امروز خریدمش.خیلی باحال بود.دستت درد نکنه رضا جان.امیدوارم همیشه باشی و بخونی برای جوونای ایرون
Printable View
امروز خریدمش.خیلی باحال بود.دستت درد نکنه رضا جان.امیدوارم همیشه باشی و بخونی برای جوونای ایرون
چرا قیمتش چند برابر میشه ؟ مگه اختلاف قیمت یه cd خام با DVD خام چقدرهنقل قول:
بعدشم حتما که نباید DVD باشه؟
روی همین CD هم ..اگه بخوان میشه حدود 14 تراک رو با فرمت Flac جا داد ( به فرض حداکثر50 مگ بودن یه تراک )
اینجوری مسلما فروشش بیشتر و دانلودش از اینترنت کمتر میشه ..:20:
موافقم :20:نقل قول:
چرا قیمتش چند برابر میشه ؟ مگه اختلاف قیمت یه cd خام با DVD خام چقدره
بعدشم حتما که نباید DVD باشه؟
روی همین CD هم ..اگه بخوان میشه حدود 14 تراک رو با فرمت Flac جا داد ( به فرض حداکثر50 مگ بودن یه تراک )
اینجوری مسلما فروشش بیشتر و دانلودش از اینترنت کمتر میشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل علاقه ی شدید به ترک آغوش تو :40: قسمتی از شعرش رو تو امضام گذاشتم :31:
من امروز رفتم آلبومو بگيرم !!!
همه ي همدان دارن رايتي و دانلودي مي فروشن به ملت
1 نفر اورجينال داشت اونم تموم كرده بود .
بعد مثلا ما چند نفر مي خوايم با دانلود نكردن جلوي ضرر رضا رو بگيريم ! :13:
راستي بچه ها وبلاگ هاتون رو هم سرو سامون بديد :
کد:http://pichak.net/music/12/reza-sadeghi/Yeki-Bood-Yeki-Nabood/
به بقیه چی کار داری ؟نقل قول:
من امروز رفتم آلبومو بگيرم !!!
همه ي همدان دارن رايتي و دانلودي مي فروشن به ملت
1 نفر اورجينال داشت اونم تموم كرده بود .
بعد مثلا ما چند نفر مي خوايم با دانلود نكردن جلوي ضرر رضا رو بگيريم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همه دزدی کنن مگه ماهم باید دزدی کنیم ؟
من خریدم چون خودم نخواستم دزدی کنم به بقیه کاری ندارم هر کاری میخوان کنن :20:
وقتی کیفیت بهتر بشه به دنبال خودش ارزش مادی محصول را هم افزایش میده.( احتمالا شما از پست من نقل خواهید گرفت و می نویسید که چرا باید گرونتر بشه ؟ اون وقت من نقل می گیرم و مینویسم چرا باید با کیفیترین فرمت موسیقی را هم ارزش کیفیت معمولی ان در نظر بگیرند ؟ ان هم تازه کسایی که بیشتر از هرچیز به دنبال پول بیشتر هستند ؟و بعد شما دوباره نقل بگیرید و دلیل بیارید که این کار جلو گیری میکنه از دزدیده شدن محصول که من دوباره بیام وبگم که فرض محال هم اگر این کیفیت را هم قیمت کیفیت پایینترش بدانند باز هم سایتهای موسیقی میتونند ان را برای دانلود قرار بدند! بله هیچ کدام از ما ( نه دانلود کننده و نه اپلود کننده ) نمیتونیم flac را دانلود و یا اپلود کنیم ! اما می تونیم که تبدیل شده ان را دانلود کنیم که !!! صاحبان سایت موسیقی هم یه نسخه اصلی از البوم را تهیه می کننند و فایل flac 50 مگابایتی به mp3 سه یا چهار مگابایتی تبدیلش می کنند! میبینید هیچ فرقی نمیکنه !تازه در دستگاهای mp3 هم میشه اجراشون کرد :31:نقل قول:
احتمالا شما می خواهی البومت را با این کیفیت روانه بازار بکنی نه ؟نقل قول:
شوخی به دل نگیر!!!
نقل قول:
عزیز من شما چرا اینقدر مساله رو پیچیده رو میکتی؟
من میگم اینا که دارن محصول رو میدن بیرون
دو ذار کیفیت کار رو ببرن بالا ..که فردی که میره بخره بدونه که این کیفیت اصلا قابل مقایسه با کیفیت mp3 که دانلود میکنن نیست ..
تمام :46:
به نظر من وایسا دنیا از این آلبوم واقعا سرتر بود . درسته کیفیتش پایینتر بود ولی فوق العاده جذابتر بود
دانلود/خرید این آلبوم مثل این میمونه که یه آهنگ با کیفیت 64 رو داشته باشی و بری 128 رو دانلود کنی/بخری
در ضمن رضا توی مصاحبش گفته بود به خاطر سنش نمیتونه آهنگ های شاد بخونه
یعنی توی 3 سال رضا اینقدر پیر شده ؟؟؟؟؟
به نظر من وجود کارهایی مثل عشق تازه ، قدرمو میدونی یه روز و یا بغض ترانه توی آلبوم بعدی لازمه
به امید اینکه رضا توی آلبوم بعدی جاده ای رو میخواد آسفالت کنه درست انتخاب کنه
نقل قول:
ولي به نظر من ما خواننده شاد خيلي زياد داريم . نه ؟ يعني خواننده هايي كه حرف واسه گفتن ندارن و فقط ميخوان وقت شنونده رو پر كنن . اگه رضا صادقي همين راهو ( همين آرامش رو ) ادامه بده بهتره اينجوري حداقل يه نفر هست كه وقتي دل آدم ميگيره صداشو گوش بده .
با تشكر :11:
من فکر میکردم خواننده شاد خون کم داشته باشیم ! به آرشیو خودم نگاه میکنم کلا چند تا خواننده بیشتر پیدا نمیکنم !نقل قول:
شاید چون من آهنگ های غمگین بیشتر گوش میدم اینطوریه !
در مورد آلبوم جدید هم نظرم خوبه . نسبت به قبل بهتر کار کرده :20: