[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینهم یک برنامه که این گوشی رو به یک دسته پلی استیشن 3 تبدیل میکنه !
البته نه برای دانلود ، برای معرفی :
N900 turned into PS3 controller courtesy of BlueMaemo emulator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Should you be the sort of person who doesn't mind fiddling around with alpha level software, you'll definitely want to know about the BlueMaemo Bluetooth emulator. Available via the Extras-Devel repository on your N900, this app allows the device to mimic other Bluetooth gadgets, such as keyboards, mice, and yes indeedy, gaming controllers. Its developer Valério Domingos humbly points out that the purpose of connecting up to a PS3 is purely for menu navigation and easier text input, though we've no doubt a few hardcore Nokia loyalists will try using this in an action game to prove the N900's superiority. You may follow Valério and his ongoing refinement of the app in the Maemo.org link below, or you can jump past the break to see the full controller layout and an instructional video on how to hook things up -- it's in Italian, but you should be able to grasp what's going on senza problemi.
Thanks, shellshock
سعید جان کدوم سیستم عامل غیر اپن سورس هست که هک نشده باشه ؟نقل قول:
حالا خوبه هک ان900 اینقدر طول کشید آیفون رو ظرف 3 روز هک کردن !
ماشالا همه الان شدن جیلبریک کن محصولات اپل
یا سیمبین تاچ که رسما نسخه ی های کوک شده اش ریلیز میشهبا رام پچر سر خود ! :31:
ویندوز موبایل هم که...
حالا که هک شده چه قابلیتی بهش اضافه شده ؟که قبل از هک نمیشد انجام داد؟
با برنامه ukeyboard فارسی نصب میشه ولی منوی فارسی نداره.نقل قول:
صفحه کلیدش فارسی داره؟زبان فارسی در منو ها و کاربرد هاش هم هست؟منظورم اینه که گوشی فارسی داره؟
برنامه هایی که من تا بحال روی این این گوشی نصب کرده ام:
حالمونو گرفتی که رفیقنقل قول:
من خیلی روی این مزیت حساب می کردم
سلام به همگی.
نینجا جان از زحماتی که میکشی ممنونم.
در ضمن عزیز دلم برنامه ukeyboard زبان فارسی نداره بلکه زبان عربی داره اگه خودت هم به عکسی که گذاشتی توجه کنی میبینی که حروف فارسی در بینشون نیست مانند (ژ-چ-پ) و یا حرف (ی) به شکل عربی آن نوشته شده.
این گوشی برای کشور ایران ریلیز نشده و تا تقریبا تا یک ماه دیگه برای کشور ایران هم ریلیز میشه و مطمئنا در فریمور جدید این گوشی زبان فارسی هم به آن اضافه خواهد شد.
با سپاس.
من هم برای همین قابلیت می خواستم بگیرم که فعلا منبفی شد.نقل قول:
توی سری n810 هم این قابلیت و جود داشته اما خود نوکیا ازش بشتیتانی نمی کرده بلکه با تغییر یک بارامتر کرنل به وسیله یک برنامه در حافظ فعال می شده. شاید در n910 دوباره شاهد این قابلیت باشیم.
من فکر می کنم که نوکیا عمدا این قابلیت رو حذف کرده که بازار نِت بوک نوکیا رو خراب نکنه که قراره به زودی وارد بازار بشه. :41:
این عکس ها ربطی به هک شدن گوشی n900 ندارند. سیستم عامل مایمو متن باز است و نیازی به jail break ندارد.نقل قول:
نوشته شده توسط Vallio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره این گوشی هم هک شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نوکیا واقعا" متاسفم که به این سرعت تونستن این سیستم عامل رو به این سرعت دستکاریش کنن ، معلومه چند سال دیگه چی میشه ...
منظور این عکسها این هست که یک بسته برای شرکت نوکیا ارسال شده بهمراه یک ان نهصد هک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بدانید این عکس های عجیب چی هستند و چی نیستند این فیلم یوتیوب را ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SvKL7To6VbM