حالا میخوای پی گیری کنی که چی بشه؟مگه مهمه؟نقل قول:
حالا میخوای پی گیری کنی که چی بشه؟مگه مهمه؟نقل قول:
نباید بدونه چه ترازی بدست آورده؟نقل قول:
وقتی بهش گفتند دیگه کاری نمیشه کرد دیگه چی کار کنه؟نقل قول:
سلام به دوستان عزيز :نقل قول:
هميشه در ازمون به اين نكته توجه داشته باشيد :
1) به اشتباه پاسخ سوالات عمومي را در اختصاصي ندهيد !
(پشتيبان موظف به گرفتن پاسخبرگ بعد از اتمام زمان عمومي است! )
2) هيچگاه با اتد پاسخ به سواات ندهيد ! ( دستگاه در بعضي از موارد سوال را نزده فرض مي كند)
3)از پاك كردن تا جاي ممكن پرهيز كنيد !
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز شما مي توانيد با مدير منطقه خود تماس گرفته و تقاضاي حل اشكال كنيد! در صورتي كه مدير منطقه شا راضي شود برگه شما بيرون آورده شده و مجددا تصحيح مي گردد ! در اين زمينه پشتيبان كمتر مي تواند كمك كند ! در صوتي كه از منطقه غرب تهران هستيد شمارنده و نام خود را براي من ارسال كنيد تا شخصا پيگير شوم !
خب حالا دیگه اونقدرا هم مهم نیس
اگه نشد هم ناراحت نباش
ایاشالا ازمونای بعدی
منم یه بار همچین اشتباهی کردم که خوب وسط ازمون متوجه شدم :دی
منم پارسال اینجور اشتباهی داشتم ولی توی نظرسنجی ابتدای آزمون بود که توی پاسخ برگ اختصاصی زدم ولی زودی متوجه شدمو درستش کردمنقل قول:
با توجه به اینکه قیمت هر ازمون در تمام کشور یکسان است ! میخواستم بدونم قیمت هر ازمون کانون برای پیش ریاضی چقدره ؟؟
نقل قول:شهرهای کوچک 8500 و شهرهای بزرگ 9100نقل قول:
[•] هزینهی آزمون به شهری که زندگی میکنید بستگی داره. هزینه در شهرهای بزرگتر از سایر شهرها بیشتره.
شهريه ثبت نام تو آزمونهاي رشته اختصاصي زبان ( از 22 آبان به بعد ) چقدر ميشه ؟؟
نه بابا...من خودم 3 تا غیبت داشتم....بستگی به مدیر منطقه و پشتیبانت داره که چه جوری برخورد کنن....بخوان اذیت کنن یا نه...نقل قول:
میگم اگه کسی توی کانون بورسیه باشه با 1 جلسه غیبت ،کلا حذف میشه؟؟؟ __________________