خب حالا یک مشکل دیگه پیدا کردم حالا که بازی کردم و سیو شد وقتی می خوام سیومو لود کنم ارور:
unable to load .....
از چه برنامه ای باید استفاده کرد قبلا استفاده کردم ولی یادم نیست!!!
Printable View
خب حالا یک مشکل دیگه پیدا کردم حالا که بازی کردم و سیو شد وقتی می خوام سیومو لود کنم ارور:
unable to load .....
از چه برنامه ای باید استفاده کرد قبلا استفاده کردم ولی یادم نیست!!!
مگه باید برای load هامونم یه برنامه استفاده کنیم؟ من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم.
این بازی رمز هم داره که ماشین ها یا مراحل باز بشه کرک یا ترینر؟؟
ممنون
سلام دوستان !
با وجود بازی های جدید و زیبا برای بار چندم (ششم) همت کردم و امروز هم بازی را تموم کردم ....
با اینکه 5 بار دیگه تمومش کردم اما هنوز تازگی اول را داشت . یکی از شاهکارهای سری nfs بود (و هست)
عجب سوء تفاهمی !!!
منم دارم بازی میکنم . البته بیشتر برای اوقات فراغت .
الآنم نفر 8 هستم .
شما با چه ماشینی تمومش کردی ؟
من دارم با Mitsubishi Lancer Evo میرم .
ما که یه ماشینی بود به اسم Evolution ... مرگ نداشت این ماشین ... قدرت ، سرعت ، هندلینگ ... فوق العاده ... البته بودن ماشین هایی که سرعتشون بیشتر بود ازش ولی هندلینگش حرف نداشت ... وقتی هم اسپورتش می کردی خیلی مامان میشد ...
منم هنوز این بازی رو همراه کربن رو سیستمم دارم و هر وقت حوصله ام سر رفت میرم سراغشون.
مال منم همینه دیگه !نقل قول:
ما که یه ماشینی بود به اسم Evolution ... مرگ نداشت این ماشین ... قدرت ، سرعت ، هندلینگ ... فوق العاده ... البته بودن ماشین هایی که سرعتشون بیشتر بود ازش ولی هندلینگش حرف نداشت ... وقتی هم اسپورتش می کردی خیلی مامان میشد ...
Mitsubishi Lancer Evolution .
واقعا عالیه . Def چهار چرخ ...
من قبلیه خودم رو فروختم و اینی که دارم مال نفر 9 ( Earl ) هست .
خداییش عالی Tuning کرده !!! ( دستش درد نکنه )
چه جوری میتونم این بازی رو تو گیم نت شبکه کنم؟؟
من اسم ماشین را نمی دونم اما جالبه بدونی با همون ماشینی که اول بهم داد تمومش کردم و می شه گفت پدرم در اومد تا تونستم جلوی اون ماشین های خفن قد علم کنم ....نقل قول:
شما با چه ماشینی تمومش کردی ؟