محرم نوید کیا و حمید عزیززاده با سپاهان تمدید کردند
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی فولاد مبارکه سپاهان ، نوید کیا و عزیز زاده با حضور در باشگاه و پس از انجام مذاکرات و توافقات لازم رسما قرارداد خود را به مدت 2 سال تمدید نمودند تا در فصل پیش رو همچنان طلایی پوشان را همراهی نمایند.
به این ترتیب به ترتیب تا 28 و 31 سالگیشان در باشگاه حضور خواهند داشت
مهدی کریمیان هم به سپاهان پیوست
مهدی کریمیان هافبک فصل گذشته تیم برق شیراز با عقد قراردادی 2 ساله به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست....
قلعه نوعی : از باخت متنفرم
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، امير قلعه نويي امروز در اولين جلسه تمريني سپاهان شركت كرد.
قلعه نويي قبل از شروع تمرين اظهار داشت: خيلي خوشحالم به تيمي آمده ام كه هواداران متعصب دارد و اميدوارم روزي با جام قهرماني اين تيم را ترك كنم.
وي ادامه داد: سپاهان تيم بزرگي است و تجربه حضور در جام باشگاه هاي جهان را دارد. طبيعي است كه انتظارات از اين تيم بالا باشد. معتقدم بايد افتخارات بزرگتري را براي اين تيم به دست آوريم.
سرمربي جدید طلایی پوشان تاكيد كرد: همه از ويژگي ها من در زمينه مربيگري آگاه هستند و مي دانند كه من از شكست متنفرم هستم و از آن بدم می آید. به تيم سپاهان براي قهرماني خيلي اميدوارم.
قلعه نويي افزود: سپاهان در بخش مديريت بسيار توانا است و بازيكنان خوبي را در اختيار دارد و نفرات خوبي را نيز جذب كرده است. بنابراين مطمئن هستم سپاهان در فصل جديد عنوان قهرماني را كسب خواهد كرد.
ساکت : با تمام قوا لیگ قهرمانان را فتح می کنیم
مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: مي خواهيم در فصل جدید با همه قوا و با سرمربی جدید مان قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را که جایش در کلکسیون افتخارات سپاهان خالیست را به دست آوریم....
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، محمدرضا ساكت امروز در اولين جلسه تمريني سپاهان زير نظر امير قلعه نويي در زمين فجر حاضر شد و قبل از شروع تمرين براي دقايقي براي بازيكنان و هواداران صحبت كرد.
مديرعامل سپاهان گفت: امير قلعه نويي از پر افتخارترين مربيان و بازيكنان فوتبال ايران است و خوشحالم كه هيات مديره باشگاه يكي از بهترين ها را جذب كرد. اميدوارم روزهاي طلايي سپاهان با اين مربي تكرار شود.
وي ادامه داد: بايد از همه كساني كه در هشتمين دوره ليگ برتر شرايط چهارم شدن سپاهان و حضور تيم ما براي ششمين دوره متوالي در ليگ قهرمانان آسيا را فراهم كردند تشكر كنم. اميدوارم با قلعه نويي جام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم.
ساكت خاطرنشان كرد: بازيكنان خوبي را جذب كرده ايم و در حال مذاكره با چند بازيكن ديگر هستيم تا تيم خود را به خوبي تقويت كنيم. بنابراين همه چيز براي قهرماني سپاهان آماده است.
وي افزود: هواداران بايد تا آخرين لحظه تيم را حمايت كنند. با كمك آنها مي توانيم افتخارات بزرگتري را در فوتبال ايران و آسيا به دست آوريم.
اخبار از اردوی سپاهان در ترکیه
ادوي تيم سپاهان در كمپ گلباشی تركيه چند روزي است كه آغاز شده و شاگردان قلعه نوعی زير نظر كادر فني برنامه هاي بدنسازي و تاكتيكي را در اين كشور انجام مي دهند.
طبق برنامه ريزي انجام شده از سوي امير قلعه نويي بازيكنان سپاهان روزانه 3 نوبت تمرين برگزار مي كنند. جلسات تمريني صبح به كارهاي بدنسازي مربوط مي شود و بعدازظهر برنامه هاي تاكتيكي و كار با توپ را انجام مي دهند.
تمرين امروز صبح در زمين شماره يك كمپ گلباشی انجام شد و بعدازظهر نيز زردپوشان كار با توپ را انجام خواهند داد.
.
سپاهان علاوه بر دیدار تدارکاتی با تیم قره باغ آذربایجان قبل از بازگشت به ايران با تيم هاي تركيه اي نيز ديدارهاي دوستانه اي برگزار خواهد كرد.