به نظر من شما ميتونيد نسخهEnterprise رو بايه فايروال دلخواه بدون مشكل نصب كنيد.
Printable View
به نظر من شما ميتونيد نسخهEnterprise رو بايه فايروال دلخواه بدون مشكل نصب كنيد.
فكر كنم بشه امتحان نكردم ولي احتمالا ميشه البته با نسخه هاي شبكه ي فايروال ها كه احتمالش بيشتر جواب بده;)
نسخه جدید از نرم افزار ضد ویروس مک آفی (McAfee VirusScan v10.5 Beta) قابلیت حفاظت در برابر صدمات ناشی از Buffer Overflow را دارا می باشد.
ضد ویروس مک آفی با بررسی دقیق نرم افزارهای در حال اجرا، قبل از آنکه کدهای مخرب و سوء استفاده کننده قصد انجام فعالیتی داشته باشند با نمایش آلارم کاربر را از آن مطلع کرده و به مراقبت از رایانه شما می پردازد.
برنامه ضد ویروس مک آفی علاوه بر اسکن تمامی فایلهای موجود در کامپیوتر، ایمیل های دریافت شده، نحوه برقراری ارتباط در صورتیکه خط شما از نوع Wireless باشد را نیز اسکن می نماید.
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
McAfee AntiSpyware v2.1.112
ارسال شده توسط علی پارسا در ۱۹ دي ۱۳۸۴ - ۰۳:۵۳ - مجموع 0 نظر
نرم افزار ضد جاسوسی ساخته شده توسط شرکت مک آفی با نام "McAfee AntiSpyware" در کمترین زمان ممکن به جستجوی کدهای مخرب در کامپیوتر و یا فایلهایی که از طریق ایمیل برای شما ارسال می شوند، می پردازد. این برنامه های مخرب می توانند شامل Keyloger ها، برنامه های کنترل کننده پنهای سیستم از راه دور و یا نرم افزارهای مربوط سارقان اینترنتی باشند.
به لطف تکنولوژی بکار رفته در برنامه ضد جاسوسی مک آفی، تمام مراحل ذکر شده بصورت خودکار انجام می گیرد. ضمن آنکه مک آفی امکان بروز رسانی برنامه اش از طریق اینترنت را برای مدت یک سال بصورت رایگان تضمین کرده است.
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مكافي هم شد آنتي ويروس براي هر بار آپديت آن بايد 4-5 مگ فايل دانلود كنيد به نظر من فقط كاسپر يا nod32 بسیار راحت هم آپدیت می شوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا حالا يه ادم نيكو كار لينك اين كاسپر يا nod32 رو بزاره براي دانلود
تو تاپيك مك آفي درخواست لينك نا مربوط نكنيد عزيزان.
McAfee آنتي ويروس خوبيه. فقط آپديتش تو ايران مصيبته.
نقل قول:
نوشته شده توسط masoud khan
مسعود جان سلام
شما به اين تاپيكها برويد. لينك دانلود به همراه كرك موجود است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
radepa جان اگه ميشد اوماتيك لوگان شه كه ديگه Password Protection نميزاشتن روش كه!