تهران که بالاتره ... بهشتی هم سطحش بالاس ولی شک ندارم دانشکده پزشکی بهشتی سطحش از ایران پایین تره!!!!!نقل قول:
نه بالاتر نیست. ایران از تهران و شهید بهشتی پایین تره.
Printable View
تهران که بالاتره ... بهشتی هم سطحش بالاس ولی شک ندارم دانشکده پزشکی بهشتی سطحش از ایران پایین تره!!!!!نقل قول:
نه بالاتر نیست. ایران از تهران و شهید بهشتی پایین تره.
نقل قول:
جناب پوریا شما مطمئن هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفت که مطمئن نیست!!!!: دی
اگه جیبتم پر باشه میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه نباشه هم پدر آدمو در میارن .حالا اگه مردی بیا جلو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع باید بگم که اگه پول دادی که هیچ اگه ندادی ذره ذره پولت میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم نمیره دورانی که یه بنده خدایی رو هی فرستادن این شهر هی اون شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!!به خانم rainy eye گفتم.این طرف یه خورده مشکوکه.وقتی به خودم هم گفت جا خوردم.گفتم اگه راستش فهمیدم بهتون میگم.فقط مطمینم که دارو سازی قبول شده چون در به در دنبال ثیت نامه.نقل قول:
یعنی چی مطمئن نیس
خب اما ر که میزارین اینجا درست بزارین دیگه
پس برا چی امار میزاریم
برای دیگران دیگه و شاید کنکوریا ی سال دیگه!!!!!!
من الان واقعا عصبانی هستم
امسالم دوباره........
اعتراض فایده داره؟؟؟؟؟
بدبخت شدم من به این بنده خدا گفتم مطمئنم ... این الان داره سکته زد بهش گفتم!:دی خدا بگم چیکارتون نکنه:دی
قبلا بهشتی از ایران بهتر بود ولی الان یه طرح reform تو بهشتی پیاده کردن که گند زده به سیستم.خیلی ها سر همین انتخاب دوم بعد تهران ، ایرانو زدن نه بهشتی.البته خبر بد اینکه احتمالا به زودی زود این طرح به تهران و بقیه دانشگاهها هم میرسه.نقل قول:
آخه اگه دروغ بگه معمولا باید رتبه ش رو پایین تر بگه نه اینکه ببره بالا!!!!نقل قول:
نه!!به خانم rainy eye گفتم.این طرف یه خورده مشکوکه.وقتی به خودم هم گفت جا خوردم.گفتم اگه راستش فهمیدم بهتون میگم.فقط مطمینم که دارو سازی قبول شده چون در به در دنبال ثیت نامه.
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم !!!!
نقل قول:
من الان واقعا عصبانی هستم
...................................خودتو کنترل کن عزیزم:دی
نقل قول:
قبلا بهشتی از ایران بهتر بود ولی الان یه طرح reform تو بهشتی پیاده کردن که گند زده به سیستم.خیلی ها سر همین انتخاب دوم بعد تهران ، ایرانو زدن نه بهشتی.البته خبر بد اینکه احتمالا به زودی زود این طرح به تهران و بقیه دانشگاهها هم میرسه.
دلیلشو دقیقاً نمیدونم ...ولی میدونم تو این دانشگاها نمیشه انتقالی گرفت به خاطر همین طرح!!!(چه ربطی داشت آخه؟):دی
حالا اصلا کاری به این دروغه یا راسته ندارم
داروسازی تهران چه رتبه ای میخواد منطقه 111111111
نقل قول:
آخه اگه دروغ بگه معمولا باید رتبه ش رو پایین تر بگه نه اینکه ببره بالا!!!!
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم !!!!
احتمالاً رتبه واقعیشو گفته...ولی قبولیش تو این رشته و دانشگاه پارتی بازی بوده...