برنامههاي 9.1 هم روي 9.2 قاابل نصب و اجراست. همه فرومهاي خارجي اين دو تا رو با هم در يك thread جدا از بقيه دسته بندي كردن.نقل قول:
Printable View
برنامههاي 9.1 هم روي 9.2 قاابل نصب و اجراست. همه فرومهاي خارجي اين دو تا رو با هم در يك thread جدا از بقيه دسته بندي كردن.نقل قول:
چطوری می شه بصورت برودکست فایل از طریق bt فرستاد؟نقل قول:
درضمن یکی از زیباترین و حرفه ای ترین امکاناتی که نسبت به (se) یا دیگر گوشی های نوکیا دارد ارسال همزمان فایل برای 3 نفر از طریق Bt و همچنین دریافت هست که در همین هین میتونید کارهای دیگری همچون گوش دادن موسیقی و باز کردن 1 یا چند برنامه همگی با هم هست.
سلام اگه منظورت ارسال برای چند نفر هست: تو فایل منیجر یه فایل رو سند کن بعد با دکمه منو برگرد برو تو گالری اونجام میتونی فایل ارسال کنی اگر هم یه نرم افزار مثل E-Xplore داری میتونی اونم باز کنی و فایل مورد نظرت رو انتخاب کنی و ارسال کنی یا میتونی تو پخش کننده موزیک هم فایل صوتی که میخوای ارسال کنی.
E-Xplore نرم افزاری برای دیدن محتویات حافظه گوشی و رم هست مثل فایل منیجر خود گوشی.
در کل هر جا که یه فایل رو ببینی میتونی ارسالش کنی.
تنها مشکلی که من با این گوشی دارم و داره کلافم میکنه عدم قفل گذاری روی قسمت های مختلف از جمله Sms ها و.... هست که امید وارم یه نرم افزار پیدا بشه این مشکلو حل کنیم.
کاملاً تایید میشه ... بیشتر برنامه های 9.1 روی 9.2 هم اجرا میشه ....نقل قول:
1- تاکید من این بود که دوستان می گفتند سیمین این گوشی 9.1 است در حالی که اینگونه نیست.نقل قول:
2- بیشتر برنامه های 9.1 روی 9.2 اجرا می شود و نه همه .. اگر بخواهید برای مثال برنامه هایی را دارم که 9.1 است و برروی گوشی های این ورژن جواب می دهد ولی برروی 6120 قابل اجرا شدن نیست!!!
این دو نسخه بالاخر تفاوت هر چند اندکی با یکدیگر دارند
:40::40::40:با تشکر از توجه دوستان:11: امیدوارم باعث دلگیری نشده باشم:40::40::40:
دو تا سوال درباره اين گوشي داشتم.
1.آيا اين گوشي سنسور براي كم و زياد كردن نور پس زمينه داره ؟
2.و اينكه كيفيت ضبط چه جورياست ؟
1- خیر نداره .....
2- خوبه .... ضعیف نیست ....
سلام به همه دوستان و خسته نباشید من چند ماهه گوشی رو گرفتم برام media player و data transfer fhc رو میشناسه ولی pc suite رو نمیشناسه چیزایی که بچه ها گفتن رو انجام دادم ولی بازم نشناخت ممنون میشم راهنمایی کنید منو سی دی شو از کجا اید گیر بیارم اگه دانلودش رو دارید برام بزارید ممنون میشم از همتون
یک ویدئو کوتاه برای درک سرعت 6120!!
کف کردمکد:http://www.youtube.com/watch?v=oWtzl-lpakw&feature=related