این گوشی فعلا که به این قیمت اصلا نمی ارزه.نقل قول:
باید 2-3 ماه صبر کرد تا قیمتش متعادل بشه.
این گوشی فعلا که به این قیمت اصلا نمی ارزه.نقل قول:
باید 2-3 ماه صبر کرد تا قیمتش متعادل بشه.
ببخشید
ولی اگه صبر کنیم متعادل بشه چند میرزه گوشی؟
آیا ارزش داره واسه Idou صبر کنیم یا اینکه این بهتره از Idou ؟
وقتی به 500 برسه ارزش خرید داره که اونم یه 6 ماهی طول میکشه تا اون موقع آیدو اومده :31:نقل قول:
بحث ارزیدن نیستنقل قول:
بحث اینه که هر محصولی (از جمله موبایل) تا به بازار میادقیمت بالایی داره بعد از یه مدت
کوتاه
افت میکنه و قیمتش رو یه عددد حدودا ثابت میشه
و واسه یه مدت کوتاه خیلی به آدم زور داره که 100 تا 150 تومن پول الکی هدر بدی !
من فکر میکنم 600 تومن قیمت خیلی خوبی باشه واسه خرید مدل 8 گیگ این گوشی
که اونم تا 2-3 ماهه دیگه میرسه این قیمت (البته اگه سامسونگ زودتر ارزونش نکنه)
چه جالب !!! اگه این 600 میرزه .. n96 300 میرزه
مطمئن باشید قیمتی که سامسونگ داده قیمت فضایی نیستش !!!و تو اکثر محصولاتش هم این رو دیدیم که افت قیمت انچنانی ندارن ..
بازم میگم مطمئن باشین شما اگه بخواین برین یک دوربین بگیرین که کار دوربین 8910 رو بکنه باید حداقل 500 تا 600 پول بدین ...تازه اگه بکنه !!!
ولی من فکر میکنم تا 6 ماه اینده خیلی ارزون بشه برسه به 700 ... اگه بشه 600 هیچکس دیگه 8510 نمیخره .. شایدم هیچ کس هیچی دیگه نخره .. پولاشو جمع کنه تا بتونه 8910 بخره مگه نه ؟!!
غیر از اون یک مثالی هست که میگه هر چقدر پول بدی اش میخوری !!!
و یک چیز دیگه هر چی زودتر گوشی رو بخری خیالت راحتتره که اورجیناله و چینی نیست یا قطعاتش بعضی هاش چینی نیستن !!...
چیزی که الان به وفور در بازار شاهدش هستیم ...
i8910 قیمتش باید خیلی بالاتر از آیفون و htc touch hd باشه. یعنی تا 1 میلیون 200 هم باشه می ارزه. حالا اگه 600 باشه که آیفون باید بشه 400 اچ دیم بشه 400 ان96 بشه 200 تومن ولی سامسونگ که مثل نوکیا و آیفون نیست که بیاد الکی پول بگیریه گوشیاشو با قیمت عالی میفروشه و اگه اینجوری پیش بره خیلی زود تو فروش اول میشه
یگی از دوستان بارسلون زندگی میکنه از گوشی تعریف میکرد میگفت قیمتش بیاد 800 دلار هست
تایید میشه.نقل قول:
دوست عزیز همین i8510 رو اوایل با قیمت 900 تومن میفروختند الان شده با گارانتی مایکروتل 530 یا 540 تومن.نقل قول:
ببینید در کل هر گوشی که اوایل وارد بازار میشه قیمت بالایی داره و این قیمت بالا سامسونگ و نوکیا و سونی اریکسون و... نمیشناسه و بعد از مدت 3 ماه الی 1 سال قیمتش متناسب میشه همین n95 معمولی رو اوایل ورودش 1.400 تومن هم میفروختند و الان میتونین 300 تومن هم بخرین.یا همین htc touch hd هم اوایل ورودش 1 ملیون هم میفروختن و الان میتونین 700 تومن بگیرین که این امر در مورد همه برندها وجود داره.
با این آشفته بازاری که تو کل جهان راه افتاده مطمئن باشید همه برندها مجبورند قیمت محصولاتشون رو زودتر پایین بیارند تا ضرر نکنند.
در ضمن دوست عزیز دوربین حرفه ای که 500 تومن میدی عکساش به هیچ وجه قابل مقایسه با دوربین موبایل نیست شما لنز به اون بزرگی رو با لنز موبایل به این کوچکی داری مقایسه میکنی.کسی که کارش با دوربینه چه لزومی داره بیاد I8910 بگیره؟؟؟
این گوشی هم قیمتش پایین میاد اگه این گوشی بشه 600 تومن اونوقت i8510 هم میشه 450 تومن که هر کدام باز هم با توجه به اختلاف قیمتهاشون مشتری برای خودشون خواهند داشت.کسانی هستند که با 20 تومن اختلاف پول نمیتونند به گوشی مورد علاقه خودشون برسند.
در مورد اینکه هم هر گوشی رو زودتر بخری خیالت راحته به نظر من یک کار اشتباهی هست.
به طور مثال همین n95 8gb هایی که جدیدا تولید میشن نسبت به قدیمیها حرکت حالت کشویی بهتر شده و نرمی دکمه هاش هم بهتر احساس میشه با اینکه چین میزنه ولی خوب تحت لیسانس فنلاند تولید میشه و هیچ فرقی با هم ندارند.
در ضمن سامسونگ که گوشیهاش تو چین تولید نمیشه و اکثرا از اول تا آخر تو کره تولید میشه و از این بابت نگرانی وجود نداره.
سلام به همگی .
به نظر من تا 40 روز به ورود گوشی به ایران خرید گوشی عاقلانه نیست ! البته واسه کسی که پول داره مهم نیست ! :دی
من خودم تا 40 روز نشه هیچی نمیخرم :دی
مخلصیم .