دوستان من هر طوری بود اینو نصب کردم... ولی بازی بسیار کند اجراع میشه طوری که صحنه اول بازی رو نمیشه رد کرد.
رم=2
گرافیک=جیفوکس 8400 :دی
کمکککککک
Printable View
دوستان من هر طوری بود اینو نصب کردم... ولی بازی بسیار کند اجراع میشه طوری که صحنه اول بازی رو نمیشه رد کرد.
رم=2
گرافیک=جیفوکس 8400 :دی
کمکککککک
8400 کارت ضعیفی هست ...درسته که سری 8 هستش ولی به دلیل پایین بودن مموری کلاک و gpu کلاک کارت ضعیفی محسوب میشه ... شما باید گرافیک رو پایین بیاری و مجبوری تو رزلوشنهای پایینتر بازی کنی ...نقل قول:
من که خودم این بازی رو روی ماکزیمم گرافیک و در رزولوشن 1650*1680 بازی کردم و بازی هم روان بود ... البته من کارتم 4850 هستش ...
سلام به همگی
کسی نیست که بتونه داستان بازی رو تحلیل کنه و یه نقد درست و حسابی ازش بذاره..یه سری ابهمات توی بازی دارم که می خوام برام روشن بشه!
خوب داستان که تا دلت بخواد تو سایت های خارجی نوشته شده اونم مفصلنقل قول:
شما بگو کجاهاش رو ابهام داری تا ببینیم میتونیم حلش کنیم یا نه
قبل از اینکه بگم لطفا بگین مسیر سیو بازی تو ویستا کجاست؟نقل قول:
مثلاً اینکه چرا تاوان کشته شدن بچه ها رو الکس باید پس بده...بچه توسط والدینشون کشته شدن،پس باید پدر و مادرشون رو تنبیه کنن(که البته این کارو می کنن) نه الکس رو!
و دیگه اینکه الکس چه گناهی کرده که باید وارد سایلنت هیل بشه و این همه هیولا رو بکشه!؟
من بازی رو روی xbox 360 دارمنقل قول:
خوب جواب خیلی از سوالاتت رو اگه silent hill 2 رو بازی کرده باشی میگیری
مخصوصا اون اخری که گفتی چرا alex باید وارد sh بشه و ..
تو sh 2 همین وضع برای james sunderland بود
تو هر قسمت یک نفر choosen میشه
اگه دقت کرده باشی تو اون cutscence که alex و داداشش تو رود خونه بودن
اون پرت میشه تو اب و پدر alex هم بهش میگه که انتخاب ما تو بودی
و با این کارت joushua یعنی برادرت قربانی شد
و مقصر مرگ joushoa رو alex میدونه
چون از هر خانواده یک نفر باید قر بانی میشد
و برای همین این اتفاقات برای alex میافته
امیدورام جواب سوالاتت رو تا حدودی داده باشم
pedram_sad جان دمت گرم . خیلی ممنون از توضیحاتت . کلی از گره های داستانی بازی واسم باز شد (در حالی که هنو تمومش نکردم)
دوستان عزیز کسی می دونه مکان سیو بازی تو ویستا کجاس؟
همچنین من یه جا گیر کرده ام .
اونجایی که در زندان هستی و به کمک چند تا سیم یه در رو باز می کنی و پیش میری و ... تا میرسی به یه اتاق که از وسط زمین تو اتاق یه جونور داخل یه ستون میاد بیرون و سه تا دسته ی 8 ضلعی و یه سوراخ که می تونی دستتو بکنی توش، روش هست که رو هر ضلع چند تا شکل هست ( مثل مهره های شطرنج ، چاقو ، علامت قلب و مرگ و تابوت و ... ) و باید این سه 8ضلعی (به قول من دستگیره) رو بچرخونی تا یه ترکیب درست از آب در بیاد.
و روبروی هر "دستگیره" یه سری تابلو هست که یه سری چیز روشون نوشته . مثلاً رو یکیش اینو نوشته بود : (ترجمه فارسی) کسی که اونو ساخته اونو نمی خواد ، کسی که اونو خریده ازش استفاده نمیکنه ، کسی که ازش استفاده کرده اونو درک نمی کنه.
من این ترکیب رو نمیدونم و ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه و
در ضمن اگه کسی سیو اینجا رو داره ازش خواهش می کنم لطف کنه و یه جا آپلود کنه . چون خیلی وقته ویندوزم رو عوض کرده ام و سیو هام از دست رفته اند.
بی نهایت سپاسگذارم .
با اینکه میدونستم این بازی پر از باگ هست ولی بازم دوباره که پاکش کرده بودم دوباره نصبش کردم که ببینم میشه رفت یا نه ! همون اول توی بیمارستان اون فیلم رادیولوژی رو هر کاری میکردم به هم وصل نمیشد که که کد رو ببینم ! بخاطر همین به همین فروم متوسل شدم و کد اتاق josh رو گیر اوردم . بعد وارد اون قسمت شدم که پرستار از توی توالت بهمون حمله میکنه هر چی کلیک کردم دیدم با چاقو بهش نمیزنه آخر هم فهمیدم که این جز همون باگ هاشه و دوباره پاکش کردم و برای همیشه فراموشش کردم !
این بازی با بعضی از سیستمها مشکل داره ...ولی با سیستم من که مچ بود و بدون مشکل تمومش کردم ...:46:نقل قول:
من وقتی بازی رو اجرا می کنم تو اول بازی تو دموی اول گیر میکنه و صدا ریپ میزنه کسی مشکل منو داشته