اگر جفتشون فول اچ دیه که دیگه آپ اسکیلر کار نمیکنه!!
تنظیمای g10 چی بوده؟
این تصویرا از عکس گرفته شدن یا از فیلم؟
جفتشون از hdmi گرفته شدن؟
این چه کالیبره ای بوده که b690 رنگ سبز برگارو فسفری داره نشون میده!!؟؟
Printable View
تنظیمای g10 چی بوده؟
این تصویرا از عکس گرفته شدن یا از فیلم؟
جفتشون از hdmi گرفته شدن؟
هر دو عکس با فلش هست(فلش اتوماتیک) .نقل قول:
آیا دو تا عکس بالایی رو بدون فلش دوربین انداختی یا با فلش؟
و دلیل پر رنگ بودن g10 نسبت به 690 اشباع بالاتر رنگ های این پنل نسبت به 690 هستش.
البته میشه اشباع رنگ 690 رو برد بالا ,اما با بالا بردن بیش از حد اشباع , رنگ ها حالت مصنوعی پیدا می کنن.
اصلاح می کنم سورسhd هست ,به دلیل عجله در ارسال پست اشتباهی رخ داده بود .نقل قول:
یکی از موارد برتری پلاسما ها به خصوص g10 نسبت به مابقی تکنولوژی های از جمله ال سی دی حس شدن طبیعی رنگ هاس به دلیل استفاده از فسفر در پلاسما پنل ها . بنابرین نشون دادن طبیعی رنگ ها و دقت و صحت رنگ ها در 690 چه در حالت دیفالت دینامیک چه در کالیبره شدن چند گامی از g10 عقب تره .نقل قول:
hdmi خروجی لپ تاپ , کالیبره هر دو پنل به همراه یه سری عکس های دیگه در پست های آتی ارسال خواهد شد.
موفق باشی.
سلام
اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.
مرسی امیر عزیز. عکس های جی10 هم خیلی باحال بودن. :31::8:نقل قول:
فقط یه نکته : کاش چندتا عکس از از سورس SD هر2 پنل هم می گذاشتی.
ضمن اینکه کالیبراسیون تصاویر SD و HD فرق دارن باهم. مثلا توی تصاویر SD بیشتر انرژی کالیبراسیون صرف پوشوندن ضعف های کیفیت بد SD میشه ولی توی تصاویر HD این مشکلات نیست . پس منتظر کالیبره SD هم هستیم.
در ضمن توی منو مخفی بی690 که antoni در صفحه 47 نحوه دسترسی شو گذاشته اختیارات بیشتری برای کالیبره کردن تصاویر هست. یه جورایی پیچیده تر
نقل قول:
پس یعنی لپ تاپ داره آپسکیلینگ می کنه دیگه! لپ تاپ و کارت گرافیکش چی ان؟
نگفتین دقیق کدوم گزینه هارو تغییر دادین؟نقل قول:
nice ht gear:31:نقل قول:
از پايونير 787 هم يك عكس بزار ديگه امير جان تا بگيم impressive:31:
امير جان توي اين عكس g10 در نماهاي مشكي (مثلا زير پاي بچه يوزپلنگ )مقداري از جزئياتو از دست داده مطمئني روي بهترين حالت كاليبرست؟روي b650 شما اينطور نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سورس هاي فول hd هم g10 اينطور عمل ميكنه؟
يه سوال ديگه بلاخره b750 بهتره يا b650 باتوجه به ريويو cnet?
عکس پلنگ ها که روی 2 تا پنل هست خیلی جالبه برای مقایسه ی 2 پنل
الان دیدم توی بی690 ، رنگ صورت پلنگ بزگتر که خوابیده قسمت های سفید رنگش و همچنین رنگ اسمون بالای بچه پلنگ یه جورایی به ابی میزنه. فکر کنم از کالیبرش باشه. امیر جان قبل اینکه تنظیمات رو بذاری یه تجدید نظری توی تنظیمات blue داخل white balance یا colour space بکن که این مشکلم حل بشه.
دیگه اینکه اول میگفتیم جی10 توی اپسکیل تصاویر sd کمی از جزییات و sharpness رو از دست میده ولی الانم که سورس اچ دی هست بازم بعضی از جزییات از بین رفته. (مثل برگ های درخت بالای سر پلنگ ها خصوصا تک برگ بالای شونه پلنگ بزرگتر) که طبق این 2 تا عکس درست هم هست :
عکس اولی رندر تصاویر 1080i در بی690 و دومی در جی10 :
اگه لطف کنی همراه تنظیمات کالیبره شده سورس عکس پلنگ ها هم بذاری خیلی خوبه
نگفتین دقیق کدوم گزینه هارو تغییر دادین؟
یادم نیست دوست عزیز چون سریع فروختمش بخاطر لرزش تصویرش
ولی فکر کنم به زبانش ربط داشت مطمئن نیستم
نقل قول:
این مقایسه که گذاشتی وقتی یه سایتو نگا میکنی فقط عکساشو نذاشتن که نگا کنی باید بری ریویوشم بخونی
توی همون سایتی که رفتی عکساشو یه جا دیگه آپلود کردی نوشته:
HD sources (right) are displayed perfectly. It's possible that you see some blurriness in these photos, but that's caused by the interaction between our digital camera and the plasma technology, and it isn't visible to the naked eye.
نقل قول:
پس یعنی لپ تاپ داره آپسکیلینگ می کنه دیگه! لپ تاپ و کارت گرافیکش چی ان؟
نه upscaling از طرف پنل انجام شده , به دلیل اینکه لپ تاپ من تا 720p رو پشتیبانی میکنه و 1080pرو پشتیبانی نمیکنه
5738zg گرافیک G froce 512mb model 110m
دقیقا درسته , در رابطه با کالیبره سورس sd هم حتما به روی چشم .نقل قول:
ضمن اینکه کالیبراسیون تصاویر SD و HD فرق دارن باهم. مثلا توی تصاویر SD بیشتر انرژی کالیبراسیون صرف پوشوندن ضعف های کیفیت بد SD میشه ولی توی تصاویر HD این مشکلات نیست . پس منتظر کالیبره SD هم هستیم.
رامین جان همونطور که توضیح دادم به دلیل اینکه uspcaling مدل g10 ضعیف عمل میکنه مقداری از جزییات از بین میره در سورس های sd وhd البته در sd اوضاع خیلی حادتر از hd هستش .نقل قول:
امير جان توي اين عكس g10 در نماهاي مشكي (مثلا زير پاي بچه يوزپلنگ )مقداري از جزئياتو از دست داده مطمئني روي بهترين حالت كاليبرست؟روي b650 شما اينطور نيست
دلیل این مشکل استفاده از چیپست های ارزون قیمت برای uspcaling در این مدل هستش!
سایت avforums آپ اسکیلر پنل 690 رو در هر دو سورس sd hd عالی توصیف کرده, و آپ اسکیلر g10 رو در هر دو سورس متوسط ذکر کرده است
چشم حتمانقل قول:
از پايونير 787 هم يك عكس بزار ديگه امير جان
در آخر این نکته رو ضرروی میدونم بگم upscaling متوسط g10 چیزی از ارزش های این مدل کم نمیکنه,مزیا این پنل به قدری هست که میشه از آپ اسکلیر چشم پوشی کرد.
حفظ 1080 خط در صحنه های متحرک آرزویی هستش حتی برای بهترین پنل های جدید lcd led سال 2010 که در راه هستن .
هستن کسانی به دکوراسیون خونه اهمیت میدن و دکور واسشون مهمه,واس عده ای امکانات مهمه,عده دیگری اینچ پنل ارجحیت داره,بیشتر عموم تصویر با برایتنس بالا رو بیشتر پسند دارن,هستن کسانی به تصاویر برایتنس و شارپ علاقه ای ندارن و تریجح میدن رنگ ها رو به صورت طبیعی با اشباع بالا نذارگر باشند و... بنابرین در کل هر دوم از این پنل ها معایب و نقاط قوت خودشون رو دارن این مصرف کننده هستش با توجه به دلایل و استفاده تصمیم به خرید کنه و از خریدش راضی باشه.
تا به الان پنلی عرضه نشده مانند پلاسما kuro پایونیر که تو همه جوانب شاخ باشه . بنابرین با توجه به قیمت این پنل ها صرفا نباید انتظاری داشت پنل های 1 هزار دلاری با kuro با قیمت 7 8 هزار دلاری رقابت کنند.
به دلیل اینکه تعریف هر شخص از زیبایی متفاوته بنابرین زیبایی تعریفی شخصی و متفاوتی هستش شاید پنل 690 در بیشتر عموم پنل با کیفیت تری نسبت به g10 باشه
دلیل مشخص هستش طبق آمار گرفته شد وب سایت avforums
مهم ترین اصل خرید پنل های hdtv تو دنیا بین عموم(مردم عادی) صرفا تا 90 درصد یک چیز هستش اونم پنل براق(برایتنس بالا),هر پنل براق باشه اون پنل به قول معروف ایول بیشتری داره و مساویس با تصویر بهتر و زیباتر اگر در گذشته قبل ار عرضه neopdp ها پلاسما انطور و باید مورد توجه قرار نمی گرفت مهم ترین دلیلش برایتنس پایین پلاسما پنل ها بود . به دلیل برایتنش و شارپنس بالا تصویر 690 به نظر من در نگاه اول تو پشت ویترین ها 90 درصد عموم پنل 690 رو برتر از g10 خواهند دونست.!
در پست های آتی به صورت تخصصی با ذکر لایل فنی به کیفیت تصویر این دو پنل می پردازم .