مردم رو ... گیر آوردن
البته مردم ما هم کم ... نیستن
Printable View
مردم رو ... گیر آوردن
البته مردم ما هم کم ... نیستن
سلام
آخه یکی نیست به ایرانسل(دزد خوش شانس) بگه بابا 500 کیلوبایت مگه چقدره که باهاش لاف میای و هی می گی جایزه فلان و فلان و فلان + 500 کیلوبایت gprs رایگان.
خدا وکیلی من گوشیم رو می دم دست موسس MTN و بهش می گم بیا با این 500 کیلو بایت برای من تو سایت سنجش ثبت نام کن.
به نظر شما می تونه منو ثبت نام کنه؟
-----------------------------------------
پس اگه نمی تونه پس چرا هی میگه 500 کیلوبایت gprs رایگان.
----------------------------------------
فکر کنم اینا تو روستای خودشون به 500 مگابایت می گن 500 کیلوبایت :D
---------------------------------------
من تا جایی که می دونم با 500 کیلوبایت صفحه ی ویترین دزد خوش شانس اون هم برای یک بار می شه اوردش بالا.(با XHTML)
--------------------------------------
بعدش هم مگه نمی دونید این دزد خوش شانس به تقلید از همراه اول اومد از هر بسته 1 ریال کم کرد بعد عرضه کرد به مردم که صداش در نیاد که آقا ایرانسل می تونسته زودتر چنین قیمتی بده و نداده.
--------------------------------------
بعدش هم 800 مگابایت برای یه روز منه نه یک هفته. من با همراه وصل شدم تو یه روز با سرعت 35 کیلوبایت ویندوز 7 فشرده شده به حجم 891 مگابایت دانلود کردم.پس بهتره بره یه فکر دیگه کنه چون تا وقتی بخواد حجمی باشه من دیگه مشتری دزد خوش شانس نیستم.
-------------------------------------
تازه درسته پیج ایرانسل سریعتره از همراه اوله اما در عوض فضای دانلود همراه اول اون هم با IDM خیلی بهتر از ایرانسله.پس همراه و ایرانسل دو مزیت دارند.
-------------------------------------
به نظر من هر کی دانلودش تو ماه بالاست بره همراه بگیره و هرکی پیجش بالاتر از دانلودشه و یه خورده دانلود هم داره بره 2.5 گیگابایت ایرانسل رو بگیره
------------------------------------
دیگه عرضی ندارم در مورد دزد خوش شانس ایران. :D
بسته 24 ساعته من 3 روز فعال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که یه ماهه گرفتن راضی هستین؟؟؟
چیز پیچیده ای نیست. گوشیت چیه؟بسته به مدل اکثرن توی همون بخشی که رادیو FM هست بخش رادیو اینترنتی هم دارند.نقل قول:
چند نرم افزار جانبی بسیار باحال هم برای این کار هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:ویدیو هم نگاه میکنیم. اونم به همین منوال...منتها لایوش فعلن دردسر پاز و.. زیاد داره تا نسل سوم و 3G
ممنون من با موبایلم خودم یوتیوب نگاه میکنم رادیو رو نمیدونستم رفتم یه سرچ کردم حالا میدونم :27:نقل قول:
نقل قول:
من که راضیم منتهافقط با اپرا مینی!:31:
اصلن مشکل سقف مصرف نداشتم و این یک هفته خیلی کمتر از پیش بینیم شده. البته کل دانلودهای بزرگم با سرویس دیگه ای هستش و فقط وبگردی و کارهای کوچک با موبایل میکنم...
تا بعد چی پیش بیاد اساسن معتقدم که وضع زیرورو میشه تا 2-3ماه دیگه وسرویسهای جدید. این محدودیتها مقدمه اونه...اینجا اول حالت رو میگیرن تا بعد زیادتر خوشحال شی!
من ماهانه ایرانسل گرفتم قبلا با 10 تومن 10 گیگی در ماه دانلود داشتی الان 2.5 گیگ!!اینم دزدی نوع جدید
دیگه باید قید دانلود فیلم رو بزنم.
به نظرم اینرتنت ماهواره ای بهتره برای کسایی مثل من که اهل مدیا هستن درسته گرونه ولی 1 ماه که بگیریم هر چی دلمون میخ اد تو اون یک ماه دانلود می کنیم..تموم
در کل خاک بر سر این کشور بکنم با این وضع اینرتنتش که من تا جایی که یادم می یاد همیشه مشکل داشته و بدتر شده نه بهتر تو کشورهای دیگه سرعت اینترنتشون فرقی با سرعت کپی کردن یک فیلم از یک درایو با درایو دیگه نداره واقعا اینجا مسخرشو در اوردن ..
دزدی؟ بد کرده 2.5 گیگ جی پی آر اس رو داده 10 تومن؟نقل قول:
باید طرح نمی داد میرفتی با کیلو بایتی 5 ریال دانلود می کردی
جی پی آر اسم واسه دانلود فیلم نیست
اره بد کرده میدونی چرا؟ برای چی اول اومد جوونهایی که با دیال اپ میومدن رو مشتاق کرد بعد با همون قیمت خدماتش رو به یک چهارم تقلیل داد؟؟تو همه کشورها سعی میکنند که خدماتشون رو افزایش بدن نه اینکه کاهشش بدن.اگر با 10 تومن اینترنت نامحدود میداد الان چرا نمیده؟؟؟اون زمان که میداد مگه مشکلی پیش اومد؟؟اگر استفاده زیاد ازش شده به نسبت اون زیرساخت هاش رو افزایش بده.معلومه وقتی سیم کارت فله ای میریزی تو بازار استفاده هم ازش زیاد میشه.نقل قول:
فقط به پر کردن جیب خودشون فکر میکنند همین و بس
من خودم دل خوشی از ایرانسل ندارمنقل قول:
ولی اون موقع که نامحدود میداد فکر نمیکرد ملت اینقدر بی جنبه باشن که بشینن 24 ساعت فیلم دانلود کنن !!!
اینترنت موبایل همونطور که از اسمش پیداست برای موبایل هست ! نه دانلود فیلم
به نظر من که کار خوبی کرد !