g10 ال سی دی 37 داره و هنوز هم تک و توک پیدا میشه.
Printable View
g10 ال سی دی 37 داره و هنوز هم تک و توک پیدا میشه.
نقل قول:
نقل قول:
کیا جون LW95000 دو بعدیه فقط.
LW98000 سه بعدیه که احتمالا منظورتون بوداما به قیمتش نمی ارزه، 55 اینچش نزدیک 8 تومنه!
به نظر من اگه ملاک 3بعدی باشه تی وی خوب 55LW65100 در برند ال جی با قیمت 4,900، با یه 3بعدی بی نظیر،
و اگر ملاک بیشتر 2بعدی است پلاسما VT30 پاناسونیک 50 اینچ.
شارپ الایت هم چون امسال اسم در کرده، اگه وارد شه قیمتش نجومی میشه با این وضع دلار.
سلام
من یه 6960 گرفتم، دیروز به ایکس باکس وصلش کردم که فوتبال بزنم، دیدم توپ وقتی سریع حرکت میکنه پشتش یه هاله سفید میمونه. بعضی وقتا هم تصویر میلرزه. در حالی که من قبلش که sony ex-500 داشتم که تازه 100Hz LCD بود، اصلا از این خبرا نبود. حالا اینکه LED 200Hz هستش باید اینجوری شه؟ کسی میدونه مشکل چیه؟طبیعیه؟ باید زنگ بزنم گارانتی؟
البته اگر پولش رو داشته باشه من توصیه میکنم 98000 رو بگیرهنقل قول:
اگر تا الان نگرفته باشه
منم 98000 دارم و چون خیلی دقت کردم تو مغازه به تصویر این 2 تا tv دارم این حرف رو میزنم
به خصوص اینکه 65100 مشکل input lag هم داره که 98000 این ایراد رو نداره و برای کسی که بخواد بازی باهاش بکنه اذیت کننده هست
و تو 3D هم 98000 سرتر از 65100 هست اینو هم خودم تست کردم
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام
من یه 6960 گرفتم، دیروز به ایکس باکس وصلش کردم که فوتبال بزنم، دیدم توپ وقتی سریع حرکت میکنه پشتش یه هاله سفید میمونه. بعضی وقتا هم تصویر میلرزه. در حالی که من قبلش که sony ex-500 داشتم که تازه 100Hz LCD بود، اصلا از این خبرا نبود. حالا اینکه LED 200Hz هستش باید اینجوری شه؟ کسی میدونه مشکل چیه؟طبیعیه؟ باید زنگ بزنم گارانتی؟
آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000 كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
این روزها وضعیت شارپ خیلی از سونی بدتر است
ضرر هنگفت 1.4 میلیارد دلاری شارپ در ۲۰۱۱
2012-04-27 17:46
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت ژاپنی شارپ امروز اعلام کرد در سال مالی منتهی به ماه مارس 2012 با زیان فوق العاده 1.4 میلیارد دلاری روبرو شده است.
این شرکت، شروع طرح باز سازماندهی هزینه ها و دارایی های خود را یکی از دلایل مهم این ضرر مالی اعلام کرده است. البته در گزارش خود به کاهش 18.7 درصدی فروش تلویزیون های خود نسبت به سال مالی قبل هم اشاره نموده است.
برای جبران این خسارات و دمیدن جانی تازه در بخش صفحه نمایش، شارپ تصمیم دارد برخی خطوط تولید نمایشگر LCD بزرگ خود را به تولید LCD موبایل اختصاص دهد. البته خبرهای بد به همین ختم نمی شوند. این شرکت به تازگی بخشی از کسب و کار LCD خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروخته و سونی هم از مشارکت تجاری با شارپ انصراف داده. و نتیجه این داستان ها سقوط ۸۶ درصدی سود این تلویزیون ساز مطرح بوده است.
منبع نارنجی.
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت:
یادآور میشوم سونی در سال مالی گذشته بیش از ۳.۲ میلیارد دلار ضرر مالی داشته و قصد دارد با اعمال تغییرات گسترده خودش را از مشکلات فعلی برهاند و این در حالیست که سرمایه شرکت سونی که بغیر از نمایشگرها طیف بسیار گسترده ای از محصولات صوتی و تصویری را تولید می کند بمراتب چندین برابر سرمایه شرکت شارپ می باشد.
LED3D هست و برای یکی از دوستان خریدم که ازش راضیه.نقل قول:
از ال جی اطلاعی ندارم.
EX720 تلویزیون LED سه بعدی هست . پنل معمولی داره و اگه دنبال پنل مرغوبتر و کیفیت تصویر بهتر هستینقل قول:
می تونی مدل NX720 sony رو با کمی افزایش بودجه بخری .
ماه بعد احتمالا این تلویزیون رو میخرمنقل قول:
توی 3d های سونی پایین ترینه ولی اگه بخوای به عنوان led ازش استفاده کنی بهترینه
میشه گفت یه led فوق العاده با یه امکان 3d هم کنارش:46:
که البته عینک هم همراش نیست 100 تومن باید بدی بخریش
دانگل برای اتصال به اینترنتم نداره جدا باید بخری حدود 100 تومنم اونه