هک افزایش صدای هدفون رو امتحان کن جواب میده.نمیخواد اپدیت کنی.نقل قول:
نصف و نیمه؟ یعنی همش عوض نمیشه؟ آخه فرقی نمیکنه که. یه چند بار ریستارت کن.نقل قول:
اصلا بگیر پک ویندوز رو که 80 درصد آیکنها کل گوشی رو تغییر میده بریز ببین چی میشه.
Printable View
هک افزایش صدای هدفون رو امتحان کن جواب میده.نمیخواد اپدیت کنی.نقل قول:
نصف و نیمه؟ یعنی همش عوض نمیشه؟ آخه فرقی نمیکنه که. یه چند بار ریستارت کن.نقل قول:
اصلا بگیر پک ویندوز رو که 80 درصد آیکنها کل گوشی رو تغییر میده بریز ببین چی میشه.
فکر کنم از دیروز 10 بار ریستارت کردم ! فقط 4 تاش عوض میشه. یک پک دیگه رو هم امتحان کردم باز هم همون 4 تا عوض شد (iphone icons). پک ویندوز که میگید 80% کل آیکون ها ! من فقط می خوام آیکونهای منو عوض بشه. اونجوری دیگه نمیشه برشون گردوند ؟ یا با بکاپ میشه ؟
من برنامه برای ساخت فایلهای mbm رو پیدا کردم. یکی از دوستان تو صفحه های 20 و ... گذاشته بود. اسمشMake Icon هست. باهاش میشه فایلهای mbm رو باز کرد و یا ساخت. اطلاعات خوبی میشه ازش گرفت. البته من این پک هایی که امتحان کردم روی گوشیم رو داخلش باز کردم. اصلا بیشتر از اون 4 تا آیکون چیز دیگه ای نداره که بخواد عوش بشه ! هنوز نحوه ساختشون رو پیدا نکردم ولی اگه پیدا کنم عالی میشه. هم فورمت عکس ها خیلی حساسه و هم طبق شماره بندی هستند. یعنی اصلا اسم ندارند !
با این برنامه کار کردم ولی اسمش چیز دیگه بود.نقل قول:
آره به فرمتها و اندازه ها خیلی حساسه.
ولی به نظرم پک ویندوز رو نصب کن. یه چیز دیگست:46:
سلام دوستان.
هرکی تا حالا نتونسته همه آیکونهای منو رو عوض کنه,دیگه ناراحت نباشه!
این پک رو بگیره ببره بریزه رو گوشیش حال کنه!
دوستان میدونید که,باید تمام فایلهای داخل zip رو توی آدرس زیر کپی کنین.
c:\resource\apps
شاید همون اول فقط چندتا آیکون عوض بشه ولی ناامید نشید,یکی دوبار که ریست کنید همشون عوض میشن.:5:
حالا بهتره دوستان مخمون برن بشینن آیکون طراحی کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین جون من مراحل 1 ، 2 و سه رو انجام می دم ولی منظورت از ساین کردن برنامه ای که نیاز به key و cert بدون پسورد ، هست یعنی چی ؟؟ یعنی برنامه باید روی کامپیوتر باشه و از اونجا با برنامه ی SignSIS-GUIنقل قول:
آدرس همون فایل Cer و key رو بدیم تا برنامه ی ریجستر شده رو بریزیم روی کامیپوتر ؟؟؟؟؟
حسین جان برات امکان داره لینکش رو بهم بدی ؟ دیروز تمام صحات این تاپیک رو پست به پست خوندم ولی ندیدمش !
hmdfkr
کاش یک شات میذاشتید.
لینک چیو؟ اگه پک ویندوز رو میگی اینه:نقل قول:
ناراحت نشی ها ولی هیچی از حرفات نفهمیدم.نقل قول:
سلام حسین جون من مراحل 1 ، 2 و سه رو انجام می دم ولی منظورت از ساین کردن برنامه ای که نیاز به key و cert بدون پسورد ، هست یعنی چی ؟؟ یعنی برنامه باید روی کامپیوتر باشه و از اونجا با برنامه ی SignSIS-GUI
آدرس همون فایل Cer و key رو بدیم تا برنامه ی ریجستر شده رو بریزیم روی کامیپوتر ؟؟؟؟؟
اموزش به این راحتی.تازه تصویری هم هست.دیگه کجاش نا مفهومه من موندم!
پک کامل آیکنهای G700 برای P1
شما باید محتویات این هک رو در پشه resource درایو C کپی کنید
برای فونتها هم در درایو D پوشه resource و سپس پوشه Fonts کپی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر محل ذخیره سازی فایل بلوتوث شده از گوشی به کارت حافظه
سلام دوستان،
بالاخره یک مشکل بزرگ دیگه هم حل شد.
دیگه فایلهایی که براتون بلوتوث میاد روی حافظه داخلی گوشی قرار نمی گیره.قبلا وقتی فایلی براتون بلوتوث میشد این فایل به طور موقت در C:\shared\obex ذخیره میشد ولی با این هک توی D:\shared\obex ذخیره میشه.
منظور از درايو D همون كارت حافظه هستش كه روي w950 همون 4 گيگ و روي W960 همون 8 گيگ به حساب مياد.
ويرايش:
تست شد و كار كرد
به نظر من سرعت ذخيره كردنش هم بيشتر شده.
ممنون. بالاخره مشکلم برطرف شد.:10: