کسی میدونه با چه رمزی میزان صحبت کردن با u600 رو میشه پیدا کرد؟ مثل نوکیا که 92702689**# میشه میزان صحبت کردن رو پیدا کرد؟ فقط زودتر لطفا
Printable View
کسی میدونه با چه رمزی میزان صحبت کردن با u600 رو میشه پیدا کرد؟ مثل نوکیا که 92702689**# میشه میزان صحبت کردن رو پیدا کرد؟ فقط زودتر لطفا
به شدت تکذیب میکنم................... سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره...............!!
اگه سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره. از کجا میفهمین چقد با گوشی صحبت کردین؟ از کجا میفهمین گوشی کارکرده هست یا نه؟
اگه سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره. از کجا میزان مکالمه با گوشی رو پیدا میکنین؟ از کجا میفهمین با گوشی چقدر صحبت شده؟ از کجا میفهمین گوشی نو هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نمیدونم.....................!!دی.
آیا امکان دارد در u600 تلویزیون پخش شود؟
فکر نکنم....................!!
کسی تست کرده که خروجی tv در u600 کار میکنه یا نه؟؟؟ در بسته خریداری شده u600 با گارانتی مایکروتل کابل tv هست یا نه؟ میزان مکالمه با u600 را چجوری میشه پیدا کرد؟؟
من امتحان کردم کار می کنه ولی فقط در زمان نمایش فیلم یا عکس با گوشی تصویر هم اندازه صفحه تلویزیون می شه.من با گارانتی اصلی نخریدم و تو جعبش کابل نبود و مجبور شدم از کابل یه گوشی d820 استفاده کنم.نقل قول:
خروجی tv سامسونگ نرم افزار هم داخل tv نشون میده؟ در بسته خریداری شده u600 با گارانتی مایکروتل کابل tv هست یا نه؟ میزان مکالمه با u600 را چجوری میشه پیدا کرد؟؟