به خدا من قشنگ به پاش نزديك شدم خيلي زدمش ولي تو بگو 1زره از جونش كم شد؟؟؟؟؟؟اصلانقل قول:
Printable View
به خدا من قشنگ به پاش نزديك شدم خيلي زدمش ولي تو بگو 1زره از جونش كم شد؟؟؟؟؟؟اصلانقل قول:
.الله و علم..ما که هرچی مزنیم...با دستش بمون میداره انگار گردویم میکوبونمون زمین فنا میشم.. 1 ماه دوماهی هست سر این ماجرا گیر کردم و نمیره جلو:41:نقل قول:
نقل قول:ببینید این دو تا پست بازم حرفهای منو میزنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3763316&postcount=44
نمی دونم والله:23:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4250836&postcount=449
برای رد کردن این غول سعی کنید برید روی جاهایی از روی زمین که الکتریسیته داره وقتی خواست پاشو بلند کنه و روی تو بیاره بپر جوری که موج ضربه بهت نخوره وقتی پاش روی زمین فرود اومد برق میگیردتش حالا برو کنار پاش و به کنارها ضربه بزن اگه دقت کنی یه قسمت زرد رنگ و سه تا برآمدگی مستطیلی روی طرفین پاش هست باید اونقدر به اونها ضربه بزنی که منفجر بشن اگه برای هر پاش دو طرف روی منفجر کنی قسمتی از پاهاش منفجر میشه حالا باز هم ادامه بده تا با دستش ضربه بزنه و همین کار رو تکرار کن بعد منفجر شدن دستهاش پرواز میکنه که یه دمو نشون میده و بعدش راحته .:46:نقل قول:
بچه ها دسته تون درد نكنه من كه ايراد كارمو فهميدم كجا بود
من از ترينر استفاده مي كردم واين ترينر لعنتي بازي رو با اشكال مواجه كرده بود ترينرو برداشتم همون تور كه امير جان و مهدي جان گفته بودن من غولو به راحتي شكست دادم مطمئنم اين دوستيم كه مشكل منو داشت از تريتر استفاده مي كنه
به هر حال ممنون خدايي دستتون درد نكنه
بلخره تمومش كردم
درسته خود بازي گرافيك خوبي نداشت ولي خداييش دموهاي قشنگي داشت
و اولين بازي بود بود كه من ميديدم خيلي خيلي شبيهه فيلم اصليش بود
این بازی رو من چند روز پیش نصب کردم به سفارش یکی از دوستان
خیلی بازی قشنگی بود
فوق العاده اکشن و بازی فوق العاده سریع با گرافیک خیلی خوب .و غیره!
حالا نمیدونم از روی فیلم ساخته شده بود یا از روی کمیک هاش
ولی کمتر بازی هست که از روی فیلم ساخته بشه و خوب در بیاد و برعکس.
این یه نمونه فوق العده عالی و استثنا بود
دیروز تموم کردم هنوز مزش زیر زبونمه.
میشه گفت بعد dead space
call of juarez BIB
یکی از بهترین هایی بود که بازی کردم.
=-=-=-=-
حالا با این همه اکشن دیگه سراغ چه بازی میتونم برم : دی
باید اینو میذاشتم آخر بازی میکردم.
به نظر من اويل 5 رو امتحان كن نظرت راجع به بازي هاي اكشن كلا عوض ميشهنقل قول:
رفقا من امروز فيلمشم ديدم خيلي چيزا اضافه كردن مثل همون ربات بزرگه يا اون غول بزرگا ولي در كل بازيش به نظر من از فيلمش خيلي بهتر بود
[quote=MAHDIAGENT47;4461805]رفقا من امروز فيلمشم ديدم خيلي چيزا اضافه كردن مثل همون ربات بزرگه يا اون غول بزرگا
من فیلمو که دیدم هیچ غولی نداشت یعنی یه نسخه ی دیگه ست؟
یه فیلم دیگه ساختن؟یا غول اضافه کردن؟قشنگتر شده؟ارزش دیدن داره؟