آره اونو یادم رفت خوب شد گفتی . ولی همونطور که گفتی حجمش خیلی عالیه:20:نقل قول:
از نظر حجم قسمت صدا هم خیلی کمتره نسبت به sx210.
راستی اون فیلم fz35 که گذاشتم ماله دوربین خودته که گرفتی:10:
Printable View
آره اونو یادم رفت خوب شد گفتی . ولی همونطور که گفتی حجمش خیلی عالیه:20:نقل قول:
از نظر حجم قسمت صدا هم خیلی کمتره نسبت به sx210.
راستی اون فیلم fz35 که گذاشتم ماله دوربین خودته که گرفتی:10:
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چرا فیلمهایی که با دوربین عکاسی میگیریم(SX210 ) وقتی در کامپیوتر با نرم افزار به هم وصلش میکنیم دوربین دیگه اون فایل رو اجرا نمیکنه
البته فایل مورد نظر با همون فرمت ذخیره میشه ولی بازهم دوربین اونو اجرا نمیکنه
مشخصه فیلم فقط فرمت نیست . مشخصات دیگه مثل Bit Rate ، میزان فریم ، Progressive و Interlaced بودن ، فرمت صدا ، چند کاناله بودن صدا ، بیت ریت صدا و... را شامل میشه . وقتی فیلم رو Edit میکنی برخی از این مشخصات عوض میشه و دوربین این مشخصات جدید را نمی شناسد.نقل قول:
متشکرم دوست عزیزنقل قول:
نرم افزاریو میشناسید که موقع ادیت و چسباندن فیلمها به هم دقیقآ با همون مشخصات و فرمت اصلی ذخیره کنه
آخه من فیلمهایی که با دوربین گرفتم به صورت اچ دی و با کابل مینی اچ دی نگاه میکنم بسیار کیفیت بهتر دارند تا اینکه بخوام اونارو تبدیل کنم و با دی وی دی یا MPG1 ببینم
تا حدی آشنایی دارم.نقل قول:
من خودم دوربین فیلمبرداری Hd سونی دارم و تا مدتها دنبال نرم افزاری بودم که فیلمهام رو باش ادیت کنم و تغییری تو فیلمهام نده و کیفیت و مشخصاتشون دقیقا حفظ بشه . اکثر نرم افزارها آماتوری و حرفه ای را بررسی کرده ام . اکثر نرم افزارها مشخصات فیلم رو تغییر میدن و کیفیتش رو خراب می کنند . بهترین چیزی که تجربه کرده ام Corel video Studio بود . این نرم افزار موقع save کردن فایل ویرایش شده گزینه ای داشت که فیلم را با مشخصات فایل اول که بهش داده بودم ذخیره می کرد و تغییری توش نمی داد .
البته مشکل شما خیلی خاصه ممکنه که اگه با این نرم افزار هم ادیت کنید باز دوربین بفهمه که این فیلمش نیست. دیگه بهتر از گزینه corel Video Studio فکر نمی کنم چیزی باشه.
اگه با این نرم افزار مشکل حل نشد برای تماشای فیلمهاتون در تلویزیون فکر یه هارد اکسترنال مدیا پلیر باشید.
متشکرم دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
من هارد اکسترنال دارم ولی مدیا پلیری که اچ دی رو هم پخش کنه تو بازار هست یانه وآیا هارد اکسترنال بهش وصل میشه وحدود قیمت این دستگاههارو هم اگر اطلاع دارید محبت کنید ممنون میشم:11:
:11:
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش کمتر از 250.000 تومان بود. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.نقل قول:
بهترین و راحت ترین حالت برای پخش HD یک عدد تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا و یک عدد فلش مموریه. فلش رو به USB تلویزیون وصل می کنی و اونم اکثر فایلها و فرمت ها رو پخش میکنه.
خلاصه کلام ، یا هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یا تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا
باز هم متشکرم دوست عزیزنقل قول:
فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه واسه پخش فیلمهای اچ دی تلویزیون عوض کنم اونم الان که تازه یه پلاسمای ال جی گرفتم و واقعآ هم ازش راضیم
فکر کنم اون هارده بهتره یا اینکه با همون دوربین فیلمهامو نیگاخ کنم تا پلیرهای جدیدتر بیاد:11: :11:
دوست خوبم تو این آدرس مدلهای مدیا پلیر وسترن دیجیتال را ببین. اکثر فرمتها رو ساپورت می کنند . بهترین مدلش رو زده 149 دلار. این وسیله تو هر خونه ای لازمه .نقل قول:
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=30[/HTML]
اینم کاتالوگ PDF بهترین مدلشه:
[HTML]http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705112.pdf[/HTML]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:لطفا به موضوع تاپیک توجه کنید:41:نقل قول: