2 تا سوال
اول اینکه اون رمز که واسه پول بیشتر تو پست اول هست چرا کار نمیکنه جایه خاصی باید زدش ؟
دوم که کسی تا حالا مراحل اضافه رو که میگه تو سایت بازی هست دانلود کرده ؟
Printable View
2 تا سوال
اول اینکه اون رمز که واسه پول بیشتر تو پست اول هست چرا کار نمیکنه جایه خاصی باید زدش ؟
دوم که کسی تا حالا مراحل اضافه رو که میگه تو سایت بازی هست دانلود کرده ؟
والا اون مراحل اضافه رو خود منم دانلود نکردم و اصلا نمیدونم تو کوی کدوم مسیر باید بریزمش !!!
دوستان اینم عملکرد کارت های مختلف گرافیکی در گرفتن فریم هست که روی این بازی تست شده ...خاکستری حداقل فریم و ابی حداکثر فریم هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان ایشون میگن mouse اصلا تکون نمیخورهنقل قول:
با trainer فوقش health بی نهایت بشه اونوق چطوری میتونن طرف رو بکشن ؟ :31:
این طور که شما میگی و اصلا mouse تکون نمیخوره که خیلی عجیب و جالب هست فکر کنم یا بازی مشکل داره یا خود mouse چون باید حد اقل یکم تکون بخوره با تکون دادننقل قول:
و هر چقدر شدت drag بیشتر باشه بیشتر به چپ متمایل بشه
اگه موس تكون نميخوره يه بار حين بازي تكس منيجر رو بيار بعد از اونجا روش دابل كليك كن حل ميشه
سلام
برای حل مشکل موقعی که دست تکون نمیخوره
کلا یعنی حالا به هر صورت با task manager یا Alt + Tab از بازی بیاین بیروننقل قول:
و دوباره برید تو بازی.
جالبه که واسه من اینطور مشکلاتی نداشت !!!نقل قول:
من Call of Juarez رو گرفتم ، بيشتر سبك بازي مخفي كاري و خيلي هم سخت هست ( ميدونم با ري اكشن تر ميشه ) . الان من بعد از بيست بار مردن اومدم بيرون ! اين پسره همون پسر داخل شيكم Marisa از Juarez هست ديگه ؟ Thomas هم stepfatherش . درسته ؟
منم عین شما و حوصله دوباره رفتن رو ندارم :31:نقل قول:
اره خودشه
اولش ماموریتش اینه که برسی به مزرعه marsia و thomas
ولي نسخه ي PC نسبت به Xbox 360 كم داره ها ! من يه Walkthrough گرفتم كه ماله xbox360 بود و همون اولش مراحلي رو توضيح داده بود كه تو نسخه ي من اصلا وجود نداره و اونجايي كه بايد از صخره ها پايين بيايم و اسلحه ي اون مرده رو بدزديم رو جلوتر توضيح داده بود . ضمن اينكه گيم اسپات هم تو The Bad نسخه ي PC اينو نوشته :
missing content from the 360 version
ويرايش : منظورم نسخه اول يعني Call of Juarez هست نه Bound in Blood
دوستان موضوع این trainer چیه؟