نقل قول:
SHADEL جان خیلی ممنون که اینطوری نمایش دادی ولی در مورد اون دومی من میرم اونو با کلت میکشم ولی ازم قبول نمی کنه
Printable View
نقل قول:
SHADEL جان خیلی ممنون که اینطوری نمایش دادی ولی در مورد اون دومی من میرم اونو با کلت میکشم ولی ازم قبول نمی کنه
توی این بازی 2 جور کلت هست. شاید از کلت اشتباه استفاده میکنی.نقل قول:
در ضمن برای کشتن با کلت اول خوب جونش رو کم کن بعد برو جلوش f رو بزن تا excute (نمیدونم درست نوشتم یا نه؟) کنه.
آقا من اونجا رو هم رد کردم
دستتون درد نکنه حالا نمی دونم جای اون گوندشون رو از کجا پیدا کنم
یکی کمکم کنه
اون گندشون توی خونه اصلیه اون فامیلی هست.نقل قول:
شما اگه همه افرادش رو کشتی باید حمله کنی به خونه ی اصلیشون.
خوب دوست عزیز خونه اصلیه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
توی نقشه نگاه کن عکس یه خونه مثل خونه مایکل کورلئونه هست.فکر کنم rosato compoundنقل قول:
سلام.
این بازی استراتژیک محسوب میشه ؟ یا اکشن سوم شخص ؟
یه جا خوندم ترکیبی از این دو تاس. می خوام بگیرم ولی اصلا از سبک استراتژیک خوشم نمیاد...
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
نقل قول:
دوست عزیز اونی که شما خوندی درسته
شما اگه شماره یکش روبازی کرده باشی یا GTAعین اونه ولی با امکانات بیشتر و کمی گرافیک بالا تر:46:
دوستان من الان رفتم تو فلوریدا اونجا به من ادمها رو معرفی کردن بعدش هم خونمون رو حالا من دیگه نمی دونم چی کار کنم
اون خونواده های جدید رو هم که بهم داده جلوی طرز کشتنشون علامت سواله
یکی کمکم کنه ممنون میشم
بچه ها اگه امکان داره یکی Image خونواده های تو فلوریدا رو بزاره و طرز کشتنشون رو بگه من دیگه نمی دونم چی کار کنم
دوست من هر وقت نمیدونی چیکار کنی دکمه tab رو بزن. وسط صفحه ماموریتی رو که باید انجام بدی نوشته.نقل قول:
من وقتی می خوام یکی از افراد خونواده ی Rosato رو بکشم به من میگه بای اونو با Weapon melee بکشی من نمی دونم این چیه یکی بهم بگه