مشکل هنگی پیش نمیاد اگه برای سون بیام ویستا بریزم؟نقل قول:
Printable View
مشکل هنگی پیش نمیاد اگه برای سون بیام ویستا بریزم؟نقل قول:
درایور ویستا رو ریختم مشکلی نداشت نصب شد و کار میکنه
گزینه sleep هم فعال شده و میشه انتخابش کرد ولی مشکل اینجاست که اسلیپ میزنم فقط مانیتور 5-4 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن میشه
مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودم فهمیدم و درست شد
حتی با این تنظیمات اارو هم فعال شد هر چند یکم گیر داره و کند هست ولی اسلیپ درست شده
در Device Manager دستگاههای زیر رو به Properties برید و در سربرگ Power Option گزینه ی Enable device to wake up computer رو غیر فعال کنید.
Mouse - Keyboard - Local area network
به تنظیمات Bios بخش Power option برید و ACPI Function رو روی حالتهای دیگه بزارید و تست کنید.
سلام
یه سوال کلی !
کلا اپدیت درایور کارت گرافیک تاثیر قابل توجهی در مثلا تعداد فریمهای یه بازی سنگین داره؟!؟
XFX ATI 5770 دارم. لطفا لینک دانلود درایور رو مخوام win 7 32bit
روش نصبش چیه؟ اول از Device manager باید درایور کنونی رو uninstall کنیم و بعد از همون device managere نصب بشه؟
این سایتو خودم پیدا کردمیه catalyst software suite داره و catalyst application profile این دو تا رو نصب کنم؟کد:http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx
سلامنقل قول:
بله تفاوت داره این تست تفاوت بیت کاتالیست 11.6و 11.7 هست
روش نصب هم درایور قبلی رو uninstall می کنید نه از طریق Device manager بلکه از Programs and Features و بعد هم درایور جدید رو نصب میکنید
در مورد catalyst software suite و catalyst application profile هم در صورتیکه بخواید کراسفایر کنید حتما باید این catalyst application profile رو هم دانلود کنید که جدا از درایور هست و catalyst software suite هم درایور هست
و تو تب Optional Downloads برید میتونید AMD Media Codec Package را دانلود کنید که برای کانورت فیلمها استفاده میشه
و لازم به ذکر هست درایور جدید هم مثل اینکه اومده 11.8
کد:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2760
سلام مدل گرافیک لبتاپه من ATI radeon HD 4570 (موبایلیتی ) هست
رفتم تو سایت ای ام دی و طبق دسته بندیش کاتالسیت 11-7_mobility_vista_win7_32-64_ccc به حجم حدود 86 رو برای سری 4000 دانلود کردم وقتی نصب میکنم فقط کاتالیستو نصب میکنه و درایور کارت گرافیکو رو نصب نمیکنه..چند بار هم امتحان کردم
دوسته عزیزم واسه گرافیکای لپ تاپی بهتره شما بری تو سایت لپ تاپت و از اونجا درایور هارو دانلود کنی به این شکل ک بعد ورود و انتخاب مدل لپ تاپ تو قسمت دانلود درایورش رو دانلود کنی.نقل قول:
با تشکر
دوست عزیز چون لپتاپ دیسکانتینیو هست دیگه ساپورت جالی نداره براش ایسوز الان چک کردم آخرین نسخه گرافیک تو سابت ایسوس ماله اواخر 2009 هستنقل قول:
براي انويديا جيفورس جي تي 220 كدوم درايور رو بايد دانلود كنم؟نقل قول: