سلام.نقل قول:
وروودتون رو به سایت تبریک میگم.
لطفا برای اینکه به شخص خاصی جواب بدید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
:12:
Printable View
سلام.نقل قول:
وروودتون رو به سایت تبریک میگم.
لطفا برای اینکه به شخص خاصی جواب بدید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
:12:
سلام من بعد از سالها دوباره به تاپيك برگشتم.
دوستان كسي آدرسي(تهران)- سايتي -تلفني از موتور سازيه شهاب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
:41:اگر اطلاعات فنی در مورد cbr 150 دارید بگید چون چهار زمانه است و ارزون تر از zx و ترددش مشگلی ندارهنقل قول:
باتشکر
fari666i جان سلام هر سه 150 سي سي هستند اما من به شخصه zx را انتخاب ميكنم البته zxوhikips يكي هستند با حجم 150 سي سي سر عتي معادل 240 كيلومتر ميرود از 0 تا 100 40/7 ثانيه ميرود و وزن ان 160 كيلوگرم هست و دو زمانه و مجاز به تردد هم هست انجين هم تايلند و دو مدل kpp و srr وجود دارد.
خورشيد به كمك موتورسواران آمد!
مخترع جوان ايراني موفق به ساخت كلاه ايمني خورشيدي شد
مخترع جوان ايراني با ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي با استفاده از انرژي خورشيدي موتورسيكلت سواراني را كه به بهانه گرماي كلاه ايمني از كاربرد اين وسيله ايمني شانه خالي ميكنند، با چالشي جدي مواجه كرد!
سروين شاهاني مقدم، مبتكر اين كلاه ايمني كه اميدوار است با اين اختراع موتورسيكلت سواران بيشتري راضي به استفاده از كلاه ايمني شوند درباره اختراع خود به خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: گرماي شديد تابستان از عللي است كه برخي موتورسيكلتسواران را ناگزير از برداشتن كلاه ايمني هنگام راندن موتورسيكلت ميكند كه اين امر بيش از هر چيز امنيت و سلامت موتور سوار را به خطر مياندازد و قوانين راهنمايي و رانندگي هم آن را منع كرده است. اين مساله مرا به ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي خورشيدي ترغيب كرد.
وي گفت: كلاه ايمني ابداعي با سرماي مطبوعي كه در فصل تابستان توليد ميكند موتورسواران را به استفاده از كلاه ايمني ترغيب مي كند و از طرف ديگر در فصل زمستان هم كه جريان باد شديد ناشي از راندن موتورسيكلت، سرماي محيط را تشديد مي كند اين سيستم، گرماي مطلوبي را در فضاي كلاه ايجاد ميكند.
شاهاني مقدم در ادامه درباره نحوه عملكرد سيستم گفت: در اين سيستم براي ايجاد گرما و سرما از اثر پلتاير و قوانين حاكم بر آن استفاده شده است بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام به بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام - به صورت ترموكوپل - كه به فلزات سرد و گرم مشهورند، سازهاي تشكيل ميشود كه با اعمال انرژي الكتريكي به آن الكترونهاي فلز سرد از مدارهاي خود خارج شده و به سوي مدارهاي الكتريكي فلز گرم جهش ميكنند، در نتيجه سطحي كه در آن الكترون كمتري وجود دارد، سرد شده و سطحي كه در آن الكترون بيشتري وجود دارد، گرم ميشود.
وي خاطرنشان كرد: كلاه ايمني خورشيدي علاوه بر موتورسيكلت سواران در مواردي مثل كارگران معادن و همچنين به عنوان كلاه آفتابگير هم قابل استفاده است.
1387/10/27
در مورد حداکثر سرعتش مطمئنید؟نقل قول:
بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره
این کیپس سبز فسفری ها که دیروز 11 تومن قیمت گرفتم !!! از 180 بالاتر نمی ره. مطمئنید 150 سوار شده اید؟!نقل قول:
بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره
موتور سیکلت فقط honda cb1 450cc گرفتم ولی چون غیر مجازه می ترسم بیارمش بیرون
only night
البته دوست عزیز، این هوندا cb1 رو که میگی 400cc هست.نقل قول:
در این پست معرفیش کردم:
:12:نقل قول: