کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
1-نه خاطرت جمع باشهنقل قول:
2-همین الان امتحان کردم:در ضمن روشن بودن و به برق وصل بودن باتریش رو در آوردم و دوباره جا زدم.هیچی نشد
خواستی خودت امتحان کنی احتیاطاً داخل ویندوز نباش.میتونی توی منوی بوت اینکار رو بکنی
3-بذار روی حدود 70 درصد.ولی اگه روی 100 درصدم باشه و دو هفته یبار بذاری خوب کار کنه تا باتری خالی شه برای طول عمر باتری خوبه
نه چه صدمه ای میخواد بزنه.باعث میشه باتری زودتر شارژ شه.همین حالا شارژرها یا باتریهای قویتر از نوع استانداردش رو خود شرکت سازنده ی لپتاپت داره میفروشهنقل قول:
مهم اینه ولتاژش بیشتر یا کمتر نباشه
وقتی که الان شارژ نوت بوکم 100% و به برق هم هست و فانکشن دستگاهم رو روی 50% گذاشتم ، مگه نباید جوری باشه که اجازه بده شارژ باتریم کم بشه تا 50% و بعد تازه شروع به شارژ کنه ؟؟ چرا این طوری نیست پس ؟ الان همین طوری 100 میمونه بدون اینکه کم بشه .
مدل Vaio F116 ...
چه تاپیک فعالی !! واقعا ...
من یه سوال داشتم همیشه نمیتونم خنک کننده را به دستگاه وصل کنم میخواستم ببینم درجه حرارت لپ تاپ رو از کجا می تونم بیینم؟
چجوری میشه گداشت رو 70 درصد؟نقل قول:
وایو فانکشن از شارژ باتری جلوگیری میکنه ...نقل قول:
بطور مثال زمانی که روی 50 یا 80 درصد میزارید یعنی تا اون درصد شارژ میشه ...
سلام.آقای piroooz یعنی وقتی لپتاپ به برقه enable battery care function رو فعال کنیم بعد که شارز اومد زیر 80 دوباره غیر فعالش کنیم که کامل شارز بشه و ...به همین ترتیب؟مشکل پیش نمیاد هی اینو فعال و غیر فعالش کنیم؟این enable battery care function رو گفتید میشه رو 50 هم تنظیم کرد.کدوم بهتره؟من همه ی پست قبلیارم خوندما :18:اما آخرسر نفهمیدم چی کار کنم بالاخره:42::42::42:نقل قول:
اشکالی نداره همه اولش همینجورین:31:نقل قول:
ببینید من گفتم تیک وایو فانکشن را بزنید و خلاص ... همین... آداپتور هم به برق باشه...
دیگه هیچ کاری دیگه ای نمیخواد... اوکی:31:
50 یا 80 درصد فرق خاصی نمیکنه من چون خودم چند روز در هفته نوت بوک را دانشگاه میبرم میزارم روی 80 ...
خدا بهت عمر با عزت بده منو ازین سرگردونی نجات دادی.:thumbsup:مرسی:11:من همین کارو میکنم خرابم شد فدای سرم:31:نقل قول: