تو دانلود که یه فایل واسه همه کارت ها معرفی شده و اسم 540 هم بینشونه
Printable View
تو دانلود که یه فایل واسه همه کارت ها معرفی شده و اسم 540 هم بینشونه
دوستان لطفا اخرین اپدیت geforce gt 540m رو بذارید ممنون
سلام بچه ها من یه مشکل با آپدیت درایور کارت گرافیکم دارم لپ تاپ من سری اف سونیه مدل vpcf12jfx و کارت گرافیکش nvidia geforce 330m هستش، من ورژن جدید درایور از سایت nvidia دانلود کردم وقتی درایور نصب میکنه و بعدش سیستم ریبوت میکنه تصویر صفحه نمایش سیاه میشه و من مجبورم برم تو محیط safe mode و درایور رول بک کنم درایورم درست دانلود کردم ورژن 64 بیتی مدل خودمو انتخاب کردم تو اینترنتم خیلی گشتم یه سری راه امتحان کردم یه بارم اول ورژن قبلی رو uninstall کردم و رقتم تو safe mode با نرمافزار driver sweeper رجیستری فایلهای درایور ورژن قبلی پاک کردم بعد ورژن جدید نصب کردم نتیجه نداد به نظر شما مشکلش چیه؟ممنون میشم که راهنماییم کنید راستی ورژن درایورهایی که برای نصب امتحان کردم و نشد 314.22 و 314.07 بود
سلام
دوستان تشکر میکنم اگر من رو راهنمایی فرمایید
بنده کارت گرافیکم Axtrom 1gb ddr3 هست با این کد(xt-x5450) هر جا گشتم درایور اون رو پیدا نکردم اگر دوستان امکانش هست یه لطف کنن راهنمایی کنن واسه ویندوز سون و این کارت گرافیک باید چکار کنم.
http://www2.ati.com/drivers/13-1_vista_win7_win8_32_dd_ccc_whql.exe
Windows 7 64-bit
http://www2.ati.com/drivers/13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe
درود.
کارت گرافیک سیستم من Nvidia GeForce Fx 5500 هستش.ویندوزم Xp و نسخه ای که الان دارم 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql هستش.
اگه نسخه ی به روزتری ازشاومده لطفاً لینک مستقیم بدین.
دوستان گرامی مگه انویدیا مار رو تحریم نکرده بود برای دانلود درایورها، چون من الان بدون هیچ نرمافزار حرامی دارم ازش دانلود میکنم!!!!؟؟؟؟:n13:
تحریم همچنان برقرار هستنقل قول:
سلام دوستان.
من نمی دونم یکی نیست به این شرکت بگه تو با دولت ایران مشکل داری ملتو چیکار داری که اذیت می کنی؟ :n02:
من کارت گرافیک لپ تاپم هست GeForce GT 555M
آخرین ورژن اپدیتش هست: 306.97
اگر ورژن جدیدی بود ممنون میشم برای نسخه 64 لینکش رو بهم بدید. :n16:
می گم شما چرا اینقدر توپت پره!؟
سایت guru3d درایورهای کارتهای گرافیکی را روی دیتابیس خودش قرار میده و شما می تونی از اون طریق اقدام کنی
موفق باشی