نقل قول:
سلام و ممنون
خیر دوست من ، Power Data Recovery و EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional و یه نرم افزار دیگه که یکی از دوستان کار کرده که اسمش رو نمیدونم
این رو هم عرض کنم که درحدود 400 مگ اطلاعات بعد از حذف روش ریخته بودن
Printable View
نقل قول:
سلام و ممنون
خیر دوست من ، Power Data Recovery و EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional و یه نرم افزار دیگه که یکی از دوستان کار کرده که اسمش رو نمیدونم
این رو هم عرض کنم که درحدود 400 مگ اطلاعات بعد از حذف روش ریخته بودن
این نرم افزار مخصوص حافظه های sd و mmx و کارت های حافظه استنقل قول:
سلام دوستان
من مموری کارت گوشی قدیمیم که 8 گیگه رو میخواستم روی یه گوشی دیگه بزارم
خواستم محتویاتشو بریزم رو هارد اما با هر ریدر یا لپ تاپی که استفاده میکنم هی صدای قطع و وصل شدن سخت افزار میاد و بطور متناوب درایو رو نشون میده بعد نشون نمیده (محتویات رو که اصلا نشون نمیده) و موقعی که درایو رو نشون میده و روش کلیک میکنم میگه خالیه و insert.... جالب اینه که وقتی داخل گوشی قدیمیم میزارم همه اطلاعات روی کارت رو گوشی نشون میده اما وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم هیچی رو سیستم نشون نمیده با چند سیستم و کامپیوتر و.. امتحان هم کردم
لطفا اساتید راهنمائی کنن مشکل چیه؟
نقل قول:
اون کابل رو چک کردن ببینید سالم است ؟
بله چون همه بخشهای دیگه مثل اس ام اس و...نرم افزار مربوطه رو سیستم نشون میده
نقل قول:
سلام مجدد
دوست من با این نرم افزار هم نشد ، با تشکر مجدد از لطف شما
یه فلش داشتم که دیگه کار نمیکرد چند ماه داشت خاک میخورد این برنامه Find and Mount نصبیدم یه دفه چراغش روشن شد:n04: جل الخالق
سلام دوستان.
من یه فلش مموری ۱۶ گیگ داشتم که الان نزدیک یکسال بود که بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی امروز که اون رو به لپ تاپ وصل کردم ویندوز اکسپلورر ویندوز هنگ کرد.ریستارتش که کردم باز با وصل دوباره فلش اینبار my computer هنگ کرد.
این فلش رو رو چن سیستم دیگه با ویندوزهای مختلف چک کردم باز همون اتفاق افتاد.بعد خواستم با نرم افزارهای مختلف از جمله Low-level فرمتش کنم که این بار نرم افزارها هنگ کردن.
با انواع آنتی ویروس ها هم خواستم اسکن کنم این بار آنتی ویروس هنگ کرد:n02::n04:
رفتم تو حالت سیف مود اونجا هم هنگ کرد!!
اینا رو که میگم تو چندین کامپیوتر مختلف با چندین سیستم عامل مختلف از xp گرفته تا ۸.۱ تا لینوکس انجام دادم باز همون اوضاع پیش اومد!
ولی نکته جالبش اینجاست که وقتی همین فلش رو به تی وی یا هر دیوایس دیگه ای غیر کامپیوتر وصل میکنم باز میشه و محتویاتش رو میشه دید.
حالا با این اوصاف بنظرتون مشکل از کجاست.
دوستان من الان مموری دوربین کامپکتم رو زدم به پی سی درایو بالا میاد ولی ارور میاد باید فرمت کنی، مموری رو داخل دوربین گذاشتم همه فایل ها هست فقط نمیدونم چرا وقتی به پی سی میزنم ارور میده
لطفا جواب بدید چه کاری باید انجام بدم؟
دوستان یکی راهنمایی کند...