تاتار جان ازت ممنونم ولی هیچ کدوم کار نداند.:11:نقل قول:
Printable View
تاتار جان ازت ممنونم ولی هیچ کدوم کار نداند.:11:نقل قول:
راستی افیس را چگونه همراه وین نصب کنیم.
من یه نرمفزار پیدا کردم که الان وقت ندارم زیاد دربارش توضیح بد
اول وینرر را نصب کن . و بعد اون فایلی را که دستکاری کردی را روی ان را ست کلیک کن وگزینه ینقل قول:
Add to Archive
را بزن و حا لا
مثلا اسم فایلی که باز کردی و فایل توش دست کا ری کردی این است: rar.آرین را به فرمت اصلی از توش فیل را برای دستکاری بیرون اوردی مثلا این است :dll.آرین
حا لا به جای فرمت رر dll
بگذار.:21:
اولا بگین چه بلایی به سر نوشته ی من اومده
دوما
من یه نرمفزار پیدا کردم که الان وقت ندارم زیاد دربارش توضیح بدم.فقط این را بگویم که در مورد نصب نرمفزار همراه ویندوز کاربرد داره و چیز های دیگر.در واقع مثل یک ستاپ ساز عمل می کنه که به شما این امکان را میده که بتونین از میان نرمفزار های جاسازی شده در ویندوز که خودتون اون ها را در سی دی قرار دادین انتخاب کنین که کدوم ها نصب بشن و کدوم ها نصب نشن.چندی پیش در یکی از همسن سایت هایی که ویندوز را دستکاری می کردند و تحویل ملت می دادند دیدم با این نرمفزار کار کرده بودند(البته اون زمان چیزی از این نرمفزار نمی دونستم)اتفاقا الان خورد به تورم.اینم لینکش
[HTML]http://www.wpiw.net/downloads/WPI_v7.1.1.rar[/HTML]
شما می تونین وارد سایتش بشین([HTML]WWW.WPIW.NET[/HTML] ) و اطلاعاتی و آموزش هایی را کسب کنین.
این چند تا سایت دیگه که خیلی بدرد می خوره
[HTML]WWW.MSFN.ORG[/HTML]
[HTML]WWW.RYANVM.NET[/HTML]
[HTML]WWW.WINCERT.NET[/HTML]
[HTML]WWW.ASKVG.COM[/HTML]
اگه میشه یه کم درست تر توضیح بده تا بنده خدا بفهمه.(من که چیزی نفهمیدم)نقل قول:
تا تا ر جان زحمت نکش یه پی دی اف می سا زم و مفصل تو ضیح می دم . فقت با چه نرم افزار عکس میگرید؟
همین الان می خوام
نرم افزرا نمیخاد روی کیبوردت یه دکمه هست به اسم Print Screen SysRq اینو که فشار بدی از صفحه یه عکس می گیره بعد میتونی بری تو فوتوشاپ یا همین Paint ویندوز Paste کنی و ویرایشش کنی.نقل قول:
یکی به من بگه این کد سایلنت کردن jetaudio v6.0 چیه؟
با سلام براتون آموزش آضافه کردن آفیس را گذاشتم.:11:
همین الان از سایت:
گرفتم و خودم ترجمه کردن و برایتا ن آپلود کردم .:21:کد:WWW.MSFN.ORG
لینک:
کد:http://rapidshare.com/files/147139274/Office_XP_Simple_Installation.pdf.html