دستت دردنکنه:11:نقل قول:
Printable View
دستت دردنکنه:11:نقل قول:
سلام السون سیزه جانلاریم منیم
من دماخ الار 2 ایله یاخیندی کی همارا نین adsl ایشلدیرم اولرده 128 المیشدیم سونرا گوردوم کی منی 64 ده گورر اونون ایچین چویردیم من باشکا شرکت لرین کین ایشلتممیشم اما بودا گد گچین دی دا
san ki isteyisan turky danishasan ela turky yazda ...نقل قول:
hevih dayir arabinan yazasan ?
چندتا سئوال:
1) همراه مودم DLink 200 ، آی دی کالر رو تلفن های اون خط کار میکنه یا نه؟
آخه شنیدم تو شبکه مخابرات تبریز اگه ازین مودم استفاده بشه، ID caller کار نمیکنه، حتی با وجود اسپلیتر...
2) راستی، جای ارزون واسه گرفتن این مودم + اسپلیتر سراغ دارین؟ نمایندگی ای چیزی.... آخه تو خود سهند وقتی سراغ میگیرین، این مودم رو از 37 تا 29 تومن واسش قیمت میپرونن!
3) سرعت همارا بازم ثابته؟ کم نشده؟ همون 50 رو میده؟ ( 128 محدود)
-=-- اصولا نباید جریان این کالر آی دی به اسپلیتر و مودم و این چیزا ربط داشته باشه مگر اینکه کسی تست کنه و اینطور باشه
-=- حالا حتما باید این مودم باشه ؟
-=- شرکت اینترنت چه مودمی با چه قیمتی میده ؟
-=- پاساژ سهند پله ها رو که میری پایین دسا چپ کنار اون مغازه ی سی دی فروشی ( کلوب) یه مغازه ی بزرگ هست که دی لینک کار میکنه
یه جای دیگه هم شبکه گستر هست اونجا هم سر بزن شاید بشه پایین تر گرفت / جلوی پله ها که ایستادی محل شبکه گستر میشه شمال شرقی پاساژ نمیدونم طبقه ی همکف بوود یا زیر زمین
-=- بله ثابته همون 50 رو میده ولی این سرعتی رو که ما بحث میکنیم سرعت دانلود با یه سرور مطمئنه
مثلا الان خودم موقع دانلود میانگین سرعتم بین 48 تا 55 هست ولی موقع وب سورفینگ شاید بیاد مثلا رو 20 و این طبیعیه
1.بحث IDCALLER اصلا به مودم و اینجور چیزا ربطی نداره! من خودم DSL-200 دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارمنقل قول:
1) همراه مودم DLink 200 ، آی دی کالر رو تلفن های اون خط کار میکنه یا نه؟
آخه شنیدم تو شبکه مخابرات تبریز اگه ازین مودم استفاده بشه، ID caller کار نمیکنه، حتی با وجود اسپلیتر...
2) راستی، جای ارزون واسه گرفتن این مودم + اسپلیتر سراغ دارین؟ نمایندگی ای چیزی.... آخه تو خود سهند وقتی سراغ میگیرین، این مودم رو از 37 تا 29 تومن واسش قیمت میپرونن!
2.همون آدرسی که آقا مسعود گفت یعنی کنار کلوپ نمایندگی دیلینک در سهند خوبه
من اکثر پاساژای کامپیوتر تبریز رو گشتم و کمترین قیمت همون 29 تومن است البته من دست دوم رو خریدم 20 تومن (6ماه کار کرده) و تا حالا هم ازش راضی هستم و هر شب با صبا 750 الی 800 تا داونلود میکنم ولی باید یک اسپیلیتر دیلینک به قیمت 3.5 هم بخری
چون نویز رو خط وحشتناکه طوری که اصلا معلوم نیست پشت خطی آدمه داره حرف میزنه یا آدم فضایی!!! نویزگیر 95 درصد نویز رو میگیره و اون 5 درصد هم معلوم نیست
در کل اگر نمی خوای بی خودی پولت رو بریزی تو جوب همین DSL200 عالیه !!!
ممنون بابت جواب و راهنماییتون
آقا مسعود شرکته همون هماراست.... مودماشم که معرف حضور هست....
برای کاررای عادی فرق نمیکنه چه مودمی باشه / LAN باشه یا USB / فقط کارو راه بندازه / به نظرم هر مودمی که بود بگیر ارزونترینش رونقل قول:
آقا مسعود شرکته همون هماراست.... مودماشم که معرف حضور هست....
همارا هم SMC میده با یه مارک دیگه که الان یادم نیست
قبلنا D-Link و MikroTik هم می فروخت
سلام اعزا!!!:27:
حداکثر با هزینه ماهانه بین 15 تا 20 تومن چی میتونم بگیرم؟کلا هزینه های اولیه+مودم+آبونمان و عوارض و اینجور چیزا رو بگین.در ضمن کارم فقط دانلوده!
اگه کسی هم درباره شرکت ارس گستر اطلاعاتی داره بگه.
پیش شماره 331
دوستان عزيز
چون اين تاپيك هم مثل ساير تاپيك هاي پي سي ورد يك مكان عمومي است
پس لطفا به احترام ديگر كاربران و دوستان ، تركي ننويسيد
تا ديگر دوستان هم از پست هاي مفيد شما و تجربياتتون بتوانند استفاده كنند
ممنون از توجهتون
محسن