تو 4 سال 26 پست!
Printable View
تو 4 سال 26 پست!
بابا بی خیال این حرفا بشید !
پارس یا ماکس مسئله اینست ! :31:
ماکس که فعلا با افت سرعت در بعضی مناطق ارومیه و همینطور تبریز مواجه هست. به نظرم بهتره یک ماهه پارس خرید کنید اگه راضی نبودید اینبار با خیال راحت میایین ماکس نت و 3 ماهه میگیرید و دوباره از سرعت کم گله می کنید ;)نقل قول:
سلام . من 3 ساله مشترک بخت برگشته شرکت بی تربیت آنا اینترنت هستم ! دیگه واقعآ گندش رو در آوردن !!! ....
هر شب بین ساعت 9 تا 2 حتمآ حداقل 2 ساعت قطعی دارم . پینگ بی نهایت ! (جدی میگم توی یه بازی میزد بی نهایت D: )
تنها چیزیش که خوبه سرعت دانلودشه که همیشه روی 108 هست چه شب چه روز . اما به چه درد میخوره ؟! اینترنت تموم شد !! تو اتاقم هرجا پا میذاری DVD میشکنه ! هاردمم داره منفجر میشه ...
چیزی که برای من مهمه فقط و فقط پینگ برای VOIP و Online Game و Streaming هست و بس . میخوام دیگه از آنا برم موندم مکس نت خوبه یا نه . مساله مهم فقط پینگ پایین و قطعی نداشتنه . حاضرم هر ماه 30 تومن بدم فقط پینگم هیچوقت از 200 بالاتر نره !
همشهریای عزیز کمک
منطقه شهید قندی . (بهداری) 347
ممنونم
دوست عزیز کدوم منطقه مخابراتی هستی اینم اضافه کننقل قول:
پیگیری کنید٬ از نتایجتون استفاده می کنیم. برای من هم آن لاین گیمینگ مهمه٬ اما این پارس آن لاین پینگ خرابی داره.نقل قول:
چیزی که برای من مهمه فقط و فقط پینگ برای VOIP و Online Game و Streaming هست و بس . میخوام دیگه از آنا برم موندم مکس نت خوبه یا نه . مساله مهم فقط پینگ پایین و قطعی نداشتنه . حاظرم هر ماه 30 تومن بدم فقط پینگم هیچوقت از 200 بالاتر نره !
منطقه شهید قندی . (بهداری) 347
ارزونتر از همه جا مال مخابرات . ولی شانت هم اکانتها رو تغییر داده و هم کیفیتش خوبه ولی ارزون همون مخابرات
دوستان من امروز تو خیابون دانش بودم که اتفاقی چشمم افتاد به اسم ماکس نت...نقل قول:
توی تقاطع خیام و دانش روبروی بانک ملی یه تابلو دیدم که نوشته بود نماینده ماکس نته..
البته بسته بود و من نتونستم برم ببینمش.بهر حال چون فاصله تا فلکه مخابرات زیاده گفتم یه سر هم اونجا بزنید:31: