-
سلام.
در مورد حداکثر سرعت من عادت به سرعت ندارم اما در طول سالهای که کامارو داشتم سه بار تخته روندم که برای آزمایش نفس موتور و سالم بودن دیفرانسیال بود.البته توی هر سه مورد خیلی مراقب بودم تا وضعیت جاده و ترافیک را تحت کنترل داشته باشم به همین دلیل در نیمه های شب که همه خواب بودن و البته اوتوبانها خلوت بود تست میگرفتم.
من با توجه به مقدار دور موتور که در دور سنج موتور مشخص میشد سرعت را تنظیم میکردم و هیچوقت نمی گذاشتم از 4500 دور در دقیقه بیشتر بره(اول منطقه زرد)
در این حالت من میتونستم تا 185 ک م سرعت برم ولی کاملا مشخص بود که توان بیشتر رفتن را داره اما باید ریسک میکردم و وارد منطقه زرد و البته قرمز دور موتور میشدم که عاقلانه نبود.
در این سرعت کاملا مشخص بود که گیربکس 350 اتو توان لازم را برای این سرعت نداره و داشتن یه over drivr خیلی میتونست کارایی ماشین را بالا ببره.
احتمالا چون مقررات سرعت امریکا 50 مایل یا 80 ک م است برای همین از گذاشتن اوردرایو خوداری کردند.و البته اگر دقت کرده باشید توی کیلومتر شمار اکثر آمریکاییها از 90 یا 95 ک م به بالا را قرمز کرده اند تا همیشه سرعت مجاز را به یاد داشته باشند.
برداشتن هواکش توان موتور را بالا میبره ولی مصرف هم بالاتر میره و البته ذرات معلق و خاک به راحتی وارد کارب و موتور میشه و حتی ممکنه که شئی وارد موتور شده و صدمه زیادی وارد بکنه و این عاقلانه نیست که این کار رو انجام بدیم مگر در شرایط خاص و به دلایل استثنایی.برای این کار میشه از هواکشهای مخصوص و مناسب این کار استفاده کرد...شاید برای شورلتها توی بازار گیر بیاد...
امروز با یه نفر آشنا شدم که کامارو داشته و میگفت گیر بکس 400 ماشینش را در اصفهان پیش یه مکانیک بسیار ماهر و وارد برده و البته خیلی عالی تعمیر شده.اسم این مکانیک آقای فرید چپریان است و گویا الان در شاپور جدید کارگاه داره.
اگر بتونی پیداش بکنی شاید برای تعمیرات بشه روش حساب کرد چون این دوست ما خیلی تعریفش را میکرد.
سوال:
آیا برای کروم کردن بعضی از قطعات موتور برنامه داری؟ در اصفهان کار گاه آبکاری فلزات و کروم کاری وجود داره؟
اینجوری جلوه موتور خیلی بالا میره و خودش یه دنیایی داره..متاسفانه تو اهواز نبود وگرنه من می خواستم تمام بالای موتور و سینی جلو و واتر پمپ و حتی پمپ فرمان و دینام را آبکاری کروم بدم...
سلام.
آهان شما چون تیپ ماشینتون lt بوده دور موتور داشته مال من نداره.
====
بله آقای فرید چپریان رو میشناسم ولی تا حالا از نزدیک ندیدمشون.
ماشین زیاد دارن یه چارجر و...
یه داداش هم دارن یه بیوک خیلی تمیز در حد صفر دارن.
====
کامارو جان حتمآ آبکاری میکنم.
چون دیگه رنگ موتور من رفته دیگه فایده نداره که فابریک باشه برای همین بعضی جاهاش رو آبکاری میکنم.
اصفهان هم هست.
سوال/
به نظرتون کجا ها رو آبکاری کنم؟
-
سلام.
چیزی که من تو عکسهای نت دیدم و بیشتر آمریکاییها انجام میدن اول همه دوتا درب قالپاق سوپاپهاست.اینها بیشترین جلوه را دارند و البته ساده ترین قسمت برای آبکاریه چون چیزایی مثل واتر پمپ و پمپ فرمان را باید کاملا اوراق کرد زیرا قراره ساعتها توی انواع حمامهای اسیدی و الکترولیت غرق باشن و هرچی لاستیک و کاسه نمد و واشر و...هست نابود میشه.
سینی جلو هم بد نبست اما زیاد تو چشم نمیاد!
سنگ موتور هم خوبه اما باید جوری باشه که محل نصب واشر ها ناهموار نشه و البته جای فیلتر هوا هم که بیشترین نما را داره..خیلی چیزای دیگه هم هست..مثل پمپ ترمز یا بوستر ترمز و یا حتی پروانه رادیاتور!اینها دیگه سلیقه است اما باز مثل همیشه چیزی که تعیین کننده است هزینه این کاره!فکر کنم خیلی گرون بشه!!
سلام.
راستی کامارو شما چراغ دنده عقب داره؟اگر نه که هیچ اما اگر داره باید برای سیستم سوئیچ آن طرحی بریزی ..من این کار را انجام دادم چون طرح فابریکش خیلی پیچیده است.
سلام.
بله چراغ دنده عقب داره.
====
هزینه ی آبکاری رو میدونید چقدر در میاد؟
مثلآ بخواهیم هوا کش رو آبکاری کنیم چند در میاد؟
به نظر من در قالپاق ها و هواکش رو آبکاری کنم خوبه!
-
سلام.
در مورد چراغ دنده عقب چون کیت و سوئیچ مورد نظر به احتمال زیاد خراب شده و پیدا کردن سالم اون خیلی مشکله پس بهتره که در فکر جایگزین آن باشید.
اگر به کنار دسته دنده نگاه کنید یک دسته سیم ومیبینید که به یک قطعه حلالی شکل در سمت راست اهرم دنده وصل شده.
توی عکسی که از داخل ماشین گذاشتید این قطعه هنوز هست.
کار این وسیله خیلی مهمه و چند عمل را انجام میده.
اول اینکه وضعیت دنده را همیشه به راننده نشان میده(بر روی نمایشگر پانل)که یک عقربه کوچک در وسط آن روی علائم مورد نظر حرکت میکنه مثل P.R.L1.L2.D
کار دیگه جلوگیری از روشن شدن ماشین در وضعیت D و دیگر حالتهایی که ماشین حرکت میکنه و به جهت ایمنی این کار صورت میگیره
کار دیگه روشن کردن چراغهای دنده عقب در حالت R است
تمام این کارها بوسیله قطع و وصل کانکتورهای موجود در این قطعه انجام میشه و اگر سالم نباشه باید عوض کرد.
مال کامارو من از مدل کوچکتری بود که پیدا نکردم و به ناچار فقط برای روشن شدن چراغهای دنده عقب با طراحی یه پایه مناسب در کنار اهرم دنده و نصب یک فشنگی دنده عقب پیکان روی آن و در نهایت رگلاز کردن توانستم این مشکل را حل کنم ولی موارد دیگه حل نشد..اگر درست نشد احتمالا راه حل برای دنده عقب همینه.
در مورد آبکاری من چون اینجا پیدا نکردم نتوانستم از قیمتها سر در بیارم اما فکر کنم بیشتر بر اساس مساحت مورد نظر سطح و البته مدت زمان آبکاری حساب بشه چون هرچی زمان آبکاری بیشتر باشه قطر فلز پوشاننده هم بیشتر شده و دوام آن در برابر زنگزدگی بیشتره.
نظر من هم اینه که 2تا قالپاقها را با هواکش آبکاری کنید چون اینها بیشترین نما را در موتور دارن و بقیه کمتر دیده میشه.
راستی شما هم میتونید دور شمار موتور نصب کنید..کار سختی نیست و خیلی مفیده
-
سلام.
منظور از آدرس عکس کدومه؟اینجا 6 تا آدرس نوشته!!کدوم را بگذارم؟؟!!
-
شما آدرس direct link رو بذارید یا روی عکس بزرک راست کلیک کنید و از توی propertis آدرس رو بردارید
-
سلام.
این طبق دستور العمل شما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما انگار بازم نمیشه..اینتر نت اهواز قاطی پاتیه...