شما اول دکمه 3 رو بزن تا چنگشک یا graber رو انتخاب کنه.نقل قول:
بعدش رایت کلیلک کن واون دریچه کانال رو هدف بگیر. بعد لفت کلیک کن تا شلیک کنه و دریچه رو بگیره. بعد تند تند space بزن تا دریچه رو بکنه.
وقتی هم دریچه کنده شد F رو بزن تا بره بالا.
Printable View
شما اول دکمه 3 رو بزن تا چنگشک یا graber رو انتخاب کنه.نقل قول:
بعدش رایت کلیلک کن واون دریچه کانال رو هدف بگیر. بعد لفت کلیک کن تا شلیک کنه و دریچه رو بگیره. بعد تند تند space بزن تا دریچه رو بکنه.
وقتی هم دریچه کنده شد F رو بزن تا بره بالا.
خدمت دوستانی که ارور : General protection fault دریافت می کنن بگم که با نصب آخرین نسخه nvidia physx که احتمالا در دی وی دی بازی هم هست مشکلشون حل می شه. بدون توجه به اینکه کارت nvidia یا ati دارن
دوستان تورو خدا جواب بدید دارم دیوونه می شم:19:نقل قول:
دوست من کرکی که هومان گذاشته فقط در 1 حالت جواب میده.نقل قول:
اونم این که بازی رو از اول بری.
منم 1 جا گیر کرده بودم(مواجه شدن با Fear برای بار دوم) ولی بازی رو با کرک از اول رفتم. هیچ مشکلی هم نداشتم و اون قسمت رو رد کردم.
بابا منم مشکل grapple داشتم و از اون کرک استفاده کردم و درست شد و بازی رو از اول رفتم نمی دونم این دیگه چه مشکلیه :19:نقل قول:
دوستان بازی موقع اجرا میگه fingerprint error 0 کسی نمیدونه چه طوری مشکل حل میشه؟شاید حجم بازی کمه چون نگاه کردم دیدم1.17 گیگ حجم داره.
سلام
÷س باید صبر کرد تا نسخه کامل و اصلی بیاد ؟
میشه اینجا گیر آورد یا همه این نسخها که کرک میشن همینطورن ؟
دوستان حالا من یک سوال فنی داشتم!
اگه نسخه اصلی ریلیز بشه کرک سالم هم وجود خواهد داشت؟
بعد این کرکی که هومان جان گذاشته حجمش چقدر هست؟
بله واقعا پیشنهاد میشه که برای انتظار نسخه اصلی صبر کنین. دقیقا قضیه پخش نسخه دزدی Assassin's Creed و ایرادات اون این بار با این بازی تکرار شده ولی وسیعتر... برای اطمینان از پخش دوباره بازی یعنی نسخه اصلی اینو میتونم بگم که دیده شده یکی از شرکتهای پخش بازی داخلی, روند پخش بازی رو متوقف کرده تا نسخه اصلی از راه برسه.نقل قول:
کرک ها اکثرا بی فایده هستن. برای خود من کرک اصلاح شده باعث این شد که همون اول کار امکان پرواز دیگه نداشته باشم!
این انتظار رو میشه داشت که نسخه اصلی از بابت کرک هیچ مشکلی نداشته باشه چون خوشبختانه بازی از DRM بهره نمی گیره.نقل قول:
حجم کرک به ظاهر اصلاح شده: 82 KB
پس هومان جان لطف میکنی لینک دانلود را دوباره بگذاری یا اینکه بگی کدوم صفحه گذاشتی؟
بعد فقط لازم هست که کرک را دانلود و کپی کنیم تو جایی که بازی را نصب کردیم!؟چون من هنو بازی دستم نرسیده میخوام حداقل با کمترین مشکل بازی کنم