنون.
نقل قول:
من فکر کردم فقط با من میخنده:n02:
حالا یک سوال واقعی:
کسی اسم پسرای ساپورتر ساتیا رو میدونه؟؟
مسولشون که فراهانیه
یکی دو تا دیگه هم هستن که قیافه و حرف زدنشون عادیه! اما یکیشون یکم... هستش !:21:
وپشت تلفن پشتیبانی تلفن کاربر ای dial-up هستش و گاهی میادADSL!
این بابا با من پشت خط چند بار بحثش شده-خداییش بچه های دیگشون مودبن و وقتی هم میفهمن اشتباه از سمت خودشون میپذیرن- اما این خیلی شاکیه! مثلن من یک بار زنگ زدم میگم چراغ ADSLمودمم خاموش روشن میشه و گاهی چراغ آلارمش روشن میشه(خوب مسلمه که مشکل از خطه دیگه!) اما این بابا میگه شماره اروررت رو یادداشت کن و برام بخون وبعد زرپی گوشی رو میذاره!!!
این یه نمونهش بود.
حالا میخام برم پیش قایم مقامی شکایتشو کنم:5: البته مردونه و رودررو !!!:n23:
پست تکراری! لطفن حذف شود.