عجيبه چقدر ما خانما تببليم در طول چند روزي كه من دارم به اين قسمت سر ميزنم هر سه روزي شايد يه چيز جديد ببينم نكنه حرفامون ته كشيده؟ كه فقط احوالپرسي ميكنيم ! راستي ماجراي زر زيادي چي بود من نفهميدم ؟
Printable View
عجيبه چقدر ما خانما تببليم در طول چند روزي كه من دارم به اين قسمت سر ميزنم هر سه روزي شايد يه چيز جديد ببينم نكنه حرفامون ته كشيده؟ كه فقط احوالپرسي ميكنيم ! راستي ماجراي زر زيادي چي بود من نفهميدم ؟
سلام به دوستان عزیز
سلام خانوم های عزیز
1 سوال داشتم شایدم اصلا ریطی به بحث های شما نداشته باشه گفتم خانم ها وارد ترن خلاصه ببخشید
یه روغن یا لوسیون خوب برای برنزه کردن پوست بدن و صورت
مرسی
salam
man ghazal hastam
mikhjastam ye pishnahad bedam
chetore dar morede ehsasi bodane khanoma vain ke chera zod del mibandan kami bahs konim?
سلام به همگی امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه اما یک سوال
یکی از چیزهایی که من را ناراحت می کنه اینه که چرا بچه خوب باشه ماله پدرشه اما اگه بد باشه ماله مادرشه
مگه هر دو را مادر تربیت نمی کنه میشه شمام نظرتون و بگید
سلام
من تازه اين تاپيك رو ديدم
خيلي جالبه
البته من كه كلي خنديدم
sanamجون خيلي باهالي !
منم قبلا اين سوال رو از خودم مي پرسيدم ولي بعدا متوجه شدم كه هر مردي كم مياره تقصير رو ميندازه گردن زنش
اين طبيعت اقايونه!
سلام... منم جولي پولي هستم... 19 سالمه از يه جايي:27: :8: :31:
راستي يه سوال!
اينجا چرا اينجوريه؟! :18: من تا حالا 10 تا پست دادم بيرون ولي چار پنج تا بيشتر برام چوب خط ننداخته؟!!!!!!!! :18: :18: :18:
:13:
خوش اومدی ژولی جوننقل قول:
تازه اینکه چیزی نیست!نقل قول:
یکی از چیزهایی که من را ناراحت می کنه اینه که چرا بچه خوب باشه ماله پدرشه اما اگه بد باشه ماله مادرشه
مگه هر دو را مادر تربیت نمی کنه میشه شمام نظرتون و بگید
نه ماه مادر بدبختی می کشه و هزار جور درد و سختی تحمل می کنه بعد آخرش بچه هه مه به دنیا می اد از همون لحظه ی اول زرتی اسم پدر رو می نویسن روی اون دستبند دور دستش بعد از اون هم همه جا تو هر پرونده ای که اون بچه خواهد داشت اسم خودش و اسم پدر مهمه مادر هم گور پدرش!
کوروش کجایی ببینی ایران افتاده دست کیا!