سلام
قیمت merida tfs100 الان چنده؟
و ارزانترین مدل های مریدا کدام مدلها هستن و قیمت هاشون چنده؟
من میخوام بین 400تا600 بخرم و همه جا استفاده میکنم(شهر.جاده.کوه خاکی)به نظرتون چی بگیرم؟
Printable View
سلام
قیمت merida tfs100 الان چنده؟
و ارزانترین مدل های مریدا کدام مدلها هستن و قیمت هاشون چنده؟
من میخوام بین 400تا600 بخرم و همه جا استفاده میکنم(شهر.جاده.کوه خاکی)به نظرتون چی بگیرم؟
در مورد قیمت ها اطلاعات دقیقی ندارم ولی ارزون ترین مدل مریدا mats10 هست حدود 600 باید باشه . برای استفاده شهری، جاده ای و جاده های خاکی مناسبه.
ولی برای استفاده مسیر های سنگی با شیب تند توی این رنج قیمت دوچرخه ای نیست.
با سلام merida tfs100 الان 850 الي 900 قيمتشه! ديسكيش 1100 !نقل قول:
امروز رفتم دنبال Trial خیلییییییییی گرون شده
با سلام
من می خوام یه دوچرخه از برند مریدا یا ویوا بخرم
استفادمم تو شهره و چون زیاد حرفه ای نیستم (میشه گفت اصلا حرفه ای نیستم ...!!!!) بوجه شو تا 600 در نظر بگیرید
ممنون میشم اگر چند تا دوچرخه با قیمتش بهم معرفی کنید.......
با سلام
من می خوام یه دوچرخه از برند مریدا یا ویوا بخرم
استفادمم تو شهره و چون زیاد حرفه ای نیستم (میشه گفت اصلا حرفه ای نیستم ...!!!!) بوجه شو تا 600 در نظر بگیرید
ممنون میشم اگر چند تا دوچرخه با قیمتش بهم معرفی کنید.......
بین ویوا و مریدا 100 درصد مریدا توصیه می کنم. از هر نظر برتر از ویوا ست فقط گرون تره که اونم واقعا ارزشش داره
مریدا متس 10 ارزون ترین مدله مریدا توی بازاره که باید همین حدود بودجه شما باشه. برای استفاده شهری و تفریحی هم مناسبه
سلام دوستم می خواد دوچرخه بخره بودجه اش خیلی کمه در حدود ۱۸۰ یا ۲۰۰ تومن البته دوچرحه دست دوم و نیمه حرفه ای می خواد چه مارکی بخره خوبه چینی هم باشه اشکالی نداره مخصوص روندن تو جاده های خاکی البته با چاله خیلی خیلی کوچیک و آسفالت
دوستان میخوام برای خودم دوچخه بگیرم بین 1/800 تا 2/400 چی پیشنهاد میدید؟
وزنش کم باشه زیر 11 کیلو بهتر
فقط کمک جلو داشته باشه
ترمز برند Sram باشه بهتر
دنده ست Xt باشه بهتر
اگه هر چی به ذهنتون میرسه بگید چه تو ملاک انتخاب چه مدل پیشنهادی و بهترین راه برای خرید...
ممنون.