ایشون گیتاریست یک گروه راک معروف و محبوب هستند. و خیلی هم آلبوم داشتند.بیستو چند بار گروهشون جایزه گرمی برده
Printable View
ایشون گیتاریست یک گروه راک معروف و محبوب هستند. و خیلی هم آلبوم داشتند.بیستو چند بار گروهشون جایزه گرمی برده
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The Edge :20:
:40::40::40::40::40:
بله درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطف کنید عکس بعدی رو بزارید.
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا .....................
همین که یدونه رو بلدیم..... میایم.. یکی گفته.. آخه من چه کنم...... نه 1 بار نه 2بار....3بار...
عکس عشق من اینجا بود.... !
اونوقت من داشتم اسپم میدادم... !
پشیمونم...
رفیق ناباب...
سلام. جدی درست بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه، عکس بعدی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگ ساز بزرگ اسمش چیه؟ خدایی دیگه از اینم ساده تر (راهنمایی هم کردم: آهنگساز بزرگ)...!
Mist عزیز، چرا عجله؟ من که همیشه پلاسم تو p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . معین جان، شما هم غصه مخور. روزگار همیشه همینطوری نمی مونه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جدی میدونستم عشقته.
:10::11:
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chris Spheeris [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بچه ها مگم حداقل یه کم وقت بزارید چند نفر حدس بزنن
اینطوری که تند تند رد میشن!
شما سرورینقل قول:
Mist عزیز، چرا عجله؟ من که همیشه پلاسم تو p30
همیشه شما بیاین اینورانقل قول:
همینجوری داشتم از این جا رد می شدم..
چقد این روزا از اینجا رد میشدم داریم خودمونیما :دی
فرقی نمیکنه مهم اینه که تایپیک راکد نمونهنقل قول:
خوب بچه ها مگم حداقل یه کم وقت بزارید چند نفر حدس بزنن
اینطوری که تند تند رد میشن!
همیشه شما بیاین اینورا
درسته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر من و تو همینجوری با هم و مثل هم از اینجا رد میشیم. عجیب نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :)
عکس جدید: