جوابت غلطه ولی از طرز فکرت خوشم اومد:31:نقل قول:
Printable View
جوابت غلطه ولی از طرز فکرت خوشم اومد:31:نقل قول:
درعوض شما هم سوالت غلطه هم طرز فکرتنقل قول:
جوابت غلطه ولی از طرز فکرت خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم دارن فرهنگشون رو نشون میدن خیلی بد و عجیبه یا شایدم شما از دسته ی صداوسیما و همراهاشی که الان بخاطر موفقیت این سریال وضعیت جالبی ندارن :27:
دوستان کسی از شهرستان بوده از سایتشون بخره و دستش برسه؟!!
احترام به محصولات ماکروسافت چه ربطی به قهوه تلخ داه خدا میدونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم اگه احترامی هست باید برای همه باشه والا مایکروسافت هم بابا مونو نکشته که مفتی جنساشو بلند کنیم
قانون کپی رایت مگه مسئله ما نیست . اگه نیست که برین همه دانلود کنین . ربطشم فکر کنم معلوم باشه
منم خریدمش.
خیلی با فیلمش حال کردم.
باحاله.
خداییش انصاف نیست برید دانلود کنید یا کپی کنید.
برید بخرید حالشو ببرید.
این جایزه هاش خالی بندیه ؟! ::8:
راستی چرا صدا و سیما ازش فیلم به این باحالی رو نخریده !؟
من از هر کی میپرسم یه چی میگه.
شماها دلیل اصلیشو نمیدونید بگید ؟!
اگه منظورتون دانلود این سریال هست ، خود مدیری بدبخت تو فیلم هم میگه تو رو خدا این فیلم رو دانلود یا کپی نکنید (فقط همین یه بار)نقل قول:
اینو که من دیدم جیگرم سوخت براش دیگه قسمت 2 به بعدش رو دانلود نکردم و نمی کنم.:27:
دوستان رو یه دی وی دی سه تا قسمت هستش؟
بعد قسمت هایی که بر روی دی وی دی عرضه میشه واقعا کیفیتشون دی وی دیه یا همون وی سی دی است؟
والا ما که سه تا قسمت رو تو 3تا سی دی خریدیم.نقل قول:
سلام دوتا سوال خواهشا پاسخ دهید
1-توی شهر ما فکر نکنم کسی اصلش را بفروشه کپی گرفتم اینقدر مهران روی وجدانم راه رفت که ندیدم یکی راهنمایی کنه چیکار کنم؟
2-چرا روی دی وی دی عرضه نمیشه که کیفیتش بهتر باشه؟
از سايتش هم ميتونيد بخريد
کد:ghahvetalkh.net