والا من توی یکی از سایت های هواداران محسن یگانه اینو دیدم
Printable View
والا من توی یکی از سایت های هواداران محسن یگانه اینو دیدم
خبری در مورد برنامه نشانی در سایت جاست یگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق برنامه ریزی هایی که صورت گرفته بود قرار بود این ویژه برنامه که با مضمون دفاع مقدس تهیه و کار تیتراژ آن هم به محسن یگانه واگذار شده بود از تاریخ 31 شهریورماه و ساعت 21:40 دقیقه به روی آنتن شبکه 2 سیما برود که لحظاتی پیش از پخش طی صحبتی که مدیر شبکه ی 2 سیما با تهیه کننده " نشانی " انجام می دهد تصمیم بر این گرفته می شود که این ویژه برنامه فعلا به دلایلی که آن را نامعلوم نامیدند بر روی آنتن نرود....!!!!
انشالا زمانی که تصمیم مجدد برای پخش این ویژه برنامه گرفته شود از چندی قبل شما عزیزان را مطلع خواهیم کرد.
8 موزیک ویدئو از كنسرت محسن يگانه ( سلطان پاپ موزيك ايران ) در اروميه ، محسن یگانه در این ويدئو ها آهنگ های گناهی ندارم ، آهای خبر نداری ، نفسهای بی هدف ، گیرم بازم بیایی ، سرتو بالا بگیر ، هیشکی نمی تونه بفهمه ، آخه دل من ، نشکن دلمو اجرا مي كند بنا به گزارش ها در ارومیه مردم از اجرای اولین تراک تا آخرین تراک که قطعه بارو بندیل بود. مردم ارومیه همراه با محسن تراکها را اجرا می کردند بطوری که در قطعه چشای خیس من محسن یگانه کلا سکوت کرد و این تراک توسط مردم اجرا شد . .شما مي توانيد اين موزيك ويدئو ها را با کیفیت دي وي دي "عالی" دانلود كنيد .
تراک اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک چهارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک پنجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک ششم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک هفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراک هشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفته شده از سایت mohsenyeganeh1364.blogfa.com
بدون تبليغ .. يكي از دوستانم ظبط كرده
صدای یگانه در هر برنامه ای باشد . آن برنامه پخش نمیشود !
خیلی جالبه که صدا و سیما در حال حاضر جای بزرگان نیست ! فکر کنم یادتونه که قبلا خبر پخش برنامه ای که تیتراژ اون رو محسن یگانه اجرا کرده در سایت زده بودم ! اون برنامه قرار بود آخرین روز شهریور از شبکه دو پخش بشه و ساعت یازده شب باید صدای محسن در تیتراژ اون برنامه پخش می شد که به لطف عزیزان در صدا و سیما اون آهنگ محسن هم به سرنوشت یه آسمون آبی سقف اتاق منه دچار شد و ما هم چون اطلاعی در دست نداشتیم ... سکوت کردیم !!!
تا اینکه تونستم با دوست عزیزی که خیلی به من لطف داره و اصرار داشت اسمی ازش به میان نیاد و در پخش شبکه دو کار میکنه تماس بگیرم ! این دوست عزیز هم گفت که این ترانه زیبا به دستور رئیس شبکه پخش نشده ... و از بالا دستور صادر شده که هر جا اسم محسن یگانه رو در تیتراژ دیدید یا قراره صدای محسن در یک برنامه تلویزیونی پخش بشه کلا برنامه رو تعطیل کنید و به صورت محرمانه به تهیه کننده خبر بدین که برنامه پخش نمیشه !
آهنگ یه آسمون آبی سقف اتاق منه پخش نشد که هیچ ... حالا آهنگ نشان بی نشان ها هم به اون اضافه شد و فکر نکنم به این زودی اینها رو بشنویم ، جالب اینجاست که محسن یگانه یک خواننده مجاز هست و به صورت کاملا رسمی فعالیت می کنه ، اما با اینکه ملودی آهنگی که علی لهراسبی در سریال دلنوازان اجرا میکنه رو محسن عزیز ساخته هیچ اسمی از محسن در تیتراژ نیست ! این ماجراها به اینجا ختم نمیشه و قبلا اعلام کردیم که آهنگ تابوت که قطعه اصلی آلبوم جدید محسن عزیز هست ، مجوز گرفته و این آلبوم تا اواخر مهر ماه باید در بازار پخش بشه ... ولی زمزمه هایی مبنی بر عدم پخش آلبوم در مهر ماه وجود داره !
احتمالا چون محسن یگانه پرطرفدار ثابت کرد که پدیده موسیقی پاپ داخل ایران هست ، بعضی ها چشم دیدن محسن رو ندارن ... مخصوصا اگه اون بعضی ها از بزرگان صدا و سیما باشند که دیگه ... امیدوارم این بی اعتنایی ها کمتر بشه و بیشتر برای هنر و هنرمند ایرانی ارزش قائل باشیم !!!
البته خواننده مورد علاقه من کسی دیگست ولی محسن یگانه عزیز هم عالی میخونه . :40:
سلام به همه
دوستان کسی نمیدونه چرا این آلبوم آقا محسن چرا رونه بازار نشد
دیگه چی شد داریم میمیریم
اتفاقا دیشب که من داشتم برنامه شوک که درباره مواد مخدر بود رو نگاه میکردم وسطش یه آهنگ از محسن یگانه پخش کرد . فکر میکنم اسمش مرگ خاموشی بود .نقل قول:
صدای یگانه در هر برنامه ای باشد . آن برنامه پخش نمیشود !
خیلی جالبه که صدا و سیما در حال حاضر جای بزرگان نیست ! فکر کنم یادتونه که قبلا خبر پخش برنامه ای که تیتراژ اون رو محسن یگانه اجرا کرده در سایت زده بودم ! اون برنامه قرار بود آخرین روز شهریور از شبکه دو پخش بشه و ساعت یازده شب باید صدای محسن در تیتراژ اون برنامه پخش می شد که به لطف عزیزان در صدا و سیما اون آهنگ محسن هم به سرنوشت یه آسمون آبی سقف اتاق منه دچار شد و ما هم چون اطلاعی در دست نداشتیم ... سکوت کردیم !!!
تا اینکه تونستم با دوست عزیزی که خیلی به من لطف داره و اصرار داشت اسمی ازش به میان نیاد و در پخش شبکه دو کار میکنه تماس بگیرم ! این دوست عزیز هم گفت که این ترانه زیبا به دستور رئیس شبکه پخش نشده ... و از بالا دستور صادر شده که هر جا اسم محسن یگانه رو در تیتراژ دیدید یا قراره صدای محسن در یک برنامه تلویزیونی پخش بشه کلا برنامه رو تعطیل کنید و به صورت محرمانه به تهیه کننده خبر بدین که برنامه پخش نمیشه !
آهنگ یه آسمون آبی سقف اتاق منه پخش نشد که هیچ ... حالا آهنگ نشان بی نشان ها هم به اون اضافه شد و فکر نکنم به این زودی اینها رو بشنویم ، جالب اینجاست که محسن یگانه یک خواننده مجاز هست و به صورت کاملا رسمی فعالیت می کنه ، اما با اینکه ملودی آهنگی که علی لهراسبی در سریال دلنوازان اجرا میکنه رو محسن عزیز ساخته هیچ اسمی از محسن در تیتراژ نیست ! این ماجراها به اینجا ختم نمیشه و قبلا اعلام کردیم که آهنگ تابوت که قطعه اصلی آلبوم جدید محسن عزیز هست ، مجوز گرفته و این آلبوم تا اواخر مهر ماه باید در بازار پخش بشه ... ولی زمزمه هایی مبنی بر عدم پخش آلبوم در مهر ماه وجود داره !
احتمالا چون محسن یگانه پرطرفدار ثابت کرد که پدیده موسیقی پاپ داخل ایران هست ، بعضی ها چشم دیدن محسن رو ندارن ... مخصوصا اگه اون بعضی ها از بزرگان صدا و سیما باشند که دیگه ... امیدوارم این بی اعتنایی ها کمتر بشه و بیشتر برای هنر و هنرمند ایرانی ارزش قائل باشیم !!!
البته خواننده مورد علاقه من کسی دیگست ولی محسن یگانه عزیز هم عالی میخونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاننقل قول:
سریال دلنوازان آهنگ تیتراژ پایانیش که با صدای علی لهراسبیهستش بک گراندش صدای آقا محسن هست همچنین اسمش تو تیتراژ هم هست.
یا حق
بالاخره این البوم جدرید محسن جون کی میاد خبر ندارید؟
کنسرت بزرگ محسن یگانه ۱۵ و ۱۶ مهرماه در شهریار
کنسرتی که قرار بود قبل از ماه مبارک رمضان در تهران و شهریار برگزار شود و بنابر دلایلی مجوزش داده نشد، سرانجام با پیگیریهای آقای قیامتی - کنسرتگذار- مراحل اداری اخذ مجوز را با موفقیت طی کرد و بالاخره امروز صبح مجوز این برنامه صادر شد.محسن یگانه در روزهای 15 و 16 همین ماه در تالار میلاد قائم شهریار روی سن خواهند رفت و به اجرای برنامه خواهد پرداخت.محسن یگانه مورد این اجرا گفت:« از اجرای کیش خاطرههای خوبی دارم که امیدوارم این خاطرات خوب در این برنامه هم برای من و گروهام تکرار شود.».... .تاريخ : 15 و 16 مهرماه 1388
محل برگزاري : تالار میلاد قائم شهریار
ساعت : 21
قيمت :10 و 20 و 30 هزار تومان
گرفته شده از سايتmohsenyeganeh1364.blogfa.com