من 2 روزه k850 خریدم و فرمویر آن را آبدیت کردم و ورزن آن R1EA031 می باشد همانططور که می دانید این ورزن آخرین فرمویر برای k850 می باشد ولی نمی دانم چرا عکسهایی که می گیرم کدر هستند لطفا من را راهنمایی کنید که چطوری بهترین عکسها را بگیرم
Printable View
من 2 روزه k850 خریدم و فرمویر آن را آبدیت کردم و ورزن آن R1EA031 می باشد همانططور که می دانید این ورزن آخرین فرمویر برای k850 می باشد ولی نمی دانم چرا عکسهایی که می گیرم کدر هستند لطفا من را راهنمایی کنید که چطوری بهترین عکسها را بگیرم
معمولا یرای عکاسی سونی اریکسون باید تنظیماتشو بلد باشی تا بهترین عکس رو بگیری.
در ضمن k850 خودش کلوپ داره.
این جا هم کلوپش هست اما کسی جواب نمیده.
آیا K850 را میشه هک کرد.اگر میشه چطوری؟
اگر نمیشه پس چرا واسش patch گذاشتن؟
اوه اصلا حواسم نبود اینجا کلوپ k850 ه.
این گوشی تازه اومده و فعلا هک نشده.البته با ستول.شاید با برنامه دیگه ای بشه.
که بعید میدونم
سلام عادل من محافط جلدش را پیدا کردم اگر خواستی آدرس بده تا بفرستم:10:نقل قول:
سلام به دوستان.
خواستم بپرسم که از اونجایی که این گوشی پلتفرم A200 هست میشه روی گوشی lock code گذاشت؟چون این یه نقص هست برای گوشی های سونی اریکسون که تا به حال که نداشته.
يكي از دوستان من هم اين مشكلو دارهنقل قول:
ن 2 روزه k850 خریدم و فرمویر آن را آبدیت کردم و ورزن آن R1EA031 می باشد همانططور که می دانید این ورزن آخرین فرمویر برای k850 می باشد ولی نمی دانم چرا عکسهایی که می گیرم کدر هستند لطفا من را راهنمایی کنید که چطوری بهترین عکسها را بگیرم
عكساش تاره
هر چيم باهاش ور رفتيم چيزي پيدا نكرديم تا اين مشكل از بين بره
حتي عكساش از k800 هم پائين تره
حامد جان البته گوشی های سری UIQ رو میشه روشون قفل گذاشت. منظورم قفل سیم کارت و یا قفل خود گوشینقل قول:
نیست. چون این 2 نوع قفل رو همه گوشی های سونی اریکسون دارند.
منظور من قفل گذاشتن بر روی صفحه کلید است. یعنی اگر کسی بخواد صفحه کلیدش رو باز بکنه باید یک رمز 4
رقمی رو بزنه تا بتونه باهاش شماره بگیره و یا بتونه تو منوهاش بره.
خودت میدونی من پی1 دارم و این قفل رو هم قبلا بر روش گذاشته بودم اما چون زیاد به درد من نمیخورد غیر فعالش
کردم.
آره.میدنم عزیز.ولی میخواستم بدونم این قابلیت رو روی سری جدید جاوا گذاشتن یا نه.
فکر نمیکنم بشه حامد جان !!!