خوب خودت برو واسه ی گوشی یه اسپیکر شارژی بخر دیگه :دینقل قول:
Printable View
خوب خودت برو واسه ی گوشی یه اسپیکر شارژی بخر دیگه :دینقل قول:
سلام:31:
منم خریدم.مبارک باشه:20:
خوب حالا کم کم منم سوالی بود در خدمتم.
یه چند مورد چیای بدشو بگم فقط که فکر نکنید همش حسنه:31:
عکس برداریش بدک نیست اما نظر منو بخواین نه تو روز در حد ان86 هست نه شب:31: ولی خوب بدم نیست.از سی 905 خیلی بهتره تو روز.
صدای هدفون برعکس چیزی که فکر میکردم خیلی بهتره اما بازم کمی از ان86 کم میاره.
از نظر باتری نظر منو بخواین خیلی خوبه ولی آنچنان بهتر از ان86 قبلیم هم نیست:31:
راستی ویوازای تو بازار دو نوع لنز روشونه.کیفیتشو نمیدونم فرق بکنه اما لنز یکی کمی بزرگتره:31:
صدای اسپیکرم چیزی نگم زیاد بهتره:31:جالب نیست.
اما سرعت گوشی خداست:31: به ویژه در گالری زوم و ...
ادامه دارد:31:
اینجور که معلومه صدای اسپیکر گوشی وضعش خیلی خرابه که همهی دوستان اینجور می گن
-----------
کسی بلندی اسپیکر گوشی رو با گوشی های دیگه سونی اریکسون مقایسه کرده؟
در مقابل ساتیو چطوره w595 چی؟
وحید مبارکه.به سلامتی.
چند خریدی گل پسر؟
عکسهای مربوط به استند بای ویواز در صفحه قبلی را اپ کردم
مبارکه حمیدنقل قول:
حالا بهتر شد lمیتونی کمکم کنی... :31:
من برعکس حمید فکر میکنم عکسهاش در حد خوب هستند
تو ماکرو از ان86 و سی905 بهتره
بقیه جاها هم دقیق مقایسه نکرده ام
در ضمن تو عکسها اصلا زردی وجود نداره
gsmarena نیز در مورد عکاسی و فیلمبرداری نظر مثبتی داره
در مورد باطری
شاید ان86 شما باطریش بهتر بود
و یا ان86 من باطریش اصل نبود
خلاصه باطری خوبی داره
در مورد لنزش
به حق چیزای ندیده و نشنیده
ویرایش
راستی حمید یه سوال
شما که هنوز باطری را آب بندی نکردین چطور در مورد باطری گوشی نظر دادین ؟
جالب بود برام
وحید نه حمید :ینقل قول:
فکر کنم 430 گرفت
از خوش شانسیش کابل تی وی و کیف هم داشت
شاید هم من بد شانس بودم که نداشت ... :(
چه شکی؟نقل قول:
مرسی از جوابی که دادید.با صفحه لمسی مشکلی ندارم چون قبلا 5800 داشتم و راضی بودم.اما صدای اسپیکر منو تو شک انداخته
میگیم ضعیفه
هر طور راحتی تصمیم بگیر
آقا golmohammadi ایول. کارت درسته. واقعاً زحمت کشیدی.
من احتمال 100% سه شنبه میام تهران و این گوشی رو میخرم.
فقط یکی بگه از کجای تهران بخرم مطمئن تره؟ قیمت خوبی داشته باشه و با گارانتی باشه. آخه ما بچه شهرستانیم و وقتی میایم تهران دست و پامونو گم میکنیم :20:
در ضمن اون فیلم برداری با کیفیت VGA فراموش نشه. آخه میخوام ببینم کیفیتش در حد ساتیو هستش.
سلام
به نظر شما Vivaz مناسبتر و بهتر است یا Satio ؟؟
ساتیو فلش زنون داره ولی Vivaz نداره و بجاش HD فیلم برداری می کنه
شما کدامیک را ترجیح می دهید؟
ممنون
من که ویواز رو ترجیع میدم:نقل قول:
اندازه مناسب تر و سبک تر
دارای خروجی 3.5 صدا که به نظر من خیلی خیلی مهمه
بعدش ویواز 720 مگاهرتز CPU و ساتیو 600 مگاهرتز CPU داره که مسلماً سرعت گوشی بالاتره.
فیلم برداری HD که احتمالاً با آپدیت های جدید کیفیت خیلی بالاتر میره.
دوربین عکاسی 8 مگاپیکسل که از خیلی از 8 مگاپیکسلی های داغون بهتره و به نظر من برای عکس برداری کافیه.
تنها ضعف این گوشی صدای کم و نداشتن دوربین جلو هستشکه به نظر من نسبت به امکاناتی که داره خیلی مهم نیست.
دوست عزیز طبقه 5 علاءالدین پلاک 576 و 577 گارانتی اصلی با قیمت خوب بهت میدن من خودم دوبار ازشون satio خریدم(ادرس اینجا رو قبلا از خود پارس کامتل گرفته بودم)نقل قول:
satio تا قبل از امدن vivaz بهترین vga (بنظر من بهترین wvga هم هست) بود اما مطمئن باش vivaz بهتره و مطمئن باش با اپدیت بهتر هم میشه و احتمال اینکه با اپدیت رزولوشنهای بالاتر رو هم ساپورت کنه خیلی زیاده مثل satio که بهش wvga اضافه شد هرچی باشه cpuش 720 هست ...
سلیقه ای هست دوست عزیز کلا satio از نظر عکاسی بهترین گوشیه و vivaz از نظر فیلمبرداری بهترینه به شخصه من به ندرت از فیلمبرداری استفاده میکنمنقل قول:
صفحه satio بزرگتره ولی در عوض vivaz جمع و جورتر و خوشدست تر و شیک تره
فعلا صدای satio بیشتره ولی مطمئنا vivaz با اپدیت مثل satio میشه و صدای satio هم 85% صدای n82 هست و از w810 و d900i و خیلی گوشیهای تک اسپیکر دیگه بلندتره و در کیفیت هم از همه بهتره نگران صداش نباش تازه نرم افزار مثل alon mp3 dictaphone و... که بریزی صدای گوشی رو خیلی زیاد میکنه
در بقیه موارد هم vivaz سرتره
من چون اعتقاد دارم که کلا ما ایرانیها بخاطر مشکلات کاری و ترافیک روزانه و.... بیشتر شبها رو برای تفریح و اینور اونور رفتن انتخاب میکنیم بخاطر همین فلش زنون بیشتر به کارمون میاد
صداش رو که گفتم جای نگرانی نیستنقل قول:
دوربین دوم هم وقتی به کار میاد که 3g توی ایران راه بیفته که مطمئنا خیلی گرونه و کسی استفاده نمیکنه یا اینکه بتونی با fring که یک مسنجره video call داشته باشی که عملا الان حدود یک ماهی هست که دیگه جلوشو گرفتن و امکان video call از بین رفته چون فقط با skype میشد video call داشته باشی که اونم یا اصلا کانکت نمیشه یا اگه بشه نمیشه کسی رو add کرد یا اگه add کنی video call با دوربین دوم نمیتونی داشته باشی در حالی که قبل از اینم حرفا من خیلی راحت با دوربین دوم و skype مکالمه تصویری میکردم خدا لعنت کنه هرچی مزاحمه مردم...
عملا دوربین دوم بی فایده هست
سلام دوستان:40:
سلام آقا حامد گل:40:
بله 430 خریدم.
باتری رو هم دیگه باید حرفه ای باشی :31:
راستی دوربین ببینید رنگ بندی خوبه.کنتراست خیلی عالیه به ویژه اینکه من سونی اریکسونای قبلی میدیدم عکساشون خیلی بدرنگ بودن اما این خیلی خوبه.البته هنوز کمی بی روحی در عکس هست ولی بدک نیست.مرز بندی رنگا خیلی عالیه یعنی خوب رنگارو از همه جدا میکنه.دوربینش تو روز از سی 905 خیلی خیلی بهتره.اما مشکلی که هست عمق وضوح عکسا کمه.مثلا با اینکه ان86 حتی واید هم هست اما بازم تو جزییات از ان86 ضعیفتره.حالا بعد براتون عکس میزارم متوجه میشید.:31:
ولی خود گوشی واقعا به غیر از 2 یا 3 مورد واقعا روش سونی اریکسون کار کرده.با اینکه اولین فریم ورهاش هست تغریبا میشه گفت بی باگ هست و واقعا تو همه جا سرعتش محشره.